IsaDora Nude Rose 05 Eye shadow Quartet

IsaDora Nude Rose Quartet | Review & look

IsaDora Nude Rose Quartet

Het merk IsaDora is volgens mij vrij nieuw bij de Douglas. Alle make-up vind ik eigenlijk wel interessant en een poging waard! Dit -voor mij- nieuwe merk wekte dus wel mijn interesse. Vandaag laat ik het IsaDora Nude Rose Quartet zien: een compact oogschaduw palette met 4 kleuren.
Ik vertel je er van alles over en heb er ook een look mee gemaakt.

Dit oogschaduw quartet heb ik ook gereviewd voor Choosebeauty. Staat mijn foto bij, best wel cool.

IsaDora Nude Rose 05 Eye shadow Quartet

Dit is ‘m dus! De sponsapplicator vind ik best mooi ontworpen. Ik gebruik altijd kwasten, maar vind het toch wel leuk om te zien. Er zitten dus 4 kleuren in; de donkerbruine is matte en de rest bevat glitters. De combinatie van de kleuren vind ik nu al best mooi! En dat is ook de bedoeling.

IsaDora Nude Rose 05 Eye shadow Quartet

Dit zijn de swatches! Ook de lichte kleuren pakken dus goed op m’n getinte huid. Dat is heel fijn! Ze hebben goed pigment, en wat mij het meeste opvalt: ze zijn echt zacht, heerlijk zacht. Niet poederig, korrelig of droog. Heerlijk.

De kleurtjes zijn heel mooi voor een zachte look, beetje nude, beetje romantisch. Zo’n idee geven deze kleuren mij in ieder geval.

IsaDora Nude Rose Quartet

Dit is de look die ik ermee gemaakt heb. Ik heb alle 4 de kleuren van het IsaDora Nude Rose Eye shadow Quartet gebruikt.
Zoals je ziet wordt dit een zachte, subtiele look. Vind ik dan. Ik heb maar heel weinig van het donkerbruin gebruikt; die kleur heeft heel sterk pigment en ik wilde toch een zachte overgang van kleuren behouden. Met een oogschaduw basis houden deze kleuren erg lang.

IsaDora Nude Rose 05 Eye shadow Quartet

(Welke prachtige lipstick is dat? Ja, die is ook nieuw, die laat ik morgen zien!)

Het IsaDora Nude Rose Quartet is te koop bij Douglas voor โ‚ฌ19,95.

Heb jij al iets van IsaDora uitgeprobeerd? Wat vind je van deze look?

Posts created 891

46 gedachten over “IsaDora Nude Rose Quartet | Review & look

  1. Ow,,,,wat staat je dat mooi! Ik wil bijna zeggen….nooit meer een andere kleur doen!
    Ik heb ook bruine ogen en ik weet dat deze kleuren het heel goed doen bij mij. Toevallig heb ik een persbericht klaarliggen over deze lijn. Ik zag de oogschaduw, maar wist niet dat die zo mooi was. Super!

  2. Mooi palette! Dit merk verkochten ze ook bij V&D in Alkmaar, maar het sprak me nooit echt aan. Maar misschien kwam dat ook omdat er aan de andere kant een Sleek schap was haha.

  3. Waaaauw!! Wat een prachtig palette. De kleuren staan ook heel erg mooi bij je en in combinatie met de kleur lipstick die je draagt op de foto’s is het plaatje helemaal compleet!

  4. Ik ben zelf geen fan van roze oogschaduw, hier ook niet. de andere kleurtjes in het palet (en dan vooral het matte bruine) vind ik dan weer wel echt super!
    Het merk kende ik nog niet. Ik vraag me zelfs af of het in Belgiรซ verkrijgbaar is.
    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven