metallic eyeliner look

Metallic eyeliner look | Catrice & Golden Rose

Voor eyeliner heb ik een zwak. Eigenlijk altijd zwart, een zwarte wing; de look die ik bijna altijd draag. Toen kwam ik deze prachtige metallic eyeliners tegen: Golden Grace Liquid Liner van de Treasure Trove collectie van Catrice en de Metallic Style Liner van Golden Rose. Voor deze eyeliners wil ik wel een uitzondering maken: ik ga eens voor een gekleurde wing!

Ik stel ze even voor, da’s wel zo netjes. Dit is de Metallic Style Liner (19) van Golden Rose. Het doosje doet me erg denken aan verpakkingen van MAC, zwart en classy. Alleen dan met het gouden Golden Rose logo. Deze eyeliner was €9,95 en heb ik in de Golden Rose winkel gekocht, die hier in Haarlem zit. Super mooie winkel! Een aanrader voor als je eens in de buurt bent.

Golden Rose Metallic eyeliner
Deze eyeliner is parabeen-vrij.

En Golden Grace, de liquid liner van Catrice. Deze komt uit de limited edition Treasure Trove collectie. €2,99 bij Kruidvat of Trekpleister. Die hele collectie is trouwens mooi, maar dat voor nu even terzijde.

Catrice Treasure Trove gouden metallic eyeliner

Het was met beide eyeliners echte liefde op het eerste gezicht. Ik maakte het potje open en zette met het kwastje een streep op mijn hand. Toen wist ik het helemáál zeker: ik heb de juiste keuze gemaakt. True love.

metallic eyeliner

Ik kon niet wachten om hier een look mee te maken! Voor deze prachtkleurtjes kan ik mijn oude liefde, de zwarte eyeliner, wel een keertje laten staan.
Hoe heerlijk is het om met nieuwe make-up te werken?

metallic eyeliner look

metallic eyeliners look
metallic eyeliner look

Qua kleur is het dus weer eens wat anders, maar wat ben ik hier gek op geworden! Deze metallic eyeliners zullen zeker vaker door mij gedragen worden. Misschien zelfs wel gecombineerd met een zwarte wing. Er valt altijd wat nieuws uit te proberen!

Draag jij eyeliner? Zou jij wel eens voor een ander kleurtje durven gaan?

 

Posts created 902

73 gedachten over “Metallic eyeliner look | Catrice & Golden Rose

 1. Staat je echt fantastisch Mariska! Ik draag ook altijd een eyeliner, maar dan zwart of bruin omdat ik ook graag opvallende lipstick draag. Maar deze kleuren zijn echt heel mooi!

 2. Ik vind het mooi om te zien dat je deze twee hebt gecombineerd en ze zijn echt heel mooi. Ik ben helaas niet zo goed met eyeliners want een wing maken kan ik niet, terwijl ik dat altijd zo mooi vind.

 3. Mooie kleuren!! Prachtig!! Ik zelf gebruik meestal zwart, maar heb ook weleens een lichtere kleur gebruikt. Misschien dat ik weer eens een lichte eyeliner haal

 4. Mooie eyeliners, wat heb je er een mooie look mee gemaakt! Ik draag niet altijd eyeliner, als ik het draag zwart. Een ander kleurtje heb ik nog niet geprobeerd.

 5. Jeetje wat mooi! Ik droeg vroeger allerlei kleurtjes, ook qua mascara.
  Ik draag als ik make-up op doe, altijd eyeliner. Ik ben er dol op. Als ik wel eens bij een visagiste op de stoel zat (ik heb wat figuraties /fotoshoots gedaan voor series, films en commercials) dan vonden zij dat ik beter met natte (bruine) oogschaduw kon werken.
  Dat stond zachter, meer natuurlijk. (weer die leeftijd, hahaha)
  Maar ik kan het niet laten, ik ben dol op eyeliner 🙂

 6. De eyeliners zijn super gaaf! Ik gebruik voornamelijk zwarte en gouden eyeliners, maar ik zou ook graag eens grijs willen proberen. Ik heb al eens roodbruin geprobeerd en dat vond ik zelf wel erg leuk.
  Liefs

 7. Dit heb je echt mooi gedaan! Dit vind ik ook het leuke van make up, je kunt er zoveel mee. En dit zou je ook ‘zomaar’ kunnen doen. Je hoeft niet te wachten op een feestje!

  1. Oefenen! Ik gebruik al 6 jaar eyeliner, haha. Moet zeggen dat de kwastjes van deze eyeliners ook wel heeeeeel fijn werken!

 8. Woooooow het staat je echt heel mooi! Heb het toevallig onlangs geprobeerd en vind het bij mij nog gek staan, maar experimenteren met make-up is altijd leuk! 🙂

 9. Wauw en wauw! Ik vind het ook super tof staan, zo gecombineerd. Van het merk Golden Rose heb ik nog nooit gehoord, zal eens kijken als ik weer eens in Haarlem ben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven