Achter het scherm | Q&A

Voor de verandering eens een stukje over degene achter deze blog. Laatst heb ik mijn kat aan jullie voorgesteld, nu ben ik zelf aan de beurt! Daarnaast mag je me elke vraag stellen die je maar kan bedenken. Het is maar waar je nieuwsgierig naar bent. Q&A!

 

Het is de bedoeling dat ‘Achter het scherm’  mijn persoonlijke rubriekje wordt, met een fotodagboekje. Een manier om mij wat beter te leren kennen. Als je iets wilt weten en het staat er nog niet tussen; plaats je vraag in de comments! Ik vind het altijd ontzettend leuk om comments te lezen en vragen te beantwoorden. In de volgende editie van dit rubriekje beantwoord ik je vraag!
Dus. Over mezelf. Nog best lastig eigenlijk, over jezelf schrijven.

Blogwise

Ik blog nu iets langer dan 2 maanden.  Met heel veel plezier, maar er komt veel bij kijken! Zo worstel ik nog wel eens met WordPress gerelateerde dingen zoals referral spam. Sowieso vind ik het een wonder dat ik het hele ontwerp van m’n blog, de foto’s, plugins en nog veel meer redelijk voor elkaar heb gekregen! Herkent er iemand struggles?

In korte tijd heb ik m’n blog dus redelijk zien groeien. Na 2 maandjes behaal ik ongeveer een gemiddelde van 100 bezoekers per dag. Dat had ik dus echt niet verwacht! Toen ik er aan begon had ik eigenlijk 0 verwachtingen en was ik al blij met 10 bezoekers. Zijn toch 10 lezers, en elke is er één!

Taffie komt graag even kijken wat ik aan het doen ben. Interessant, dat bloggen.
Ook Taffie vindt het bloggen interessant.

Maar nu echt over mij …
Eigenlijk vind ik het best wel moeilijk om te kiezen wat ik nou allemaal over mezelf wil vertellen. Ik wil mezelf zo realistisch mogelijk overbrengen bij jullie, zonder het te negatief te maken of een vertekend beeld te geven.

Dus ik val maar meteen met de deur in huis.
Ik heb een angststoornis, en de klachten daarvan kunnen best wel heftige vormen aannemen. Op mijn dagelijks leven heeft dat een belemmerend effect; als je je altijd gespannen angstig voelt heb je soms gewoon ook even geen zin om weer alle drukte in te gaan en ermee te worstelen.
Maar hulp is onderweg! Mijn familie is heel steunend en zorgzaam, en ik heb de allerliefste vrienden in de wereld! Ze wonen allemaal verspreid over het land. Ik zie ze niet vaak, maar ze betekenen echt héél erg veel voor me!  Daarnaast loop ik bij een psycholoog en heb ik een soort coach die met mij meegaat naar bepaalde dingen. Bijvoorbeeld laatst, zijn we naar Amsterdam geweest met de bus, om dat weer te oefenen. Want ja, het is bij mij zo ver gekomen dat een stukje met het OV al een zware opdracht voor me is. Maar daarom blijven we oefenen!

En er is nog veel meer!
Deze blog is een heerlijke positieve afleiding voor me. Elke reactie en elke bezoeker maakt me blij! Ik voel me dan echt gewaardeerd. Dat helpt me ook best wel! Dus dank jullie wel 😀

Ik volg op het moment een opleiding: HBO Rechten bij het NTI. Mijn droom is om advocaat te worden, en/of fulltime te kunnen bloggen. Ooit. Ben benieuwd hoe dat samen gaat. Wat interesse betreft ligt de opleiding me heel goed. Wel is het zo dat dit een thuisstudie is. Alle toetsmomenten en dergelijke moet ik dus zelf inplannen. En ja, dat kost best veel motivatie. Het blijft wel een super gave studie! Het is zo leuk om soms net dat ene handige of grappige wetje te kennen.

DSC_1267
M’n kamertje. Je kunt de wettenbundels al spotten. Klein maar fijn. Dit is de helft van m’n kamer; toen ik deze foto maakte zat ik op bed. En m’n bed vult meteen de andere helft van m’n kamer.

Hobby’s?
Vroeger tekende ik veel, de laatste tijd doe ik dat eigenlijk heel weinig. (Zouden jullie in m’n volgende editie van ‘Achter het scherm’ wat werkjes willen zien?) Shoppen is echt m’n verslaving. Ik woon midden in het centrum, omringd door winkels. Douglas, Ici Paris XL, Golden Rose, H&M, Zara, Lush, Rituals, the Body Shop maar ook boetiekjes en andere kleinere zaakjes: allemaal op loopafstand. Mijn arme, arme portemonnee. Ik shop zo veel als de omstandigheden toelaten; ik zorg ervoor dat ik voor dat ik niet in financiële problemen kom. En daar is alles dan ook mee gezegd, haha.

Telt je kat knuffelen als een hobby?

Ik begin er een te lang lulverhaal van te maken. Kom maar op met die vragen! Wat wil jij nog aan mij vragen of over mij weten? Laat het horen in de comments! 

Heel veel liefs!