het regent reviews 2

Het regent reviews! #2

Er zijn wederom een heleboel spulletjes aan mijn collectie toegevoegd! Niet allemaal hebben ze een eigen blogpost gehaald, dus ik laat ze hier allemaal zien!

het regent reviews 2

Dit keer dus niet alleen make-up, er zit ook een heerlijke scrub en een shower foam bij. En Prince Charming van Lush. Ja ja! Laat ik daar maar meteen mee beginnen.

Lush prince charming

Prince Charming van Lush. De geur: ruikt heerlijk. Heel zoet en zwaar kruidig, met een hint van fruitig op de achtergrond. Ja, ik weet ook niet hoe ik een geur uit moet leggen. Op de verpakking staat dat er marshmallowkruid (wtf, marshmallow is toch snoep, sinds wanneer is dat een kruid?) vanille, sandelhoutolie en vers granaatappelsap in zit. Onder de douche ruikt en voelt dit heerlijk. Op het moment dat je jezelf ermee inzeept lijkt het wel even alsof je jezelf rood/roze aan het smeren bent.

De volgende doucheproducten! Hebben we dat ook gehad.

Rituals Fortune Scrub

Happy Buddha foaming shower gel & Fortune body scrub. Met organic mandarijn en yuzu. Ik weet niet wat yuzu is, maar het ruikt lekker. Dit is trouwens al een tijd lang mijn favoriete geur van rituals! Het is voor mij de perfecte balans van kruidige mandarijn met een vleugje zoet. Dit is lekker om mee te douchen!

Nou komt de make-up, bereid je voor.

W7 Bunny Lash

W7 Bunny Lash mascara. ‘Big bouncy lashes’ staat er op de verpakking. Ik wilde deze wel eens uitproberen. Hij is best fijn voor een budget mascara! Verlengt echt, en klont totaáál niet! Best fijn. Ik zal ‘m vaak gaan gebruiken! En dat terwijl ik eigenlijk niet zo een mascarameisje ben.

L'oreal Nude Magique

Is het een primer? Is het een BB cream? Is het Batman? Nee. Het is Nude Magique van L’oreal. En ik heb echt geen idee onder welke categorie het valt. Het belooft in ieder geval om poriën te blurren en je huid flawless te perfectioneren. Je kan ‘m volgens de verpakking onder of zonder make-up dragen. Hij komt in 3 verschillende tinten, dus ik hoopte dat ‘ie een lichte dekking geeft. Mijn ervaring: hij smeert fijn uit, vermindert het zicht van poriën een beetje. Geeft niet echt dekking, maar ik wist ook niet zo goed wat ik hiervan moest verwachten. Prima!

IMG_2777 (2)

The Nudes van Maybelline. Yes! Die leek me al zo fijn. Heerlijke nude kleurtjes, matte kleurtjes, glimmende kleurtjes, highlight kleurtjes. Ik ben dik tevreden. Geen palette zonder swatches!

The Nudes Maybelline Swatches

Sommige kleurtjes lijken op m’n arm een beetje weg te vallen; dat komt doordat de kleur dan bijna gelijk is aan m’n huid. Voor een ooglook werken ze prima, vooral als je een lichtere huidskleur hebt dan ik of gewoon een oogschaduwbasis gebruikt. De kwaliteit en het pigment zijn goed.

Maar er is nog meer!
Catrice Absolute Matt

Het Absolute Matt palette van Catrice. Was een eurie of 5,  dacht ik. Ik wilde gewoon even wat nude matte kleurtjes achter de hand hebben. Dus ik heb het meegenomen. Swatches, of course!

Catrice Absolute Matt swatches

The Nudes van Maybelline werkt dan toch net wat fijner, maar deze doet het ook prima hoor! Zoals je kunt zien.
En om het af te maken:

MAC Prep + Prime Fix+

MAC Prep + Prime Fix+. Ik gebruik dit eigenlijk nooit als primer, wél altijd om m’n look mee af te maken. Het werkt echt SUPER goed om het poederige cakey effect van je make-up af te halen. Als ik klaar ben met smeren en poederen spray ik dit over m’n gezicht heen. Alles versmelt lekker met elkaar, heerlijk. Dit spul ruikt ook zo lekker. De Finishing spray van ELF deed ik het hiervoor mee, die is ook goed, deze vind ik toch wel echt net wat fijner.

En dat was het weer! Zat hier een product tussen waar je benieuwd naar was?

Posts created 885

77 gedachten over “Het regent reviews! #2

 1. Wat een handige tip voor de Mac primer, ik wilde hem laatst ook aanschaffen maar wilde eerst nog wat reviews lezen. Handig dat je hem dus ook gewoon voor iets anders kan gebruiken!

 2. Ik ben erg benieuwd naar de producten van Lush, ik heb nog nooit wat van hun geprobeerd, er zit hier dan ook geen winkel in de buurt helaas! Prince Charming lijkt me een heerlijke geur 🙂

 3. Nude magic blur vind ik interessant. En die mascara. Ik heb weer eenzelfde mascara van Maybelline gekocht en gek genoeg lijkt het alsof hij minder goed is dan de vorige die ik had. Terwijl ze exactly the same zijn. Of ik was toch een tijdje een betere gewend (die van Paula’s Choice en Rituals) waardoor deze weer lijkt tegen te vallen?
  Dat kan natuurlijk ook zo maar.

 4. Veel producten zeg! hihi Ik ben ook een hele grote fan van Rituals. Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster award. (kan je terug vinden op mijn blog) Ik hoop dat je het leuk vind! ^^ -x-

 5. Oh zo leuk al deze reviews! Ik heb die primer/bb cream van L’Oreal ook en ben er best tevreden over. Het is geen super product, maar doet wat ik er van verwacht had!

 6. Die prep + fix van MAC lijkt enorm fijn. Toch vraag ik me af of ik zoiets veel ga gebruiken, omdat ik het nu ook niet echt mis zeg maar. Toch hoor ik zoveel goeds hierover.. Misschien toch maar aanschaffen dan 😉

 7. Wat super handig om zo alles te laten zien.
  Prince charming is heerlijk en gebruik ik vaak <3
  Bunny lashes wil ik al heel lang proberen maar ik kan niet zo goed tegen goedkopere mascara's dus ik ben een beetje bang om dit te proberen..

 8. Uhm, waarom heb ik Prince Charming ook al weer niet meegenomen toen ik laatst in de lush was?! Nu heb ik extra veel spijt haha! De Mac primer lijkt me ook heel fijn!

 9. marshmallowkruid ook nog nooit van gehoord tot nu dan haha. Maarja zo lang die maar lekker ruikt is het goed. Happy Buddha foaming shower gel & Fortune body scrub die een keer in mijn kerstpakket. En inderdaad ik ben er ook erg fan van super geur!

 10. Ohh de Happy Buddha foaming shower gel & Fortune body scrub vind ik ook echt helemaal geweldig! Heerlijk zijn die. Vooral de scrub ben ik erg fan van!

  Het Absolute Matt palette van Catrice wil ik ook nog eens aanchaffen! Erg mooie kleuren. Ik zie hem steeds liggen, maar denk dan nee ik heb genoeg make-up. Stom eigenlijk, want die heeft er nou ooit genoeg make-up :p

 11. Fijne producten! Die oogschaduw kleurtjes zijn erg mooi, lekker natuurlijk ook. Jammer dat sommige kleurtjes wat wegvallen op je huidskleur! Maar dat maakt het ook juist subtiel 🙂

 12. Leuk artikel! Ik wil al een tijdje dat palet van maybeline uitproberen en ik denk dat ik hem toch eens zal kopen. Ik heb ook een paar dagen geleden een palet van catrice gekocht om uit te testen ( de chocolate nude ofzoiets) en ik vind hem ook nog wel fijn!
  X Shauni

 13. Prince Charming klinkt wel heel lekker! Ik wist alleen ook niet dat marshmellow een kruid was 😛 MAC Prep + Prime Fix+ wil ik nog steeds een keer gaan proberen.

 14. Happy Buddha is zo fijn en Rituals heeft sowieso fijne producten. Overigens is dit wel een merk waarvan ik zelf nooit iets aanschaf maar wel leuk vind om cadeau te krijgen, haha! OH nu ben ik trouwens wel erg nieuwsgierig naar de Prep+Pime.

 15. Het Maybelline palet wil ik ook graag proberen! De happy Buddha-lijn van Rituals heb ik ook, die ruikt echt zo goed! Ik heb je genomineerd voor de lovely blogger award! 🙂

 16. Wat een leuke producten zeg. Die oogschaduws van Catrice vallen me nog best mee. Normaal ben ik niet zo’n Catrice fanaat qua oogschaduw, maar ik moet zeggen dat ik best onder de indruk ben van dit palette.

 17. Prince Charming roept mij elk jaar weer, maar de geur spreekt me in de winkel nooit aan. Terwijl ik echt dol ben op de beschrijving van de geur van zowel jij als Lush. Ik denk dat ik hem toch maar eens moet kopen en thuis ruiken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven