DuWop rotating map palette review+kerstoutfit

Lekker aan het uitbuiken van kerst? Laatst vroeg ik jullie hulp bij het kiezen van een kerstoutfit. Wat het uiteindelijk is geworden kun je komen bekijken! Daarnaast heb ik voor kerst het gaafste palette ooit gekregen; het Rotating map palette van DuWop.

IMG_1986 (2)

Dit is dus de kerstoutfit geworden! (Via mijn instagram was die al eerder te zien) Bedankt voor alle adviezen, ik vond ze heel erg leuk om te lezen!
Met kerst ben ik veel met familie geweest, op de foto sta ik met mijn zusje 🙂 we zijn veel samen geweest, gezellig gekletst met de familie, veel gegeten, en natuurlijk ook cadeautjes gekregen!

Eerst nog eventjes een foto van mijn ooglook, die wilde ik nog laten zien. Daarna laat ik het geweldige palette zien!

Naamloos

Het palette; Rotating map palette van het merk DuWop. Ik was niet heel bekend met het merk, maar ik was meteen onder de indruk van het palette. De verpakking alleen al. (Hij is trouwens ook best groot; iets groter dan een a4’tje.)

Rotating map palette DuWop box

Het Rotating map palette is officieel een samenwerking van DuWop en Disney Pirates of the Caribbean, gebaseerd op zeemerminnen, piraten en schatten.

DuWop Rotating map palette

Zo mooi! Zo gaaf! Ik was er zó blij mee, en ben het nog steeds. Dit is echt het gaafste palette dat ik tot nu toe heb gezien. En ja, de binnenkant, die cirkel, dat kan draaien. Hoe cool is dat?

IMG_2088

De beschrijving van de kleuren en de inhoud. Het palette bevat 9 oogschaduw kleuren, 3 lipgloss kleuren, 2 eyeliner kleuren en 3 kwastjes; voor de oogschaduw, gel eyeliner en lipgloss. Ze zijn klein en op zich bruikbaar, maar ik vind m’n andere fullsize kwasten fijner werken.

Duwop rotating map pallette brushes

DuWop Rotating map palette swatches

Ik vind de blauw en zeegroene kleuren van dit palette het mooist. De pigmentatie is goed, prima. Je wordt er niet van weggeblazen, maar het is goed. De kleur is ook goed op te bouwen. Waar ik wel van onder de indruk ben, is dat deze oogschaduw totaal NIET poedert of kruimelt. Echt gewoon helemaal niet. Dat werkt dus super fijn.

DuWop Rotating map palette swatches

De lipgloss en gel eyeliner kleuren. Super! Vooral de donkerste lipkleur (die in het echt iets bruiner uitvalt) vind ik erg mooi. De blauwe eyeliner is misschien wel een leuke kleur om bijvoorbeeld boven een zwarte eyeliner te zetten. Ik was bang dat de gel eyeliners en lipgloss heel dik zouden zijn en daarom moeilijk mee te werken, maar dat viel mij enorm mee. Sterker nog, ik vind ze de perfecte dikte hebben! Veel creamy-er dan verwacht.

Een super gaaf palette dus, de kwaliteit ben ik ook over te spreken! (Dit palette is te koop bij BeautyBay voor €41,70)

Willen jullie een look zien die ik met dit palette heb gemaakt? Hoe is jullie kerst geweest?