make-up miskopen

Wat te doen met make-up miskopen: de look

Make-up miskopen: de look

Even geleden schreef ik een artikel over wat je kunt doen met make-up miskopen. Om het ook nog eens te laten zien heb ik met een aantal miskoop-producten een look gemaakt! Dus bewaar die miskoop eventjes, je kunt er Γ©cht wat leuks van maken!

make-up miskopen

Voor de ooglook heb ik als basis (‘primer’) een concealer die te licht voor me is gebruikt. Met een blush van de oude collectie van Etos, een verkeerde kleur poeder, wenkbrauwpoeder van de Hema en de highlighter van Essence heb ik de ooglook gemaakt; ik heb ze dus als vervanging van oogschaduw gebruikt. Afgemaakt met 2 zwarte eyeliners.

make-up miskopen look

Voor m’n wenkbrauwen en foundation heb ik wΓ©l mijn reguliere spulletjes gebruikt.

make up miskopen look

Voor de lipkleur heb een lipliner van Essence gebruikt, en een lipgloss van Kiko die op zichzelf totaal niet dekkend is. (Mijn enige miskoop van Kiko ooit.) Helaas wat minder duidelijk te zien maar wel gebruikt: 2 oogschaduw kleuren uit het I Heart MakeUp – Chocolate Bar palette als contour-bronzer en highlighter.

make-up miskopen

Ik ben best wel blij met het resultaat! Vooral de perzik-oranje kleur van de blush vind ik een mooi effect geven. Het was even raar om concealer als oogschaduwbasis te gebruiken, maar het heeft wΓ©l z’n werk gedaan! Vinden jullie het ook wat?

Wat ga jij met je make-up miskopen doen?

Posts created 902

62 gedachten over “Wat te doen met make-up miskopen: de look

 1. Ik bewaar mijn miskopen ook altijd. Zeker mijn nagellak. Die kan ik altijd gebruiken om bijvoorbeeld iets te ‘verven’, zoals stipjes zetten op een sleutel of een beschadigd kastje ermee aanstippen.
  Lipstick meng ik dan als de kleur te donker is, en ik heb ook wel eens lipsticks verwarmd om daar weer een nieuwe kleur van te maken.

 2. Zeker een goed idee deze post. Ik geef meestal mijn miskopen weg. Het is meer de kleur dat niet bij mij past maar wel bij een lichtere huid. Gelukkig wordt miskoop alleen maar minder hoe vaker je koopt.

 3. Vind de ooglook heel gaaf! Die warme kleuren vind ik heel mooi. Ik gebruik soms bronzer als wenkbrauw poeder omdat ik rood haar heb. Dan is normaal poeder iets te grauw. Werkt prima!

 4. Wat een super leuk en origineel idee om je ‘miskopen’ voor een ander doel in te zetten! Concealer als oogschaduw basis, dat ga ik ook een keer proberen. De oog look is ook super mooi geworden. Nu zijn de producten dus eigenlijk geen miskopen meer ?;)

 5. Ik vind de highlighter van Essence sowieso wel heel mooi, dus die is voor mij zeker geen miskoop! πŸ™‚ Wel vind ik die blush erg mooi als oogschaduwkleur! Slim idee dus!

 6. Haha handig om zo je miskopen toch te gebruiken. Meestal geef ik de dingen die ik lang niet meer gebruik weg. Het zijn geen miskopen maar eerder omdat ik teveel heb gekocht πŸ™‚

 7. Ik vind het altijd lastig om make-up weg te gooien, maar eens in de zoveel maanden (wanneer ik in een opruimbui ben haha) gooi ik een hoop weg.
  Wat een leuke look!

 8. Hoi Mariska, wat zien je wenkbrauwen er mooi uit! Ook je kleurtje op je wangen vind ik heel erg mooi. Het lukt mij trouwens nooit om dit effect te bereiken met mijn wenkbrauwen dus ik kleur ze altijd gelijkmatig in πŸ˜› XOXO

  1. Hij is op zich best wel goed ja, het poeder, alleen kan ik echt niet een strakke vorm maken met wenkbrauwpoeder. Vandaar πŸ™‚

 9. Hee, wat een top idee! Ik heb een aantal grote miskopen! Maar waar zou ik een (te) oranje foundation voor kunnen gebruiken? Dan kan ik mijn foundation eindelijk weer gebruiken. De dekking is namelijk top!

  1. Mengen met een lichtere foundation of concealer, misschien ook wel als oogschaduw basis! Op oranje kan je best een nude ooglook maken πŸ™‚ of iets anders met warme kleuren.

 10. Ik vind je look erg mooi geworden! De kleur op je lippen vind ik echt super! Ik heb gelukkig nooit echt miskoopjes als het gaat om make-up enzo! Hopen dat dat zo blijft haha! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven