Outfit | een beetje lente

Van het zonnetje dat laatst scheen kreeg ik wel een beetje lente gevoel! Een bijpassende outfit mag dan eigenlijk niet ontbreken. Gelukkig was mijn nieuwe outfit net binnen; een jeans legging en een top met zijkant-splits. Wat is kleding online kopen toch heerlijk!

In de stad rondlopen en shoppen is best leuk, maar alleen de deur open hoeven doen en meteen je nieuwe outfit uitpakken heeft ook wel wat, toch?

Anyways, met het zonnetje dat die dag scheen moest deze outfit meteen aan.

IMG_4848 (2)

Hier dan net een wolkje op de achtergrond. Het was echt mooi weer! Ik had het niet eens koud tijdens het maken van de foto’s. En dat terwijl ik echt eersteklas koukleum ben. Ook ben ik geen hiking type, maar ben ik voor deze shoot toch m’n huis uit geklommen.

IMG_4839 (3)

Haarlem is best wel nice voor foto’s, nietwaar?

IMG_4840 (3)

Voor mij is deze outfit best wel lente-achtig! In de winter vind ik het รฉcht te koud om met driekwart mouwen en jeans met kniegaten rond te lopen. Dit is al wat vrijer! Het wordt weer tijd voor wat leukere kleding in plaats van een dagelijkse strijd; het vinden van de warmste, dikste trui. Maar goed, of de lente nu echt al aangebroken is … dat is altijd afwachten met het weer. Welkom in Nederland.

*Voor dit artikel heb ik samengewerkt met Sans-online.

Ben jij ook een koukleum? Hebben jullie al lentekriebels?

Posts created 891

73 gedachten over “Outfit | een beetje lente

 1. Die broeken met gaten zijn helemaal terug hรจ, ik zag het in de winkel ook.

  Bedankt voor je comment op mijn blogje over opvoeden.
  Ik heb erg getwijfeld over het gebruik van de titel van dat artikel en het -tig keer aangepast voor hem te posten.

  Ik wilde hem een beetje ironisch laten overkomen, maar dat is niet zo goed gelukt, blijkbaar – dus ik ben erg blij met je reactie, daar heb ik weer iets van geleerd. ๐Ÿ™‚

 2. Ja, Haarlem is zeker een goede plek om foto’s te maken! Leuk ook om een keer een herkenbare plek te zien haha. Leuke outfit ook! Voor de jeans legging vind ik leuk. Eerst vond ik gaten in broeken maar niks maar nu vind ik het wel tof en heb ik er zelf ook eentje gekocht!

 3. Looking good! Lekker zo een los shirt, ik vind dat altijd lekker zitten.
  Mooie stad, Haarlem. Mijn neef woonde er (volgens mij is hij nu verhuisd)
  Ik kijk echt uit naar de lente, het is gewoon griebel weer. Vooral die regen. Ik ben een vreselijke koukleum.

 4. Wat een leuke samenwerking, leuke outfit heb je uitgezocht Mariska! Ik ben nog op zoek naar een shirt met zo’n split dus ik ga even die webshop checken ๐Ÿ˜€

 5. Leuke outfit! Ik kan ook niet wachten tot de zomer.. uh lente begint ๐Ÿ˜‰ Ik ben zo gรฉรฉn winterpersoon en vind het veel leuker om outfits te showen als het wat warmer weer buiten is.

 6. Ik ben ook echt een online shopper. Vind ik veel relateren dan naar de winkels gaan en als je het dan bezorgt krijgt is het net alsof je een cadeautje krijgt haha. Leuke outfit hoor!

 7. Oh dit is een hele leuke outfit! Helemaal mijn ding.
  Niet teveel poespas maar gewoon casual, i like!
  En nu wil ik weer heel graag naar Haarlem hihi, zo mooi daar!

 8. Mooi top! Heerlijk om nu weer lekker outfit foto’s te kunnen maken. Inderdaad niet verkeerd met dit weer. En jaaa, Haarlem is een prachtige stad, zeker ook voor foto’s! ๐Ÿ™‚

 9. Heerlijk dat er nu wat meer zonnige dagen komen, vandaag was ook weer een fantastische dag vond ik ^^. Leuke outfit heb je aan! De quote op je truitje vind ik gewoon erg leuk x

 10. Mooie foto’s zeg! En hele leuke, maar stoere outfit. Ik kijk ook echt enorm uit naar het voorjaar, ik ben toe aan luchtige shirtjes en truitjes in plaats van die dikke wollen dingen van nu..

 11. Leuke outfit! Ik ben ook een koukleum haha! Ik wacht met smart tot het mooier en warmer weer wordt, want nu is het steeds even een dagje redelijk weer om het de volgende dag weer te laten regenen/sneeuwen/vriezen/ blehh :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven