pizza

Waarom pizza altijd het antwoord is

Je kan me s’nachts wakker maken voor een pizza. En dan eet ik hem serieus op. Herken je jezelf hierin? Dan ben je net zo’n pizza-fanaat als ik. Ook als je er s’nachts niet voor uit je bed zou komen, moet je toch toegeven: pizza is wel heel erg lekker.

pizza

En ook nog eens in alle soorten en maten te vinden.Β Voor elk dieet is er pizza. Een basic pizza is sowieso al vegetarisch, maar er is ook nog eensΒ vegan pizza. Geen koolhydraten of gluten in je dieet? Prima, voor jou is er bloemkoolpizza! Voor iedereen is er wel een pizza! Doe je aan geen enkel dieet en ben je een carnivoor? Bacon. Gegrilde kip. Ham. Nog meer bacon. Yes. Vleespizza.

Hoe lui of actief je ook bent: pizza
Geen idee wat je vanavond gaat eten? Maak een pizza. Geen zin om ‘m zelf te maken? Koop een diepvriespizza. Geen zin om naar de winkel te gaan? Bestel een pizza. Kan zelfs met een app tegenwoordig. Hoef je alleen nog maar de deur open te doen.

Of je nu wel of niet heel creatief bent
Ben je heel goed in het bedenken van creatieve culinaire meesterwerken? Met alle toppings die je op pizza kunt doen kun je helemaal los gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je geen idee wat je op je pizza wilt? Een pizza margarita zal je nooit teleur stellen.

pizza

Pizza is liefde
Kun je geen romantische date bedenken? Ga samen een pizza maken. Ben je verdrietig omdat je helemaal geen romantische date hebt? Pizza is je beste vriend. Van pizza word je blij. Pizza is genieten zonder gezeur.

Van health freak tot het luie biggetje
Pizza kun je zo gezond of ongezond maken als je zelf wilt. Je kan als topping veel groente gebruiken, of juist veel vlees. Die klassieke deegbodem, of toch die speltbodem. Misschien zelfs wel de bloemkoolbodem. Veel kaas, weinig kaas, mozzarella, 30+ kaas, geen kaas. Bedenk het maar!

Maar vooral: pizza is gewoon vet lekker. Volgens mij is iedereen het daar wel mee eens.

Ken jij iemand die geen pizza lust?

Posts created 907

53 gedachten over “Waarom pizza altijd het antwoord is

 1. Haha een pizza artikel! Ik ben dol op pizza maar toch eet ik het bijna nooit. Ik denk omdat ik wat gezonder probeer te eten en een bloemkoolpizza me niet echt lekker lijkt! Maar nu heb ik dus zin in pizza.. ook terwijl het nog geen 10 uur ‘s ochtends is

 2. Allereerst geweldig geschreven! ! Ik hou van pizza, er is niks beters dan pizza. Pizza als ontbijt, lunch of avondeten, ik vind het allemaal prima! Mijn oom lust geen pizza omdat er kaas op zit haha. En zonder kaas eet hij niet want het zou in de buurt hebben kunnen gelegen van kaas. Hij weet niet wat hij mist haha.

 3. Ik ken niemand die niet van pizza houdt. Zelfgemaakt of bij de pizzeria zijn ze het lekkerst. Ik hou ook van pizza. (vooral met ansjovis)
  Maar ik lust eigenlijk alle soorten, lekker!

 4. Wij zijn allemaal gek op pizza hier in huis. Sinds een paar weken doen we in het weekend pizza & game night, erg leuk. Een bloemkoolpizza heb ik ook wel eens gemaakt, was lekker!

 5. Haha ik vind pizza niet zo bijzonder! Ik denk dat ik een van de weinige ben πŸ˜› Ik heb in mijn hele leven maar een lekkere pizza gegeten en dat was in Londen. De seafood pizza met een kaaskorst! Heerlijk! Jammer genoeg nooit meer terug gevonden! πŸ™ -x-

 6. Haha wat een heerlijk artikel! Je kunt mij ook altijd wakker maken voor pizza. Mijn favoriet is echt pizza taco maar deze kennen ze alleen in zuid limburg.

 7. Jaaa pizza lekker! Laatst alleen weer gruwelijk mijn gehemelte verbrand omdat ik weer eens niet kon wachten tot hij genoeg was afgekoeld :’) Ik zit terwijl ik dit type pizzarollentjes met bbq chicken te eten πŸ˜€

 8. Ik vind pizza best lekker, vooral de kaas-ui variant, maar mag je mij ervoor wakker maken? Nou nee, dat niet. Als je dat dan toch graag wilt neem dan pannenkoeken of sushi voor mij mee πŸ˜‰

 9. Hahaha wat een tof stukje heb je geschreven! Moest echt heel erg lachen, want pizza is ook gewoon life. Gewoon overgeven aan die verslaving en lekker zoveel pizza eten als je wilt.

 10. Leuk artikel! Nu heb ik alleen wel zin gekregen in pizza!
  En ik bedenk me net dat ik al heel lang geen pizza heb gegeten… Die komt dus op het weekmenu voor volgende week πŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven