Shine, shimmer en sparkle met oud en nieuw!

Met oud en nieuw kan een glittertje niet ontbreken! Pak je helemaal uit of houd je het liever bescheiden? Er zijn zo veel manieren om wat glitter, shimmer of sparkje in je outfit en look te verwerken.

Vooral met oud en nieuw vind ik het geweldig om eens helemaal los te gaan wat de glitters betreft. In een kledingstuk, accesoire of met make-up: ik vind het allemaal geweldig! Het begint met mijn favoriete pailletjesjurk.

IMG_2156 (5)

Dit kan dus Γ©cht alleen maar aangetrokken met oud en nieuw, dan heb ik mijn driedubbele dosis glitters meteen gehad! Ik ben zo gek op dit jurkje.
Hier doe ik dan geen glitter accesoires meer bij. Het jurkje is alle shine die je nodig hebt. Als je geen extreem pailletjesjurkje hebt, kun je ook gewoon een top, rokje of accesoire met pailletjes dragen. Wat jij leuk vindt, het is jouw feestje!

Is dit way too much voor je? Er zijn ook subtiele manieren om een glitter of shimmer in je look of outfit te verwerken! Denk aan een mooi glitter nagellakje.

 

IMG_2207 (2)

Kiko lakjes zijn zo geweldig! Dit zijn ook meteen mijn favoriete lakjes van Kiko.
Sinds kort ben ik ook fan van highlighter. Misschien heb ik me mee laten slepen door de hype, maar ik vind het geweldig. Essence heeft voor de kerstcollectie een hele mooie highlighter uitgebracht! Een mooie shimmer finish en laat je huid stralen. En oud en nieuw is dan dΓ© gelegenheid om highlighter te dragen, of gewoon aan extreme strobing te doen.

IMG_2255 (2)

Shine, baby, shine!

Ik wil eigenlijk overal glitters. Toen ik dit tegenkwam kon ik het niet laten staan: shimmering spray. In een super gaaf flesje, zo’n klassiek parfum flesje-look. Komt van de Hema.

IMG_2249 (2)

Je kan het overal op doen! Op je huid, op je kleding, in je haar. Waar je het ook gebruikt, jij gaat shinen en glitteren! Je kan zo veel of weinig gebruiken als je wilt, dus als je het op een bescheiden shimmer wilt houden, prima, of je gaat gewoon helemaal los met die glitters.

IMG_2238 (2)

(Ja, na het maken van deze foto zat mijn hele bureau onder de glitters. Die shimmert nu gezellig mee!)
Last but not least: glitters in je ooglook! Maar mijn ooglook voor oud en nieuw houd ik stiekem nog even voor mezelf. Toch benieuwd? Op mijn instagram komen mijn looks en wat sneakpeeks voorbij!

Ga jij glitters dragen met oud en nieuw? Houd je het liever bescheiden of ga je er helemaal voor?

 

 

Posts created 902

43 gedachten over “Shine, shimmer en sparkle met oud en nieuw!

 1. Wat een geweldig jurkje! Staat je heel mooi. Ik ga voeg zeker wat glitters toe aan mijn new years eve look, maar houd het wat dat betreft bescheiden. Ik ga niet voor de glitterbomb! Fijne jaarwisseling! X

 2. Wauw je jurkje is zeker heel mooi en heeft verder niets nodig dan gedragen te worden dan zo’n mooie meid als jij! Ik ben lekker thuis dus niet echt veel glitter dit jaar πŸ˜‰

 3. Die jurk staat je serieus ge-wel-dig!!! Heb de Essence highlighter ook, hij is zoo pretty. Ik ga all-out tijdens de feestdagen, hou van glitters en lekker veel make-up dus dit is dan zeker de perfecte tijd om het te doen. πŸ˜€

 4. Shimmer en glitter, waarom ook weer niet, gezellig toch. Mooie foto van je met een hele mooie jurk! De Essence highlighter die is zo mooi en ik probeer hem echt niet te kopen. Of dat lukt…

 5. Wauw… wat een prachtige jurk! Ik zou zelf ook zo graag zo een jurkje op de kop willen tikken… gewoon voor de heb en dan hopen dat ik hem eens aan kan doen op de rode loper… hahaha, keep on dreaming, Babs.
  Staat je geweldig!

 6. Het jurkje staat je top. Ik trek dit jaar geen glitter & shine aan mijn dochter wel. Die gaat voor haar Elsa jurk en geloof mij dan zit het hele huis (en stad) onder glitters.

 7. Oh dat jurkje staat je goed zeg πŸ™‚ Ik hou ook we van glitters, zeker met Oud&Nieuw. We blijven dit jaar voor het eerst lekker thuis met den hapje,drankje en de katten, dus ik zal qua make up niet zo uitpakken deze keer. Alvast de beste wensen, Mariska!

 8. Oh dat jurkje staat je goed zeg πŸ™‚ Ik hou ook wel van glitters, zeker met Oud&Nieuw. We blijven dit jaar voor het eerst lekker thuis met een hapje,drankje en de katten, dus ik zal qua make up niet zo uitpakken deze keer. Alvast de beste wensen, Mariska!

 9. Ik ben gek op glitter en met Oud & Nieuw vind ik ook wel dat je uit mag pakken. Normaal gesproken draag ik al het liefst shimmery oogschaduw en glitterlak, maar voor Oud & Nieuw heb ik net als jou ook een glitterjurkje, die ik dan de rest van het jaar niet aan kan haha!

 10. Deze jurk is helemaaaal mijn ding! Ik hou van glitters en nu heb ik dus met kerst en oud op nieuw een goed excuus om ze uit de kast te trekken. Ik blijf lekker thuis met NYE. Maar dan nog dof ik me graag oo. Lekker met mijn kindjes en iedereen die langs komt. Happy new year! Xox

 11. Nou jij bent er helemaal klaar voor. Je straalt helemaal net zoals de jurk die je echt top staat. Ben ook erg benieuwd naar de highlighter van Essence. Alvast een hele fijne jaarwisseling! Liefs

 12. Superleuk jurkje en mooie producten allemaal! De highlighter van Essence wil ik ook zo graag, maar ik vrees dat ze ‘m nergens meer hebben πŸ™ Wel ga ik deze oud&nieuw inderdaad shimmer en glitters gebruiken in mijn look!

 13. Wat zie je er mooi uit! En inderdaad met Oud en Nieuw maakt het niet uit hoe ‘glitterig’ je bent haha.
  Ik blijf thuis, dus ga voor een bescheiden look!

 14. Geweldige laatste foto! De lakjes van KIKO zien er zo goed uit, ik moet echt eens naar hun winkel in Hasselt en wat een jurk! Die trekt zeker de aandacht op welk feest dan ook, stralen erin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven