Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick | review

Androgyny Jeffree Star Cosmetics

Eindelijk heb ik ‘m: Androgyny Jeffree Star Cosmetics. Androgyny is de naam van de kleur, Het merk is van Jeffree Star. Misschien niet het meest bekende merk, en ook niet heel goed verkrijgbaar in Nederland, maar dit is echt een prachtige velour liquid lipstick. Ik  heb ‘m besteld bij Cocktail cosmetics, helaas was ‘ie heel erg snel uitverkocht. Wanneer hij weer bijgevuld wordt weet ik helaas niet.

Het was eind vorig jaar een limited edition kleur, wegens het enorme succes sinds kort in het vaste assortiment belandt! Ik heb zo snel mogelijk m’n slag geslagen, en net op tijd; 5 minuten na mijn bestelling geplaatst te hebben was hij wederom uitverkocht. Ik ga hem gewoon laten zien! Mijn lieve instagram volgers hebben al een sneak peek gehad.

Androgyny Jeffree Star Cosmetics

Dit is Androgyny in de verpakking. Het doosje ernaast. Heel vrolijk, en stijlvol! Vind het iets origineels hebben. Ik ben in ieder geval nu al fan. Dit product stond al een tijdje op m’n verlanglijstje, dus ik was sowieso al blij.

De Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star Cosmetics -dus ook deze- zijn diervriendelijk (cruelty free) en vegan. Ook een pluspunt, toch?

Ik ben gewoon vergeten een swatch te maken! Voor deze keer doe ik het zonder, omdat je een lipstick toch op je lippen doet in plaats van op je hand.
De foto’s zijn onder 3 verschillende lichtomstandigheden genomen, zodat je beter kunt zien hoe de kleur uitvalt.

Androgyny Jeffree Star Cosmetics
Androgyny Jeffree Star CosmeticsIMG_4896 (2)

Ik vind dit de beste kleur ooit. Hij is niet te nude, niet te paars, niet te bruin, niet te opvallend, niet te subtiel. Gewoon perfect. Ik ben echt zo blij met deze kleur. Het is dus een liquid lipstick en hij droogt helemaal matte op. Maar niet té droog, want ik vind hem heel fijn zitten, vooral voor een matte lipstick! Ik heb niet het gevoel dat je lippen er extra droog van worden. Natuurlijk is een lip scrub van te voren wel aan te raden.

Hij blijft zitten als een huis. Even serieus. Ik had ‘m s’morgens opgedaan (voor de foto’s) en ik hoefde ‘m pas s’avonds na de warme maaltijd bij te werken. Lunch, snacks, een glas drinken, sigaretten; hij overleeft het allemaal. (Ja, roken is slecht, maar om maar even te zeggen hé. Deze lipstick geeft dus gewoon niét af op een sigaret.)

IMG_4880 (2)

Androgyny Velour Liquid Lipstick van Jeffree Star Cosmetics is 14 pond bij Cocktailcosmetics. Met de huidige wisselkoers heb ik -met 4 pond verzendkosten erbij opgeteld- 26 euro betaald.

Kende je Jeffree Star Cosmetics al? Wat vind je van deze kleur?

Posts created 907

68 gedachten over “Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick | review

 1. Ik snap wel waarom deze kleur zo gehypet word, hij is echt heel mooi! En ook iedereen staat er mee. Wist wel niet dat hij echt een hele dag bleef zitten, goed om weten!

 2. Oh wauw, dat je hem hebt kunnen bemachtigen! Was nogal een strijd zag ik op Instagram. Hij is de hype totaal wel waard, ik wil hem na je artikel alleen nog maar meer kopen!:o Jeffree Star is ook echt geweldig!

  1. Jaa ik had echt geluk ermee. Androgyny zit nu trouwens in het vaste assortiment dus hij zal in de loop der tijd wel wat makkelijker verkrijgbaar zijn.

 3. Ah… heerlijk, een ‘bondgenoot”!… wat goed dat deze lipstick blijft zitten, en de kleur staat je perfect.
  Ik had nog nooit gehoord van dit merk, wat zijn er veel leuke merken om te ontdekken!

 4. Ik vind de kleur en de finish echt mooi om te zien op je mooie volle lippen. Dat hij het allemaal heeft overleeft en lang blijft zitten, daar hou ik ook van.

 5. Ik kende hem Jeffree Star al, volg hem op Instagram en al die jaloersmakende plaatjes van zijn lipsticks hadden me al eerder benieuwd gemaakt. Deze review doet er nog een schepje bovenop. Wat een prachtige kleur! Helaas lastig te verkrijgen en vrij prijzig, maar zó mooi. Fijne review! Ooit… Voeg ik er ook zo eentje toe aan mijn collectie!

 6. Ahhhh ik ben jaloers! Ik probeerde hem vrijdag nog te bestellen bij Voluminous Lashes, maar hij was opeens uit m’n mandje omdat hij uitverkocht was! 🙁 de kleur staat je super mooi! <3

  1. Ah wat jammer 🙁 ik zou Cocktailcosmetics in de gaten houden, daar komt ‘ie sowieso nog terug want Voluminous werkt volgens mij met tijdelijk assortiment.

 7. Ik vind de kleur prachtig…Bij jou. Ik vind mezelf altijd iets te bleek voor dit soort kleuren en zeker nu ik donker haar heb voel ik me een beetje vampierachtig haha. Nu draag ik sowieso niet zo vaak lipstift omdat ik niet van dat continu smeren hou en lippenstift afdrukken op glazen vind ik ook een beetje mwah mwah… Maar dat deze zo goed blijft zitten klinkt dus wel erg goed! Misschien toch ooit eens (als het budget het toelaat) proberen… wel ander kleurtje dan haha.

 8. Wauw hij is echt prachtig! Van het merk heb ik echt nog nooit gehoord terwijl ik toch wel groot make-up liefhebber ben. Waarschijnlijk heb ik ergens onder een steen gelegen haha. De kleur staat je heel goed!

 9. Wauw, die is wel heel mooi! Ik ben zelf niet echt per se een lipstick fan, omdat ik altijd bang ben dat mijn lipstick overal zit in plaats van op mijn lippen, maar als hij zo goed blijft zitten is het misschien wel iets voor mij!

 10. Waaauw, wat een mooie kleur! Ik lees links en rechts zoveel goeds over de Jeffree Star lipsticks dat ik zelf ook wel heel benieuwd ben geraakt. 😮

 11. Ik was nog niet bekend met dit merk, maar ik ben heel nieuwschierig geworden na jou review. Jammer dat het merk moeilijk verkrijgbaar is. Deze kleur is prachtig en staat je echt heel mooi! Wat fijn dat ie zo lang blijft zitten ook!

  1. Ja, dat weet ik, een best bekende zelfs 😛 Zou het leuk zijn geweest als ik daar in het artikel ook wat meer over had verteld?

 12. Wat een mooie kleur!! Ik wil em ook dus ik hem zeker proberen te bestellen. Ik heb ook al een aantal matte lipsticks geprobeerd, maar ze blijven meestal niet lang zitten. Wat goed dat deze dat dus wel doet;)

 13. Deze is zo mooi! Ik wil Androgyny ook al een tijdje heel graag maar hij is altijd overal uitverkocht. Hopelijk heb ik toch nog een keertje geluk want ik moet en zal hem hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven