Nieuw binnen, onderweg en wishlist | Sneak peek

The shopping must go on! Dit is eigenlijk een beetje een sneak peek; ik laat zien wat voor nieuwe producten ik heb (waar een review over komt), wat er onderweg is en wat ik nog graag wil hebben … En dan hopelijk binnenkort kan bestellen! Ik ben erg benieuwd wat jullie er allemaal van vinden.

Nieuw binnen:

IMG_5021 (2)

The Blushed Nudes van Maybelline. Hier ga ik snel een review van maken, met een look natuurlijk!
Ik heb het eerdere Nudes palette van Maybelline ook, daar heb ik volgens mij geen losse review van gemaakt. Misschien doe ik wel iets met de palettes samen. Hmm.

IMG_5015 (2)

Kwasten van Zoeva! Dit zijn 3 kwasten om te helpen met het maken van een ooglook. Ik heb al wel kwasten, maar wil overstappen op Zoeva. Een set kopen vind ik zo’n grote aankoop in 1 keer, en daar zitten ook vaak kwasten bij die ik niet per sè wil. Dus ik koop ze los.


Onderweg:

Hier ben ik zo enthousiast over: Colourpop! Ik heb dus een stuk of 5 matte liquid lipsticks en nog ongeveer 5/6 oogschaduws besteld! Onder andere deze:

No Title

No Description

 

Yasss! Maar er komt dus nog veel meer aan, wat ik natuurlijk allemaal uitgebreid ga reviewen en laten zien.
Als je niet bekend bent met Colourpop, is de site echt een kijkje waard. Ik zeg er wel meteen bij dat Colourpop niet naar Europa verzendt, en je -zoals ik heb- geluk moet hebben dat iemand zo lief is om het vanuit de VS naar je door te sturen.

Een swap! Op het moment ben ik bezig met een beautyswap, die bijna afloopt. Wat inhoudt dat ik een pakketje met onbekende inhoud ga ontvangen! Echt heel leuk en spannend, ik ben zo ongelooflijk benieuwd. Dat krijgen jullie ook nog allemaal te zien.

Wishlist

Oké, dit is niet echt een wishlist, meer een ‘ik wil dit heel binnenkort gaan kopen’-list. Want mijn wishlist is echt te lang.
Zoeva Spectrum

No Title

No Description

De Spectrum collectie van Zoeva is nu dus bij Douglas te koop! Nice, nice. De enige reden dat ik dit nog niet besteld heb is dat ik niet kan kiezen. Wil ik een blush palette? Wil ik een oogschaduw palette? Maar welke dan? Wie helpt me kiezen?

Peach Nectar van Anastasia Beverly Hills

No Title

No Description

Moet ik dit nog toelichten? Een prachtige highlighter! Ik heb deze nog niet gekocht omdat ik niet kan beslissen of ik nu Soft ‘n Gentle van MAC of Peach Nectar eerst wilde kopen.

De wishlist kan nog wel 20 jaar doorgaan, maar voor nu laat ik het even hierbij.

Welke producten uit dit lijstje ben jij het meest benieuwd naar?

Posts created 891

73 gedachten over “Nieuw binnen, onderweg en wishlist | Sneak peek

 1. Goede keuze om voor Zoeva te gaan, want de kwasten zijn zo fijn! Ik heb ooit een set aangeschaft en heb er nog elke dag plezier van! Niet van allemaal inderdaad, dus los kopen is ook een goede optie:) ben benieuwd naar de reviews/wat je gaat aanschaffen!

 2. Ik ben heel benieuwd naar de highlighter! Ook matte lipsticks zijn sinds kort een soort verslaving, heb ze al in allerlei kleuren en soorten. Kijk uit naar de reviews!

 3. Onwijs mooie wishlist! Oeeeh, je hebt eindelijk de Zoeva kwasten! Ik ben heel nieuwsgierig. Zelf ben ik fan van Real Techniques, maar wie weet moet ik toch maar een keer Zoeva kwasten halen. Lastig dilemma he, highlighters! Peach Nectar ziet er alleen op de foto al gaaf en shiney uit. Lastige keuze!

 4. ik ben zooo benieuwd naar de Colourpop! ik heb de website bezocht en alles ziet er pretty uit *_* ‘Bumble’ lip color ziet er ook mooi uit trouwens.

 5. Maybelline palette en De Spectrum collectie van Zoeva ben ik wel benieuwd naar hoe het bij een getinte huid zal werken. Swap dat vind ik ook altijd super goed idee om te doen.

 6. Ah peach nectar ziet er ZO mooi uit! Staat nu officieel ook op mijn wishlist haha.
  Ik ben heel erg benieuwd naar de colorpop producten en kan niet wachten op je reviews!

 7. Oooooh, wat een prachtige producten allemaal! Ik heb net mijn eerste Zoeva kwast gekocht, ik hoop dat ik er ook nog een heleboel kan toevoegen aan mijn stash! Het palette van Maybelline ziet er erg mooi uit. En OMG colourpop! Je hebt het dus via iemand in de VS besteld? Ik wil ook zooo graag iets proberen! Gelukkig heb ik ook vrienden in de VS 🙂 ben heel benieuwd wat je er van vindt!

 8. Wat een leuke producten! Zelf zou ik heel benieuwd zijn naar de volgende 3 producten; The Blushed Nudes van Maybelline, Kwasten van Zoeva en als laatste Peach Nectar van Anastasia Beverly Hills.

 9. Ooh ik ben echt benieuwd naar je swap! Ik vond het zo gaaf om te doen, een pakketjes samenstellen voor iemand die je eigenlijk helemaal niet kent. En ook een pakketje te mogen ontvangen van diegene die iets voor jou heeft uitgezocht. Heel leuk om te ervaren 🙂 xx

 10. Hahaha, “de wishlist kan nog wel 20 jaar doorgaan”…HEUL herkenbaar 🙂
  Ik heb mezelf even een “makeup-kopen-verbod” opgelegd, maar ik zou voor de blush palette van Zoeva gaan! En de Blushed Nudes van Maybelline: mooie kleurtjes! Ik ben benieuwd! xxx

 11. Ziet er allemaal super uit! Ik heb gister met het blushed pallette in mijn handen gestaan maar ik mocht hem van mezelf niet meenemen haha. Nu al zoveel spijt! Ben erg benieuwd naar de review! ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven