Catrice Luxury nagellak

Catrice Luxury nagellak | Review

Catrice Luxury nagellak

Catrice blijft toch wel 1 van m’n favoriete budget merken. Toch kocht ik eigenlijk zelden nagellakjes van Catrice. Dit keer heb ik me er toch aan gewaagd, dus laat ik ze zien.

Catrice Luxury nagellak

Deze kleurtjes kon ik niet laten liggen! Het zijn er dus 2 geworden: links op de foto, uit de Luxury Lacquers lijn van Catrice: Liquid metal – 10 Pink Rock Shock (waarom zo veel namen?)
Rechts op de foto, uit de Luxury Vintage lijn van Catrice: Satin Matt effect – 06 Polaroid Promises.
Ik noem ze gewoon Catrice Luxury nagellak. Klinkt wel fancy.

Het Satin Matt effect is in het echt in het potje beter te zien. Het Liquid Metal effect is al wel op de foto te zien. Je ziet de gouden glitters al drijven.

Catrice Luxury nagellak

Dit is Polaroid Promises op m’n nagels. Hij is echt matte! En ook een beetje pearly. Het kleurtje vind ik ook mooi. Hij is echt mooi! Hij brengt prima aan. Niks mis mee. Deze droogt ook best wel snel op, dat viel me echt mee. Ik heb hier 2 laagjes aangebracht.

IMG_4741 (2)

Dit is Pink Rock Shock op m’n nagels. Een roze lakje -wat meer naar koraal neigt- met vÊÊl gouden glitters. Hierdoor ziet het geheel er wat ook meer richting koraal uit in plaats van roze. Ik vind het effect echt super mooi! Hier heb ik 3 laagjes aangebracht, deze duurde wel wat langer om helemaal op te drogen. 2 laagjes dekken ook prima, 1 laagje is in ieder geval niet genoeg. Hoe meer laagjes je aanbrengt, des te meer de gouden glitters overheersen.

Deze nagellakjes heb ik voor â‚Ŧ3,79 per stuk gekocht bij Kruidvat.

Deze 2 finishes vind ik allebei zo mooi! Heel anders, maar allebei hun eigen schoonheid.
Welke vind jij het mooist? Heb jij nagellak van Catrice?

Posts created 902

48 gedachten over “Catrice Luxury nagellak | Review

  1. Het fijne aan matte nagellakjes vind ik dat ze zo snel opdrogen en dat je ook kunt zien dat het opgedroogt is haha! Hele mooie kleurtjes, die matte is echt mijn favoriet 🙂

  2. Deze vind ik allebei heel erg gaaf! Weer eens iets anders en ze vallen lekker op. Hier ga ik snel eens naar kijken want alleen maar zwart op mijn nagels wordt ook snel saai!

  3. Ik heb eigenlijk al mijn nagellak van Catrice ( en af en toe eentje van de Hema) maar ik vind ze altijd erg fijn. Wel chippen ze snel, maar dat zal wel met de prijs-kwaliteit verhouding te maken hebben. Ach dan heb je nog eens een ander kleurtje op je nagels 🙂 Ik ben zelf wel wat meer van de donkere kleuren zoals paars, zwart en turquoise.

  4. Vooral de bovenste matte kleur vind ik erg mooi. Ik heb kortgeleden ook voor het eerst nagellak van Catrice gekocht. Was er erg tevreden over, blijft lekker lang zitten!

  5. Ik heb zelf al lang geen lakjes meer gekocht van Catrice, maar nu ik die kleuren zie begint het wel een beetje te kriebelen. Ik ga binnenkort shoppen dus ga zeker even kijken bij deze Luxury nagellak.
    De Pink Rock Shock vind ik het mooiste van de twee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven