Achter het scherm | #2

De tweede editie van Achter het scherm, mijn persoonlijke rubriekje. Vorige keer heb ik mezelf geïntroduceerd en hebben jullie vragen gesteld, die ik in deze editie ga beantwoorden. Daarna volgt een persoonlijke update met wat fotootjes!

Ik begin dus eventjes met het beantwoorden van de vragen van vorige keer. Op die manier kunnen jullie ook wat meer over mij te weten komen.
Het zijn echt heel erg uiteenlopende vragen, des te leuker, vind ik!

Wat is je lievelingsfilm?
Als ik niet met ‘Lord of the Rings’ antwoord denk ik dat m’n vriend het uitmaakt. Grapje. Staat wel heel hoog op m’n lijstje! Ik kan echt niet kiezen. Cloverfield vond ik echt een geniaal goede film. Dennis P. is mijn favoriete Nederlandse film. En ik ben ook fan van de Hunger Games hype.

Schrijf je je artikelen de dag van te voren of schrijf je ze allemaal op (een) bepaalde dag(en)?
Ik plan wel wat artikelen vooruit, maar verdeel het schrijven wel over een aantal dagen. Meestal maak ik 1 of 2 artikelen per dag, en dan weer een dag of paar dagen niks.

Hoe ben je erop gekomen te bloggen en hoe heb je het aangepakt?
Het idee zweefde al een tijdje rond, op een gegeven moment dacht ik, weet je wat, ik doe het gewoon. Dus heb ik (na wat research uiteraard) een domein gekocht, en ben gewoon aan de slag gegaan. Al doende leert men.

Naar welke muziek luister je?
Ik ben een echte metal fan. Ja, die harde schreeuw muziek met gitaren en crazy drums. Geweldig vind ik het! Ben echt al jaren fan van deze muziek. Ik wissel het ook wel af met gewoon top40 muziek of zo. En 80’s 90’s muziek vind ik ook altijd geweldig.

Wat is je guilty pleasure (qua eten)?
Ik heb geen guilty pleasures want ik voel me niet schuldig, haha. Ik kan echt een veelvraat zijn: brownies, ijs, chips, pizza, taart, macarons, kip, friet, het is allemaal meer dan welkom. Af en toe een balansdagje.

Ben je fan van iemand?
Ik heb niet echt 1 specifiek persoon waar ik naar opkijk. Ik ben sowieso fan van m’n oma, dat wel. Beste oma en opa ever.

Wat zou je graag nog willen leren?
Mijn spaans zou ik maar al te graag willen verbeteren, dat is net op het niveau blijven hangen waar je er niet zo heel erg veel mee kan. De vraag is eigenlijk eerder wat ik niét zou willen leren, want ik ben best leergierig en nieuwsgierig.

Hoe combineer je dat? Shoppen (zoveel als kan), maar toch er financieel goed voor blijven staan?
Goed is een groot woord, haha. Ik plan bijna niks maar met geld tel ik heel zorgvuldig. Ik koop ook zelden iets voor de volle prijs, ik besteed redelijk wat tijd aan shoppen, maar een groot deel daarvan gaat ook zitten in het vinden van goede dealtjes!

Welk merk make-up gebruik je het liefst?
Ik heb echt geen favoriet merk. Wat ik het mooist vind is juist al die mooie verschillende producten van verschillende merken! Als ik móét kiezen: Anastasia Beverly Hills. Dipbrow en Glow Kit, ’nuff said.

Hoe combineer je je studie met bloggen?
Eigenlijk heb ik geen idee. Ik doe een thuisstudie, dus zowel bloggen als m’n studie doe ik op m’n laptop. Dat maakt het wat makkelijker. Ik raak wel snel afgeleid sinds ik ben gaan bloggen. Eerlijk gezegd loop ik een beetje achter…

Wat is het leukste dat je in de 2 maanden dat je tot nu toe blogt hebt meegemaakt door je blog?
Ten eerste: alle reacties! Ik krijg echt zo veel reacties, die me elke keer weer blij maken! Dat vind ik echt heel erg leuk. Verder heb ik nu voor het eerst een samenwerking aangenomen, dus daar ben ik ook enthousiast over! Daar zien jullie dus binnenkort meer van.

Dat waren toch meer vragen dan ik dacht, ik zal de rest niet al te langdradig maken. Ik heb geprobeerd een soort fotodagboekje bij te houden, maar voor dit artikel vond ik het te lang worden. Dus een paar foto’s met korte toelichting.

Tekenen is dus een hobby van mij, al doe ik het de laatste tijd weinig. Dit is 1 van de meest recente tekeningen die ik terug heb kunnen vinden; die is alweer bijna een jaar oud volgens mij. Ik weet meestal ook niet zo goed wat ik moet tekenen. Inspiratie is een puntje.

DSC_0388

Make-up beschouw ik ook gewoon als een hobby; ik vind het gewoon leuk om ermee bezig te zijn. Meestal eindigt mijn kamer in een slagveld, maar m’n make up ben ik dan wel tevreden over.

DSC_1292

Als je je afvraagt waarom ik te laat ben … dit.

Klinkt misschien een beetje stom, maar ik had eigenlijk geen verwachtingen voor Valentijnsdag. Ik was heel blij verrast toen dit op mij lag te wachten! En heb ook nog eens royaal te eten gehad. Ook bij vrouwen gaat liefde door de maag. Super lief!

DSC_1331

Op de een of andere manier vond ik dat een selfie met Taffie niet kon ontbreken.

DSC_1327

Hoe is jullie week geweest?

Posts created 902

50 gedachten over “Achter het scherm | #2

 1. Aaah wat leuk dat je een metal fan bent haha 😀 Mijn vriend is een metalhead met zn heerlijke lange haren. Je kan echt supermooi tekenen!! De shading is echt prachtig gedaan.

  1. Dankjewel! Ik heb er nog meer liggen, als je het interessant vindt om die te zien kan je een mailtje sturen of bij meer interesse laat ik het in m’n volgende post zien 🙂

 2. Leuk om je antwoorden te lezen! Mijn blog is ook echt mijn nr. 1 afleiding. Er komt ook zoveel bij kijken! Die macarons zien er heel lekker uit, mmmm. 🙂

 3. Wat fijn zeg dat je de beste opa en oma ever hebt. Ik ken ze niet eens. Anastasia Beverly Hills. Dipbrow en Glow Kit dat lijkt mij ook wat. Leuk om je mooie tekening te zien. Wel de tafel is beetje rommelig…hihi

 4. Mijn week was in het begin vooral met veel zorgen. Mijn jongens waren tot woensdag erg zien. Hoge koorts en alleen maar slapen voor hun. Maar nu is het al wat beter! Leuk artikel trouwens! Ik hou van persoonlijke artikelen

 5. Leuk om de antwoorden te lezen. Ik had ook niet verwacht dat je naar metal luisterde. Naar welke bands of artiesten luister je? En lief dat je fan bent van je oma. Dat zou ze vast leuk vinden om te horen:-D

 6. Wat leuk om te lezen, haha, metal fan. Geweldig!
  Als ik met mijn make-up bezig ben, wordt het ook een chaos. Zeker als ik haast heb..
  Wat leuk die presentjes voor Valentijn, en Taffie…smelt, zo lief.

 7. Wat leuk om te lezen dat je van metal muziek houdt! Ik ben zelf ook een groot heavy metal fan. Mensen verwachten dat nooit van mij, dus dat is altijd wel grappig als ik het vertel. Die tekening vind ik trouwens ook erg mooi!

 8. Wat leuk dat je al een samenwerking hebt, ik ben er heel benieuwd naar 🙂 Lief ook dat je fan bent van je oma, dat vind ze vast leuk om te horen! Je bent trouwens wel heel lief verrast met Valentijn en ik moet toegeven dat ik het ermee eens ben dat ook de liefde van een vrouw door de maag gaat haha 😛

 9. Hunger Games en metal for the win! Je kat is ongelofelijk schattig en ik zou willen dat ik ook macarons had gekregen voor Valentijnsdag… Helaas.
  Mijn week is een beetje raar verlopen. Ik moest een paar keer werken en ben een paar keer naar school geweest… Het voelt alsof ik totaal geen ritme heb.
  Liefs

 10. Leuk om te lezen! En er zitten best verrassende antwoorden tussen. Ik ben benieuwd naar de samenwerking die jij bent aangegaan. Altijd fijn wanneer je dingen kunt doen voor en met je blog. En dan al die mensen die je in de tussentijd leert kennen. Geweldig! Ga zo door! -x-

 11. Wat een leuke rubriek! En zo lief dat je een grote fan van je grootouders bent 🙂 Ik heb mijn oma maar heel kort gekend maar nu ben ik verliefd op de grootouders van mijn liefje! 🙂

 12. Wat een leuke rubriek! En zo lief dat je een grote fan van je grootouders bent 🙂 Ik heb mijn oma maar heel kort gekend maar nu ben ik verliefd op de grootouders van mijn liefje! 🙂 Ik vind het trouwens super stoer dat je van metal houdt! Ik ben er zelf minder fan van maar dat is smaak he 😉

 13. Heyhey Girl,
  je hebt een nieuwe volger erbij!

  Leuke rubriek !
  Leuk het om te lezen. Leuk dat je wat meer wilt verdiepen in het leren van Spaans.
  Spaans ik begrijp het best heel goed en ik heb ook vriendinnen die Spaans spreken zij zijn dominicaans.
  Op Curaçao is Spaans dan ook de tweede taal en er zijn TV kanalen in het spaans. Ik herinner me nog toen ik voor het eerst op curacao was (want ik ben gewoon hier geboren) zo verbaasd was dat vele TV kanalen in het spaans waren.
  In principe lijken deze twee talen superveel op elkaar. Maar ik kan het niet heel goed praten.
  Nou als je nog nieuwe taal wil leren dan hoor ik het wel :p
  Bay the way,
  Wat kan je goed tekenen hey ! Tekenen is ook één van mijn hobbies. Graag wil ik me verder ontwikkelen in het potret tekenen. Dat vind ik zo gaaf! Ik bewonder altijd opnieuw de echtheid van de potret ik kan er uren naar kijken !

  Have a Nice Weekend!
  -XoXoX-
  Liefs, B❤

  1. Hee wat leuk! Kan je ook papiamento? Ik kan echt maar een paar woordjes, kan het wel een beetje verstaan. Heeft inderdaad veel weg van Spaans!

 14. Wauw echt hele andere antwoorden dan ik bij jou had verwacht maar daarom juist heel leuk en leerzaam! haha vooral dat dat je van metal houdt! Haha. Ieder zijn ding

 15. Leuke nieuwe rubriek! En wat fijn ook dat je eerst jezelf even voorstelt en vragen van anderen beantwoord. Interactie met je lezers is altijd super goed om te doen!
  Ik herken me trouwens ook in de foto van je make-up. Als ik aan de slag ga is het ook een echt slagveld, maar ik ben natuurlijk ook wel tevreden met het resultaat dan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven