Shoppen in je eigen kast

Shoppen in je eigen kast

Shoppen in je eigen kast!

De mooie tas die je in de winkel hebt gezien, die nieuwe make-up collectie, of dat jurkje dat je al zo lang wilt hebben. We willen heel veel hebben, maar de mooiste spullen heb je al! Iedereen heeft wel een wishlist, maar staan we wel eens stil bij wat we al hebben gekocht? Die producten hebben ook ooit op je wishlist gestaan. En die heb je nu gewoon! Denk je daar wel eens aan?

Ga eens shoppen in je eigen kast! Je zult zien dat je sommige mooie items misschien wel vergeten bent, of bijna nooit gebruikt terwijl het eigenlijk wel héél mooi is. Het mooiste van alles? Het kost je helemaal niets! Alleen aardig wat tijd, als je er zo in opgaat als ik.

Dus, in plaats van een wishlist te maken, heb ik alles uit de kast getrokken. Letterlijk. Even stilstaan bij alle pareltjes die ik al heb!

Shoppen in je eigen kast

Deze sieraden bijvoorbeeld! Ik heb ze allemaal al minstens een jaar. Sieraden als deze vergeet ik echt snel, omdat die in een sieradendoosje gaan en ze dus niet echt in zicht liggen.

shoppen in je eigen kast

Dit zijn absoluut m’n lievelingsschoenen! Ik trek ze niet vaak aan, want de gelegenheid doet zich niet vaak voor en ik wil ze zo mooi mogelijk houden.
Ik heb ze zo’n 2 jaar geleden gekregen van een goede vriend van me. En ze zijn nog steeds geweldig!

shoppen in je eigen kast

Deze portemonnee komt stiekem niet uit de kast, want ik gebruik ‘m nog dagelijks. Toch wilde ik hier even bij stilstaan, omdat ik er nog steeds heel erg blij mee ben! En dat terwijl ik deze portemonnee inmiddels alweer een jaar of 4 heb.

shoppen in je eigen kast

Dit luchtje van Guess vind ik zo lekker! Helaas vergeet ik nog wel eens dat ik deze heb. Zonde, want hij is heerlijk! Dit is echt typisch iets wat opduikt wanneer je gaat shoppen in je eigen kast.

shoppen in je eigen kast

Deze tas van Paul’s Boutique is misschien niet helemaal eerlijk; ik heb ‘m pas sinds een week. Maar toch. Ik heb ‘m! Dit is zoiets waarvan ik gewoon weet dat ik er heel lang plezier van ga hebben. Dus moest ‘ie er toch bij!

shoppen in je eigen kast

Last but not least: MAC paint pot en Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills. Dit zijn de producten waar ik mezelf elke keer weer op m’n blote knietjes voor dank dat ik ze gekocht heb. Het plezier dat deze potjes mij geven zal pas op zijn wanneer de potjes leeg zijn!
MAC paint pot gebruik ik als oogschaduwbasis; Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills is het heilige geheim achter m’n wenkbrauwen! Zal ik eens een keertje laten zien hoe ik m’n wenkbrauwen doe?

Ga jij ook eens shoppen in je eigen kast? Sta je wel eens stil bij al het moois dat je al hebt?