W7 In The Night Smokey Palette

W7 In The Night Smokey Palette | Review & look

W7 In The Night Smokey Palette:

een budget palette waar je verschillende smokey eye looks mee kan maken. Ben je benieuwd naar het W7 In The Night Smokey Palette? Ik laat het palette zien en laat ook zien welke look ik ermee gemaakt heb!

W7 In The Night Smokey Palette

Het doosje. Nou ja, doosje, het is eigenlijk meer een blik. Het is in ieder geval van dat materiaal gemaakt. Oogt niet heel chique, vind ik, maar het heeft ook wel wat moois.
Het is in ieder geval wel duidelijk welk palette dit is; W7 In The Night – smokey shades, staat er met grote letters op.

W7 In The Night Smokey Palette

De kleurtjes. Ik word altijd zo blij van het open maken van een vers palette! Dit is duidelijk een namaak van het Urban Decay Smokey palette. Het ziet er wél mooi uit, maar hoe zit het met de kwaliteit?

W7 In The Night Smokey Palette swatch

De eerste zes kleurtjes. Toen ik het blikje eerst open maakte was ik best enthousiast, maar de swatches vallen me eigenlijk een beetje tegen. De kleuren zijn niet heel sterk. Ik merk ook dat de kleuren héél poederig zijn.

W7 In The Night Smokey Palette swatches

De laatste 6 kleurtjes vallen me dan weer mee, zien er veel beter uit! Dat maakt het weer een beetje beter. Bij de pigmentatie denk ik: “meh, ok”. Deze kleurtjes zijn ook best poederig. We doen het er maar mee. Ik was nog steeds enthousiast over het maken van een look! Dus dat heb ik gedaan.

W7 In The Night Smokey Palette look

Voor deze look heb ik alleen kleuren uit het W7 In The Night Smokey Palette gebruikt.

W7 In The Night Smokey Palette

Dit is dus de look geworden! Als je met dit palette werkt moet je echt uitkijken voor fallout, het is super poederig. Kleur opbouwen kan maar tot op zekere hoogte. Met een oogschaduw primer gaat het al beter, maar ideaal werkt het niet. Als je van een look met zachte kleuropbouw houdt kan je dit palette prima gebruiken. Als make-up beginner is dit ook best een leuk palette om het een en ander mee uit te proberen!

Wat vind jij van het W7 In The Night Smokey Palette?

Vond je dit leuk?

 

Posts created 878

63 gedachten over “W7 In The Night Smokey Palette | Review & look

 1. Je hebt toch een heel mooie look voor elkaar gekregen met dit palette. Kleurtjes staan jou goed.
  Ik heb ook 1 palette van W7, maar als ik er nog eentje aanschaf, dan ga ik denk ik voor de I Heart’s. Ik herken de fall-out ook, zo jammer.

 2. Ik heb ook last van deze palette en hij is vrij droog. Heel anders dan toen ik hem gekocht heb. Toen was ik best enthousiast. Jammer eigenlijk, maar ik vind nog steeds dat hij een mooi kleur biedt en leuk blik. 🙂

 3. Kleuren staan je erg goed! De W7 palettes liggen mij niet zo, niet genoeg pigmentatie. Ik besteed dan liever wat meer aan een wat duurder palette – of die van Zoeva! Die zijn niet duur, maar wel goede pigmentatie, 🙂

 4. Ik heb deze ook, en ik ben het helemaal met je eens! Maar met een goede primer blijft het wel aardig zitten. Ik ben vooral dol op de rode tinten. Het lijkt heftiger dan het in werkelijkheid wordt op je ogen 🙂 maar inderdaad wel een prettig ‘begin’ pallette!

 5. Jammer dat de kleurdekking tegen valt, maar voor een minimale oogschaduw look is het wel te doen denk ik.. zelf zet ik bijna nooit oogschaduw en als ik dat doe, gebruik ik nude kleurtjes!

 6. Je hebt in ieder geval wel een mooie ooglook mee gemaakt. En omdat het in een blik zit vindt ik zelf wel wat hebben. Zelf heb ik deze variant niet, wel een andere In The Nude zit meer roze tinten in. Zelf ben ik ook met je eens dat sommige kleuren niet erg goed gepigmenteerd zijn en dat is wel jammer.

 7. Ik zou het palette niet snel aanschaffen, maar je ooglook is mooi geworden! De w7 oogschaduw palettes vind ik inderdaad heel erg poederig. Niet heel fijn, maar inderdaad wel goed voor beginners en lekker goedkoop! X

 8. De kleuren staan je mooi! Zelf heb ik wel w7 paletten, maar niet deze. Ik zou deze ook minder snel kiezen, ik ga liever voor wat lichtere kleuren. Maar jij kunt deze kleuren zeker hebben!

 9. Yeej, toevallig heb ik dit palette gekregen van een vriendin! De kleurtjes vind ik echt heel tof, maar ik weet niet helemaal hoe ik kleuren in een ooglook kan verwerken. Maar na dit artikel gelukkig wel, super leuk!

 10. Jammer dat de kleuren niet zo overkomen als het pallette doet lijken,
  Wel leuke look.

  Ik vind het persoonlijk altijd zo raar staan als iemand haar wenkbrauwen volledig aanzet en bijtekend, maar vervolgens 0% aandacht aan de lippen besteed.

 11. Wat sta je mooi op de foto’s! Ik ben niet zo van de make-up, maar het is echt leuk om te kijken hoe goed anderen het kunnen haha. Zelf ben ik er echt een kluns in.

 12. Dit palette heb ik niet, maar ik heb wel het in the buff palette van w7. Daarvan lijkt de pigmentatie toch beter dan in vergelijking met dit paletten, maar dat kan ook komen omdat ik een heel erg lichte huidskleur heb en het daardoor beter te zien is. Ik ben over het andere palette in ieder geval enthousiaster denk ik!

 13. wat jammer van de fall out, had al wat in mijn winkelwagentje bij bol zitten die ik weer heb verwijderd 😉 deze kleuren staan jou trouwens wel fantastisch!

 14. Even een moment stilte voor jou wenkbrauwen.. Wat zijn ze mooi! Fijne review over dit palette, ik draag zelf geen oogschaduw maar ik ben steeds meer aan het experimenteren.

 15. Mooie kleuren in het palet alleen spijtig dat ze niet zo meevallen :/! Maar je hebt er wel een superleuke look mee gemaakt! En wow je wenkbrauwen zijn on point!

 16. Ja, de kleuren zien op 1e gezicht wat gepigmenteerder, maar zijn dat eigenlijk niet na applicatie. Dat kan een meevaller zijn als je niet houdt van opvallende looks zoals ik <3

 17. Ik heb deze, maar ik kan er echt die looks niet mee maken die jij maakt. Erg jaloers! Begrijp echt niet hoe je dat zo voor elkaar krijgt! Erg mooi! Liefs ilona

 18. Ik ben meer van de subtiele look, deze vind ik dan ook net too-much. De bovenkant zeg maar vind ik wel heel mooi maar de onderkant hoefde van mij niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven