piraat zeemeermin palette

Rotating map palette looks: piraat vs zeemeermin!

Met dit palette heb ik 2 looks gemaakt: een piraten look en een zeemeermin look. Welke look is jouw favoriet? Het zijn piraten vs. zeemeerminnen!

piraat zeemeermin palette

Laatst had ik jullie in deze review het Rotating map palette van DuWop laten zien. Een prachtig palette! Die moest hoognodig gebruikt worden, dus heb ik deze looks gemaakt! Heb je de review nog niet gelezen? Die kun je terugvinden als je op het linkje klikt.

IMG_2402 (2)

Voor de zeemeermin look heb ik de zeeblauwe kleuren gebruikt, met een beetje champagne-goud kleur, de zeeblauwe eyeliner gel en een zachte gloss. Deze kleuren vind ik echt prachtig bij elkaar.

IMG_2379 (2)

IMG_2372 (3) IMG_2353 (2)
(lekker veel foto’s!)

Voor de piraten look heb ik de donkere, bruin-groenige kleuren gebruikt, met een beetje zwart, lipglossje in de kleur rum en een zwarte eyeliner.

IMG_2433 (2)

IMG_2437 (2)

IMG_2430 (2) IMG_2431 (2)

Ik vond het zo gaaf om deze looks te maken! Wat vinden jullie? En welke look is je favoriet: de piraten look of de zeemeermin look?
Als degene zie ze zelf gemaakt heeft vind ik het nog moeilijker om te kiezen! Stiekem ben ik toch wat meer een piraten-mens. Wat vind jij?

 

Posts created 891

48 gedachten over “Rotating map palette looks: piraat vs zeemeermin!

  1. Leuk die verschillende looks zo, ik ben meestal meer van de neutrale ooglooks, dus ik ga voor de piraten! πŸ˜€ alhouwel ik de zeemeerminnen look ook echt mooi vind, past mooi bij bruine ogen!

    1. Dankjewel! Ik gebruik Dipbrow van Anastasia Beverly Hills! Er zijn ook goedkopere varianten, Milani heeft er zo een. Ik werk het daarna af met concealer en een eyelinerkwastje. Je kan ook op Youtube naar tutorials zoeken voor deze methode, als je op Dipbrow zoekt zul je genoeg vinden.

  2. Ik ben geen fan van blauw, maar bij jou staat dat echt goed. Misschien zelf ook eens proberen. Ik heb een lichtere tint huid dan jij, maar leuk om te zien hoe blauw uit komt op een donkere huid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven