Van wortels met gezichten tot de loterij winnen | Liebster Award

En toen was ik genomineerd voor de Liebster Award door Marsha! Dat betekent dus dat ik dit leuke vragenlijstje ben gaan invullen. Deze nominatie had ik niet verwacht, maar vind ‘m stiekem wel heel erg leuk! Lees je mee?

taffiez2

 

* 1 Heb je een niche? En waarom heb je voor deze gekozen?
Volgens mij wel, ik blog toch wel het meest over beauty. Dat is eigenlijk gewoon zo gelopen. Toen ik begon met bloggen, dacht ik, ik schrijf gewoon over wat ik leuk vind en kijk daarna wel waar de meeste blogposts over gaan!

* 2 Welke tip(s) heb je voor andere bloggers?
Doe het met liefde. Dat ten eerste. Probeer je te verplaatsen in de lezer. Wat zou jij als lezer willen zien? Misschien cliché, maar ach. Je moet vooral je eigen pad ontdekken, denk ik!

* 3 Zit je bij een PR bureau?
Nope.

* 4 Word je vaak benaderd voor een samenwerking? Wat is je leukste tot nu toe?
Was het maar zo’n feest! Nee, ik blog pas sinds 1 december 2015, bijna 2 maanden. Ik ben 1 keer benaderd door een bedrijf, maar die vond ik toch net niet helemaal bij m’n blog passen. Ik was ontzettend gevleid maar heb het desondanks toch afgewezen. Ik wil er wel volledig achter staan.

* 5 Zou je fulltime willen/kunnen bloggen?
Jazeker! Ik zou het heerlijk vinden.

* 6 Wat is jouw top drie van doelen die je nog in het leven wilt halen?
M’n angststoornis overwinnen. Universitair afstuderen, liefst in rechten. En ten slotte een bijdrage leveren en het meemaken van de ontwikkeling van een heleboel technologie en wetenschap.

* 7 Als je terug zou komen als een dier, welke zou dat dan zijn en waarom?
Een dikke vette huiskat. Alleen maar vreten en in de vensterbank liggen. Iedereen vindt het schattig. Helemaal prima!

* 8 Je wint de lotto! Wat ga je er allemaal mee doen?
Ligt er aan hoe veel het is. Ik ben er heilig van overtuigd dat ik elk bedrag uit kan geven, hoe hoog die ook zou zijn. Ik zou de eerste miljoenen uitgeven aan huizen, vakanties, make-up, eindeloze kleding, maar ook delen met familie en vrienden, er allemaal een mooie tijd van hebben. Als het echt in de miljarden loopt zou ik het in wetenschappelijke onderzoeken steken en investeringen doen.

* 9 Je krijgt een betaalde vakantie cadeau waar ga je heen en waarom?
Curacao! Lekker warm, prachtig eiland, heerlijk eten! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat m’n geliefden dan helemaal in Nederland zitten. Verder is het perfect!

* 10 Wat is het gekste wat je ooit in je leven heb gedaan?
Mijn hemel. Ik kan even niet kiezen tussen s’nachts longboarden op de autoweg en als traktatie voor m’n verjaardag op de middelbare school wortels met gezichtjes erin uitdelen. Ja, ik had de avond ervoor dus met een aardappelmesje een gezichtje in 30 wortels zitten kerven. Misschien heb ik als klein kind wel gekkere dingen gedaan, maar dat moet je maar aan m’n ouders vragen.

* 11 Wat is je favoriete quote? En waarom?
‘Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen.’ – Bassie. Gewoon, vind ik leuk! Een beetje geinen moet kunnen.

Zo, dat was het weer! Wil jij ook eens de Liebster Award invullen? Neem ‘m gerust over!
Daarnaast nomineer ik Ilona voor deze Liebster Award!

Wat is het gekste dat jij ooit gedaan hebt?

Posts created 907

58 gedachten over “Van wortels met gezichten tot de loterij winnen | Liebster Award

 1. Wat een leuke antwoorden Mariska 🙂 Grappig dat je een keer wortels met gezichten hebt uitgedeeld op school haha, wat een werk moet dat geweest zijn!

 2. Wat een leuke antwoorden, ik zou er ook geen moeite mee hebben om (veel) geld uit te geven!
  Het gekste wat ik gedaan heb… even denken..toen ik in Utrecht woonde had ik een groep vrienden en beschonken probeerden wij een bank in een park mee te nemen.. hartstikke fout natuurlijk en dat ding zat muurvast. Maar wel enorm gelachen.

 3. Ah echt heel leuk om te lezen! Heb het gevoel alsof ik je zo veel beter leer kennen. Wist helemaal niet dat je ook pas zo kort blogt, wat leuk!! En HAHA longboarden, daar had ik wel bij willen zijn!

 4. Met liefde een eigen pad ontdekken is de goede! Hele mooi top drie doelen die je nog in het leven wil halen! Hahaha. Een dikke vette huiskat dat alleen maar vreet en iedereen vindt je ook zo schattig, dat is een goede keus. 😉

 5. Wat een eer Mariska dat je genomineerd! Gefeliciteerd! Leuke antwoorden! en ook wel een beetje herkenbaar. Je doet het ontzettend goed! Keep up the good work. X

 6. Wat een leuke award! Wat een werk moet dat zijn geweest zeg, gezichtjes in die wortels maken hahaha.
  Pfff het gekste wat ik ooit heb gedaan…..
  Toen er een aantal jaar geleden een pak sneeuw lag, leek het mij wel leuk om in een oude badkuip van de kade af te glijden. Toen werd ik dus gelanceerd en kneusde ik mijn pols. Ja, die staat wel hoog op mijn persoonlijke WTF?-lijstje.

 7. Wat goed dat je toch die samenwerking af hebt gewezen omdat het niet bij je blog past! Ik heb echt een hekel aan die meiden (of jongens) die alleen maar bloggen voor geld of gratis producten, bloggen is toch bedoeld omdat je het leuk vindt?

 8. Leuk ingevuld. Met een paar miljoen zou ik ook eerst een huis kopen en een auto en daarna heerlijk gaan shoppen 🙂
  De foto van jou en de kat vind ik trouwens een leuke!

 9. Ik heb mij 3 maanden laten opnemen voor mijn paniekstoornis/straatvrees en bloedfobie. De kliniek heet pro persona overwaal. Misschien ook iets voor jou 🙂

 10. Leuke antwoorden, en om nog maar een paar maanden bezig te zin heb je echt al een hele leuke blog gemaakt. Ook qua lay-out ziet hij er echt goed uit.
  Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven