Renewed Hope In A Jar Philosophy

Renewed Hope In A Jar – Philosophy | Review

Renewed Hope In A Jar – Philosophy

Een heel bekende moisturizer is Renewed Hope In A Jar van Philosophy. Ik was dan ook érg benieuwd of dit product nou echt alle verwachtingen waar zal maken. En van veel goede berichten krijg je toch wel veel verwachtingen.

Ik vind het zonde om van een prijzig product (want een fullsize pot kost €44, dat vind ik wel prijzig) meteen de fullsize versie te kopen, terwijl ik het eigenlijk eerst alleen uit wil proberen. Gelukkig stuitte ik in de ICI Paris op een mini-variant, waar ook nog eens een 50% korting sticker op zat. Uiteindelijk heb ik deze kleinere versie kunnen scoren voor €8.

Renewed Hope In A Jar Philosophy

Ik heb hier dus een klein lief potje Renewed Hope In A Jar van Philosophy.
De slagzin op het potje vind ik wel mooi. ‘I live with optimism, renew with hope’.

Renewed Hope In A Jar Philosophy

Op de achterkant van het potje staat wat de werking moet zijn: het is een verfrissende & huidverfijnende moisturizer.
Ik ben benieuwd.

Renewed Hope In A Jar Philosophy

Zo ziet de substantie eruit op m’n hand. Ik doe het bij gebruik natuurlijk op m’n gezicht. Het heeft een subtiel lekker geurtje, dat vind ik helemaal prima. Het smeert heel zacht uit, dat vind ik ook heel fijn!

So far so good. Ik merk dat hij best zuinig is in gebruik! Ik heb niet veel van het product nodig. Minder dan met andere moisturizers. Hij trekt snel in, geen last van een vettig laagje of iets dergelijks. M’n huid voelt echt meteen gehydrateerd, zacht, niet meer droog. Er is nieuw leven ingeblazen!

Renewed Hope In A Jar Philosophy

Ik ervaar met producten niet snel een wow-effect; meestal doet het voor mij gewoon wel of niet z’n werk. Dit product heb ik een week lang gebruikt toen ik deze review schreef, en ik heb echt veel verschil gemerkt. Wanneer ik het niet gebruik is m’n huid echt aanzienlijk droger. Andere moisturizers en crèmes trekken minder snel in, voelen trekkerig of plakkerig aan in het gezicht. Ik heb geen nadelen ervaren van Renewed Hope In A Jar!

Waarschijnlijk gaat er dus een fullsize versie worden gekocht wanneer dit potje leeg is.

Voor een vettige huid weet ik niet of dit product wat zal doen. Dit product is echt heel geschikt om droge huidjes te hydrateren. Als je een vettige huid hebt zal je waarschijnlijk niet dezelfde ervaring als ik hebben met dit product. Elke huid is ook weer anders. Let dus op je huidtype bij het aanschaffen van huidverzorgende producten!

Wat denken jullie van Renewed Hope In A Jar ? Heb jij last van een droog huidje?

Posts created 891

34 gedachten over “Renewed Hope In A Jar – Philosophy | Review

 1. Oh wat fijn dat hij prettig is voor jou! Ik heb niet een hele droge huid. Eerder droog gecombineerd dus ik weet niet of hij geschikt voor mij zou zijn… Fijne review!

 2. Dit lijkt me een erg fijn product, ik heb een gemengde huid dus ik weet niet of het voor mij werkt, dan is het wel handig om eerst zo’n klein potje te proberen! Fijne review Mariska 🙂 X

 3. Wauw. Goed koopje! Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf de crème niet fijn vind. Heb even de dag en nacht crème geprobeerd, maar nee. Niet voor mij! Vrij plakkerig en trok niet goed in 🙁

 4. Heb hier al veel goede verhalen over gehoord inderdaad, dat dit zo een fijne moisturizer moet zijn. Zelf heb ik een gecombineerde huid en gebruik het liefst aloë vera gel en een olie van goede kwaliteit (werkt echt perfect).

 5. Thuis heb ik ook moisturizers liggen, maar omdat die m’n make-up verpesten, gebruik ik ze liever niet meer. Dit product ken ik eerlijk gezegd niet, maar het lijkt me het proberen wel waard 🙂

 6. Hij klinkt erg fijn! Ben benieuwd of zoiets ook voor mij werkt. Heb een mega droge huid, maar tot op de dag van vandaag nog geen geschikte dag en nachtcrème / moisturiser gevonden!

 7. Hee Mariska. Je reactie op mijn blog is als spam geregistreerd doordat je je linkje in het bericht zette ipv in het daarvoor bestemde balkje. Graag even veranderen in een nieuwe reactie! Dan komt ie wel online! Xx

 8. Ik ben nog altijd zo benieuwd naar de producten van Philosophy! Chill dat je deze mini voor zo’n fijn prijsje hebt kunnen scoren. Het is veel leuker om dan zo’n product te proberen, in plaats van niet te weten hoe het op jouw huid werkt en er 44 euro aan uit te geven. Zonde als hij dan tegenvalt, maar gelukkig valt ook deze mini niet tegen! 🙂

 9. Fijn dat je gezicht er blij mee is en dat je een potje voor €8,- hebt gescoord. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd maar het staat wel op mijn wishlist.

 10. Ik was heel lang benieuwd naar Hope in a jar en toen ik die kocht was ik best teleurgesteld eigenlijk. De geur die de crème had stond mij niet aan. Weet jij of deze dezelfde geur heeft als de ‘oude’? Dit is voor mij ook wel een product waarvan ik echt had gehoopt dat ik er lyrisch verliefd op zou worden maar helaas….. -x-

 11. Ik ben al heel lang benieuwd naar deze crème echt goed om hier een review over te lezen. Ik heb zelf een hele droge huid, dus misschien ga ik hem binnenkort ook maar eens proberen!

 12. Hier was ik al zo lang benieuwd naar! Dit product lijkt me erg fijn voor mijn droge huidje in de koude periode. Elke keer komt Philosophy weer op mijn pad en krijg ik deze aangeraden, maar ik heb nog niks van dit merk.

 13. Ik heb vroeger nog de ‘gewone’ Hope in a Jar gebruikt en daar was ik heel tevreden over. Ik ben best nieuwsgierig naar deze versie en de versie voor ‘s nachts. Men zou inderdaad van meer producten mini-versies moeten verkopen. Heel spijtig dat dat in Europa geen zo’n trend is zoals in de VS.

 14. Dankjewel voor deze review, ik ben opzoek naar een goede crème voor mijn gezicht en denk dat ik dit merk wel wil gaan overwegen. Helaas zijn de goede crèmes inderdaad best prijzig, maar zo te lezen kan je er dus wel een tijdje mee doen. Fijn weekend alvast! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven