Spam je blog & social media! | In het zonnetje

Ik had verwacht dat ik dit alleen zou doen als ik inspiratieloos zou zijn wat m’n blog betreft. Maar eigenlijk vind ik dat connecties leggen ook gewoon bij bloggen hoort! Dat hoeft niet voor iedereen zo te zijn, maar ik vind het wel een aspect.

Vandaag is het dus tijd om je blog en social media te spammen! Ik wil het wel een beetje sociaal houden en vind het dan wel zo netjes als je ook een kijkje neemt op de pagina’s van anderen die reageren. Maar niet voordat ik m’n eigen zooi gespamd heb.

Instagram ben ik steeds meer mee bezig! Je kan mijn instagram hier vinden. Een voorproefje van m’n feed:

instagram feed @matteshimmer

Tegenwoordig ben ik ook op Twitter te vinden. Dat doe ik echt pas sinds kort, dus ik moet nog even inkomen. Vergeef het me.

In het zonnetje

Sociaal zijn dus. Ik lees best veel andere blogs. Eigenlijk enorm veel. Ik zet er even een paar in het zonnetje. Voel je alsjeblieft niet gepasseerd als je er niet tussen staat; als ik op je blog reageer lees ik hem met plezier! En als je je blog hieronder spamt neem ik zeker een kijkje!

Een blog die veel van jullie bekend voor zal komen; Mira Tells. Een eerlijke en gezellig beautyblog! Ik ben een beetje fangirl en lees én comment elke dag. Ik merk dat ik één van de weinigen ben die comment. Laten jullie ook eens een comment bij Mira achter? Zou heel lief zijn!

Kimmetjekims kon niet ontbreken. Een leuke snoeproze blog die ik ook altijd weer met plezier lees! Ik zou zeggen; ga zo door!

Een echte aanrader vind ik That kind of vibe. Ik ben dol op haar make-up stijl, maar dat is zeker niet het enige waar ze over blogt! Ik hoop dat ik je nu nieuwsgierig maak door verder niets te verklappen, want het is gewoon een kijkje waard.

Dan is er ook nog Marjoleinee, een gezellige en vrolijke beauty- &lifestyleblog! Wederom ben ik een trouwe lezeres.

Stiekem volg ik bijna alleen beauty- en lifestyle blogs, maar voor With love from Fontessa maak ik graag een uitzondering! Nouja, uitzondering. Op haar blog schrijft ze over Fashion, en ook wat beauty, dus eigenlijk ligt deze blog wel in m’n interessegebied. Ze is wel één van de enigen van een handjevol fashionblogs die ik volg. Naast dat ze gewoon een pretty lady is schrijft ze leuk en heeft ze een geweldige stijl! Niet overslaan dus.

Er zijn nog veel meer dames en blogs die ik echt met heel veel plezier volg, maar ik vrees dat een lijst van 50 blogs te lang wordt om te lezen.

Ik word heel blij van Bloglovin’ en Instagram volgers! Je mag me gerust vragen om je terug volgen, met alle blogs die ik volg zie ik af en toe gewoon wat over het hoofd.

Kende jij alle bloggers die ik in het zonnetje heb gezet al?
Veel spamplezier!

Posts created 878

48 gedachten over “Spam je blog & social media! | In het zonnetje

 1. Ik zal eens kijken naar je linkjes. Ik volg je denk ik ook al op alle kanalen :-).

  Ik heb zelf ook een blog: https://www.nobody-else.nl
  Op mijn blog vind je diverse artikelen over fotografie, DIY en andere creatieve dingen :-). Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen :-).

 2. Wat leuke dat we mogen spammen! Ook ik ken de bloggers die je noemt nog niet, dus ik ga nu gelijk een kijkje nemen, leuk! Voor degenen die mij nog niet kennen: ik ben Liset en blog op http://www.beautydagboek.com. Ik schrijf voornamelijk over beauty en fashion. Zo heb ik vandaag een leuk artikel over het Beautygloss by Eylure persevent waar ik geweest ben, maar je vind er ook reviews, video’s, make-uplooks en persoonlijke artikelen. Kom zeker even langs!

 3. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik vind connecten met mede bloggers inderdaad ook super leuk! Heb meteen even bloglovin erbij gepakt en de blogs bekeken die je zelf aanraadt. Leuk!

  Mijn website is essiness.nl en op alle sociale media heet ik ook zo: instagram, snapchat, facebook en pinterest. Op Twitter is het essinessnl.

  Ik begon als beauty blogger maar schrijf nu steeds meer over natuurlijke cosmetica; ‘groene’ dingen; en psychologie gerelateerde dingen met een zelfhulp tintje, gezien ik naast blogger ook psycholoog en onderzoeker ben 🙂

  Voor de mensen die op m’n website gekeken hebben, laat me weten wat je er van vindt!

  Liefs, Esther

 4. Ik volg je nu ook op Instagram en Twitter. Wat Twitter betreft, ik ben ook geen doorgewinterde twitteraar, ik ben wat dat betreft ook een beetje een groentje 🙂

 5. Altijd leuk om even te spammen!! Mijn naam is Lindsey Beljaars en op mijn blog verschijnt iedere werkdag om 06:00uur een nieuw artikel. Deze is vaak beautygerelateerd maar zo nu en dan vul ik ook een tag in of komt er een outfitpost online. Ben jij benieuwd? Kijk dan op http://lindseybeljaars.nl/ Als je een bezoekje komt brengen, laat dan een reactie achter met je link zodat ik ook een bezoekje aan jouw blog kan brengen! 🙂 X

 6. Ik kende ook nog niet alle bloggers van het lijstje , dus ik ga zeker even een kijkje nemen.
  En ik ga je even volgen op twitter en instagram natuurlijk!

  En leuk dat we mogen spammen ik blog over mijn leven met een chronische ziekte met 259 beperkingen en 28372 mogelijkheden. op http://www.dailyspoonie..nl

 7. Wat lief dat we mogen spammen. Zo kunnen we allemaal weer nieuwe inspiratie krijgen! Ik blog nu al 1,5 jaar op mijn website http://www.face2beauty.com en ben verslaafd aan make-up en social media. Op mijn blog vind je reviews, looks en persoonlijke artikelen. Op mijn social media (vooral instagram) vind je mooie foto’s over van alles! Zou het leuk vinden als jullie ook een kijkje komen nemen op mijn blog 🙂

 8. Leuk initiatief zeg. Ik lees al jaren met plezier beauty blogs als echte make up fanaat.

  Ik zal deze middag en avond genoeg te lezen hebben met deze lijst van blogs.

  Onlangs heb ik zelf mijn eigen blog opgezet. Het zit echt nog in startfase. Dus kan alle hulp advies tips ect goed gebruiken.

  http://Www.dooriris.wordpress.com

 9. Wat een toffe blogs zie ik hier. Ik kende de blogs die je in het zonnetje hebt gezet nog niet. Wel een aantal blogs van meiden die hier spammen. Ik ben trouwens Astrid, 29 jaar en blog sinds een week weer op http://blogvanastrid.com/. Dit is al mijn vierde poging tot een Nederlandstalige blog maar nu zet ik (hopelijk) door. I blog over psychologie, persoonlijke onderwerpen en heb gisteren mijn eerste beautyreview online gezet. Op Twitter ben ik trouwens @avwoerkom. Verder doe ik niet zo veel met social media, omdat ik blind ben en veel social media visueel zijn.

 10. Ik ben je ook even gaan volgen op Twitter & Instagram!
  Mijn blog ken je volgens mij wel http://www.marrrja.nl en ik blog over van alles en nog wat, vooral persoonlijke dingen waaronder mijn chronische ziekte. Maar ook over lifestyle en soms een klein beetje fashion!
  -x-

 11. Aaaah je bent lief Mariska. Super dat je mijn blog zo leuk vindt! Ik bezoek die van jou ook graag. En helemaal super dat we hier onze blog mogen spammen. Ik ben dus Kimberley, 21 jaar oud en blog nu ongeveer 3 maanden op http://www.kimmetjekims.nl. Het is echt mijn hobby; ik vind bloggen zo leuk! Maar dat niet alleen, ik houd er ook zo van om andere blogs te lezen. Ik schrijf graag over mode, lifestyle, beauty & mijn persoonlijke leventje. En ohja (het valt vast op), maar ik ben gek op roze, dat komt ook echt terug op mijn blog en Instagram, haha! Liefs

 12. Ja, ik vind zeker dat je wel een beetje sociaal moet zijn op het web. Ik probeer dan ook altijd om een reactie te beantwoorden, dat gaat overigens ook nog best bij mij aangezien ik niet tientallen reacties heb, bijvoorbeeld. Leuk dat we mogen spammen. ik ben Lianne, 21 jaar en blog op http://www.de-zoetekauw.nl. Op mijn blog deel ik zoete recepten, maar soms komen er ook hartige of gezonde recepten langs of heb ik een gezellig keukenpraatje. Kom gerust eens langs! Liefs, Lianne

 13. Wat leuk dat je dit doet! Ik vind ook de interactie met lezers en bloggers superleuk! 🙂
  Ik schrijf ook voornamelijk over beauty en lifestyle op mijn blog. Na ruim een jaar geblogd te hebben samen met een vriendin, zijn we allebei onze eigen weg gegaan en blog ik aanstaande dinsdag precies één maandje op mijn eigen plekje. Whoeehoe, bijna! Haha! Oh ja, http://www.ditiskim.nl/ it is! Wel handig om m’n link erbij te vermelden, haha! Ik ga zeker een kijkje nemen op andere blogs hier. Altijd leuk om deze te leren kennen! 🙂 Liefs, Kim

 14. Wat een leuk initiatief! Ik heb een persoonlijke blog met onderwerpen zoals inspiratie, interieur en lifestyle, eigenlijk van alles waar ik interesse in heb en graag wil delen met de rest 🙂 ww.retromatte.wordpress.com

 15. Wat super leuk en lief dat je wat bloggers in het zonnetje zet en dat we mogen spammen :). Ik vind het ook altijd heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken :)! Ik volg je al even op Bloglovin :). Mijn naam is leoniae, ik ben een blogster, creatieveling en ik acteer. Ik blog al vanaf 2010 op Blogger en heb nu eindelijk mijn eigen .nl site :). Ik schrijf onder andere over mijn interesses, over de dingen die ik maak, over producten en over lifestyle. http://Www.leoniae.nl
  https://www.bloglovin.com/blogs/wwwleoniaenl-14539627?widget-ref=http://www.leoniae.nl/
  Xoxo, leoniae

 16. Leuk dat we mogen spammen!
  Mijn naam is Annemae, een 17 jarige studente die met veel liefde en passie blogt op haar persoonlijke-, lifestyle blog byAnnemae.

  Neem gerust een kijkje of laat een reactie achter 🙂 X

 17. De bloggers die je in het zonnetje hebt gezet ken ik allemaal 🙂 Erg leuke bloggers! Maar nu mijn spam hoor 😉
  Ik ben dus Kelly, 21 jarige studente en ik schrijf op The Dutch Notebook.
  Op TDN deel ik alles wat ik leuk vind, alsof het mijn eigen notitieboek is. Kortom van lifestyle tot food, en beauty tot inspiratie, alles komt aan bod 🙂

 18. Kim haar blog volg ik ook en ik zou zo graag ook zo’n insta feed willen hebben als die van haar haha. Ik volg jou ook elke dag.

  Mijn blog is http://janiinemma.nl en ik blog nu ongeveer een halfjaar. Ik plaats artikelen over beauty, lifestyle en alles wat ik leuk vind.

 19. Super lief Mariska dat we mogen spammen en dat je andere bloggers in het zonnetje zet. Heel leuk idee. Mijn blog is http://www.beautytag.nl en ik blog sinds juni. Ik schrijf over beauty, lifestyle, fashion, food en travel en alles wat ik leuk vindt. Dat probeer ik 5 dagen in de week te doen. Liefs xxx

 20. Hallo mijn naam is Jessica en ik ben een meisje van 16 die de trotse eigenaresse is van https://lipsticksandsneakers.wordpress.com ik post over lifestyle, fashion, beauty en verder over alle onderwerpen die ik interessant vind. Mijn lezers mogen mij altijd tips en tops geven om mijn blog te verbeteren, zolang ik maar bij mezelf blijf met het bloggen dat vind ik het aller belangrijkste.

 21. Wat een leuke blogs die je noemt, deze ga ik zeker vaker bekijken/lezen.

  Mijn naam is Kaylee Joosten een leuke, vrolijke meid van 20 jaar die van bloggen houdt. Op mijn blog (http://www.beautylookbykaylee.blogspot.nl) komen voornamelijk; beauty, fashion, music en persoonlijke artikelen. Dit alles natuurlijk vooral met een eigen sausje, aangezien mijn blog mijn online dagboek is. Hier schrijf ik dan ook alles wat er in mijn hoofd opkomt. Mocht je zin hebben, kijk dan gerust eventjes op mijn blog.
  Op de volgende kanalen kun je mij volgen;

 22. Wat grappig om te lezen. Ik volg dus vrijwel geen beauty blog. Ondanks dat ik wel make-up gebruik, heb ik er zelf weinig interesse in om over te lezen. Als ik hier bij je op bezoek ben, probeer ik de persoonlijke blogjes eruit te pikken 🙂 Ik blog samen met Puck.

  Zelf blog ik vooral over maatschappelijke zaken, waarbij ik mensen graag aan het denken zet. Dat hoeft niet iets ingewikkelds te zijn, zoals de vluchtelingen problematiek. Het gaat ook over relaties en hoe je zou reageren als je partner verliefd wordt op een ander, bijvoorbeeld.

  Verder vind je er reisverslagen, want ik reis graag. En af en toe over mama’s kwesties. Puck heeft weer een andere blog stijl.

  Je kan ons vinden op http://www.beineffable.com

  Ik ga even je reacties lezen. Want nieuwe blogs ontdekken is altijd leuk.

 23. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Een aantal weken geleden ben ik begonnen met mijn blog http://www.merelteunis.nl – Om de dag verschijnt hier een persoonlijk artikel om 6:00 in de ochtend, zodat ook alle vroege vogeltjes hiervan kunnen genieten. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje wil nemen op mijn persoonlijke lifestyle, food, health & travel blog.

  Fijn weekend! Liefs, x

 24. Leuk dat we mogen spammen! Ik spam graag mee. http://me-licious.com is een persoonlijke lifestyle blog. De onderwerpen die aan bod komen hebben vooral te maken met lifestyle, health en beauty maar ook food, DIY en interieur mogen niet ontbreken. Door op deze manier iets bij te dragen hoop ik dat mijn lezers hier wat van opsteken en uiteraard graag terugkeren. Neem jij ook een kijkje op Me-licious.com?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven