De pareltjes van het internet

Shoppen: zowel op het internet als echt in de winkels heerlijk, toch? Op de een of andere manier kom ik op het internet vaak toch wat meer extravagante items tegen. Heel mooi, heel gek, of een combinatie van beiden. Ik laat je wat pareltjes zien.

No Title

No Description

Bijvoorbeeld deze trui. Katten in de ruimte met pizza’s. Ik twijfel nog steeds of ik deze wil halen, of dat dit toch รฉcht net iets te ver gaat. Welcome to the internet!

Wat dacht je hiervan. Zaadjes voor aardbeienplantjes. Maar niet zomaar aardbeienplantjes, nee, gekleurde aardbeienplantjes. In alle kleuren van de regenboog. Letterlijk.

No Title

No Description

De verkoper claimt in z’n advertentie dat er speciale toevoegingen aan de zaadjes zijn gedaan om gezondheidsrisico’s te voorkomen. Hmm. Ik zou ze toch liever niet eten.

Misschien dan toch maar zaadjes kopen voor een plantje dat op het gezicht van een aapje gaat lijken? De Monkey Face Orchid. Hij kijkt tevens erg vrolijk.

No Title

No Description


Dat was voor het wtf-gehalte. Er zijn ook echt gave dingen op het internet te vinden! Zoals schoenen in de vorm van taart. Deze schoenen worden gemaakt door een zaak die Shoebakery heet, ook te vinden op instagram trouwens.

No Title

No Description

Als ik $300 had en hier op zou kunnen lopen had ik ze meteen besteld. Helaas is het niet zo’n feest.

Je kan natuurlijk ook iets leuks voor je huisdier kopen, als je die hebt. Een hoedje bijvoorbeeld. Nog best prijzig, voor zo’n hoedje. De tientjes lopen redelijk op. Maar het staat wรฉl super schattig, en van heel lichte stof gemaakt, zodat je huisdier ‘m niet voelt zitten.

No Title

No Description

Of dit kussentje dan. SUPER schattig. Ben ik de enige die een zwak heeft voor dit soort dingen? De schattige verleidende kracht van kleine zwarte ronde oogjes …

No Title

No Description

Je kan natuurlijk ook nog een discobal als clutch nemen. Heeft op zich wel wat, toch? Of niet?

No Title

No Description

Kom jij ook wel eens pareltjes op het internet tegen?
Zou jij regenboog aardbeien durven eten?

Posts created 878

47 gedachten over “De pareltjes van het internet

 1. Het zijn wel gave dingen allemaal, al zou ik die aardbeien niet vertrouwen. Het lijkt wel alsof het met photoshop bewerkt is :’)
  Die schoenen geven me wel echt een DIY idee, je zou het denk ik best na kunnen maken ๐Ÿ˜€

 2. Wat een ontzettend leuke items, ik wil ze allemaal wel hebben. Die trui is heftig, maar o zo leuk. Ik zou de aardbeien (denk ik) niet eten, maar het staat wel vrolijk in je tuin. Naast de Monkey Face Orchid, geweldig!

 3. Sommige vond ik wel hilarisch om te zien. De aardbeien zou ik ook niet zo gauw in die kleuren eten haha. Maar het ziet op zich leuk uit. ร‰n die schoenen?! Super awesome om te zien en ook nog eens apart als je die in je kast heb staan.

 4. Ebay is daar ook de meet briljante plek voor haha, geweldig wat je daar soms vind! Had via Ebay ook mijn unicorn sloffen, kosten amper โ‚ฌ6,- en hier in NL worden ze verkocht voor โ‚ฌ30,- om te gieren!

  1. Die sloffen zijn ook echt geniaal! Zag laatst ook in een Nederlandse webwinkel 6 euro voor oorbellen die ik op AliExpress voor 60 cent inclusief verzendkosten had gezien … oeps

 5. Die trui en die schoenen…. bizar gewoon haha al zou ik de trui gerust dragen denk ik ๐Ÿ™‚ Online shoppen en offline, love it maar inderdaad online kom je veel meer aparte dingen tegen.

 6. Die pumps zien er uit om op te eten!!
  Net als jij ook al zei, als ik zoveel geld had en een levensverzekering voor mijn benen, zou ik deze meteen aanschaffen! Omg, ze zijn รฉcht zo leuk ๐Ÿ˜€ <3
  Groetjes, Nathalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven