Taffie

Kattenspam! En een vraagje …

Misschien ben ik een beetje een crazy cat lady. Dat zou heel goed kunnen. Ik stel jullie voor aan Taffie! Daarna heb ik nog een vraag voor jullie!

Taffie heb ik nu ongeveer 2 jaar. Ze is wel wat ouder; ik heb haar overgenomen uit een ander gezin. Het was daar een drukke gezellige boel, maar Taffie had toch wat meer rust nodig. Ik heb geen andere huisdieren en ik houd zelf ook van rust, Taffie past dus heel goed bij mij. Toen is ze bij ons komen wonen! Ze heeft hier echt haar plekje gevonden, en ik ben zo gek op dit beestje!

Taffie

Ze zit lekker op de armleuning van de bank. Zo lijkt het net alsof ze geen pootjes heeft, wat ik er super grappig uit vind zien. Taffie kan -net als het baasje- wel eens een resting bitch face hebben. Maar toch vind ik d’r zo schattig!

Kitty spam
Eerst even goed bestuderen …

Kattenspam

En dan; Taffie in actie! (Jammer dat de foto bewogen is, maar Taffie de huistijger is toch sneller dan m’n camerakunsten.)

Als je m’n blog al wat langer volgt zul je wel eens een foto van Taffie voorbij hebben zien komen. Nu heb ik d’r eens uitgebreider geïntroduceerd. Uitgebreider dan ik mezelf heb voorgesteld! En daar gaat de vraag dan ook over:
Zouden jullie het leuk vinden om meer over mij te weten te komen?
En in wat voor vorm zouden jullie dat het leukst vinden? Een Q&A, waar jullie vragen stellen die ik beantwoord, of het bijhouden van een wekelijks fotodagboekje?
Kortom; wat zouden jullie van de persoon achter deze blog willen zien en in wat voor vorm is dat het leukst?

Ik wil nog even alle lezers bedanken! Ik ben super blij met hoe goed het gaat met m’n blog, en dat in maar 2 maandjes tijd! Dank jullie wel!

-xxxx-

 

 

Posts created 891

63 gedachten over “Kattenspam! En een vraagje …

 1. Ik vind dagboekjes altijd heel leuk om te lezen, vooral als er wat foto’s bij zitten. Een Q & A lijkt me ook erg leuk! Misschien kun je beide doen? Liefs ilona

 2. Wat een lieverd die Taffie! Wij hebben thuis ook twee katten gehad. Helaas in ze beiden overleden, maar denk nog vaak aan ze. Het waren schatten van beesten.
  Ik vind fotodagboekjes altijd erg leuk! En ik ben ook wel benieuwd naar je studie rechten en wat je daar allemaal leert 🙂

 3. Wat is ze schattig 🙂 En wat betreft je vraag: tuurlijk is het leuk wat meer over jou te weten! Wat doe je dagelijks naast het bloggen? Wat is je passie? Sport je en zo ja, wat? Waar ga je graag op reis? Dat soort dingen.

 4. Wat een mooi beestje zeg! Ik vind persoonlijke artikelen altijd heel tof, helemaal in de vorm van een fotodagboek! Dit betekent dan wel, dat je altijd foto’s moet maken van waar je mee bezig bent, dus of je daar zin in hebt?? Dat moet je voor jezelf gaan bepalen haha! Ik heb je trouwens getagd op mijn blog voor de zelfrespect tag :). Ik zou het super vinden als je die invult enne… het is gelijk een persoonlijk artikel haha! Liefs

 5. Ik zit te denken wat ik zou willen vragen aan jou… ehm.. ik denk dat een fotodagboek heel erg leuk is. Gewoon een beetje wat je op een dag doet, hoe je woont…dat soort dingen. Ja, ik ben soms (en ik denk anderen ook) best wel nieuwsgierig. Een kijkje in het dagelijkse leven van Mariska. Mariska’s Moments of zoiets 🙂
  Pssst… als Jeroen akkoord gaat dat er een kattenluikje in de deur mag…dan neem ik 2 lieve katjes, ik kan niet wachten als ik die schattige foto’s zie. (ik heb altijd katten en honden gehad)

 6. Ik denk dat als in een fotodagboekje het handigste voor jou en leukste voor ons is. En om de zoveel tijd een persoonlijk artikel waarin je iets dieper in gaat op wat jou op dat moment bezig houd misschien.
  Ik vind het persoonlijk altijd wel erg leuk om meer over de Blogger te weten te komen. Eigenlijk vind ik het zelfs een must. Toch een beetje onpersoonlijk als je bijna elke dag op iemands site kijkt en verder bijna niks over diegene weet haha.
  Verder vind ik het ook leuk om op de hoogte gehouden te worden van de huisdieren. Misschien is dat meer voor mij persoonlijk maar ik kan wat extra huisdier foto’s altijd goed waarderen in een week overzicht!

 7. Tuurlijk zou het leuk zijn om meer te weten te komen over jou! Een Q&A zou echt leuk zijn, maar een wekelijkse foto dagboek natuurlijk ook! Ik zou lekker beiden doen hoor. En tags invullen helpt natuurlijk ook, er zijn er genoeg.

  Xoxo

 8. Ik vind dat je van jezelf laat zien waar je zin in hebt. Ik zou niet weten hoe en wat, van mijn eigen blog weet ik al niet eens wat ik van mijzelf wil laten zien…hahaha….laat staan bij anderen. Je hebt Taffie heel goed geïntroduceerd. Ik vind hem al schattig terwijl ik niet een crazy cat lady ben. 🙂

 9. Wat grappig, ik heb vroeger een kat gehad die heel erg veel op jouw Taffie leek!
  Ik ben benieuwd waarvoor je gaat kiezen: Q&A of een fototdagboek. Waarom doe je het niet allebei?

 10. Oh onze poes heeft ook altijd zo een resting bitch face omg , maar ze is zo leuk! Ik zou een Q&A wel leuk vinden, want ik weet niet zoveel over je hihi

 11. Aww wat een droppig diertje! En ik vind een (foto)dagboek altijd tof om te lezen maar een Q&A is ook niks mis mee. Op zich sluit het een het ander niet uit. Maar met een (foto)dagboek sta je misschien zelf iets vrijer in hoe vaak je het publiceert en in welke vorm

 12. Wat is Taffie een schatje zeg! Het lijkt mij ook zeker wel leuk om meer van jou te zien qua wekelijkse (of hoe vaak jij het fijn vindt) foto’s of iets dergelijks.

 13. ik vind persoonlijke artikelen altijd erg leuk om te lezen! heb zelf ook een poesje ook overgenomen, ze is nu vier en een echte aanwinst in ons gezin 😉

 14. Wat een leuke kat is Taffie! Hihi, mooi beestje. 🙂 Ik denk trouwens dat een fotodagboek wel heel leuk is! Vind dat je op die manier wel meer te weten komt over iemand én het is leuk om te kijken en lezen. 🙂

 15. Yaaaaaay for crazy cat ladies!! Taffie ziet er echt uit als een schatje!! En natuurlijk is het leuk om meer over je te weten te komen! Ik vind wekelijkse dagboeken wel leuk, maar ook bijvoorbeeld tags. Meer kattenfotos zijn iig aaaaaaltijd welkom 😉

 16. Ik ben ook dol op katten. Ik heb er zelf twee. Pluim en Purkje. Pluim is 12 jaar en Purkje 14. Ze zijn mijn alles. Wat een schattie is Taffy, echt waar! Ze kon zo het zusje zijn van Pluim. Ze lijken erg op elkaar. Ik vind tags wel heel erg leuk om meer over iemand te weten te komen. Je doet het ontzettend goed. Petje af hoor! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven