Nep wimpers voor beginners (Eylure starter kit review)

Eylure starter kit review

Hallo iedereen!

Normaal gesproken draag ik eigenlijk nooit nep wimpers. Ik vind ze snel zwaar en heftig ogen, voor mezelf in ieder geval. De skills om ze netjes op te plakken ben ik ook niet mee geboren.. maar toen ik dit setje zag hangen, de Eylure starter kit, werd ik wel benieuwd! Ik heb ze eens goed bekeken, ze zien er niet zwaar uit maar juist heel naturel. Er zit een tangetje bij, lijm, een stappenplan en zelfs een oefenwimper! Toen heb ik besloten om ze uit te gaan proberen. Ik heb ze bij de Etos gekocht, maar ik heb dit setje ook bij de Douglas zien hangen. De prijs is €9,99.

Eylure starter kit review

Zo ziet het eruit. Een net doosje, met daarin 2 wimpers en een derde oefenwimper, een tangetje en 2 flesjes lijm. Zoals je kunt zien staat er duidelijk aangegeven wat nou wat is, aan welke kant de wimper moet en welke de oefenwimper is. Op het doosje staat dat je de wimpers opnieuw kan gebruiken; ik zeg er wel even bij dat dat alleen goed kan als je geen mascara op de nep wimpers aanbrengt.

Nog even een close-up van het tangetje: het is echt een handige tool!

Eylure starter kit review

IMG_1281
Eylure starter kit review

Op de achterkant staat ook nog even opgesomd wat er allemaal in het doosje zit. Nog een plaatje van de look met de wimpers, en een stappenplan:
Eerst meten of de wimpers matchen met het formaat van jouw ooglid. Als de wimper iets te lang is, kan je er voorzichtig een stukje van afknippen. Als het formaat goed is, pak je met tangetje de wimper op en doe je de lijm er langs de wimper rand op. Wacht dan 20-30 seconden. Dit is belangrijk! Als je niet eventjes wacht is de lijm nog te nat, en plakt deze niet goed. Dus liever eventjes geduld. Nadat je even heb gewacht kun je de nep wimper aanbrengen; volg hierbij je wimper rand. Als hij goed zit, kan je nog even voorzichtig aandrukken of vasthouden, zodat de lijm wat meer kan drogen en de wimper goed blijft zitten.

Eylure starter kit review
En dit is het resultaat bij mij! Ik heb alleen de oefenwimper gebruikt, omdat ik nog eerst even wilde oefenen voordat ik de echte wimpers gebruik. Het is echt een hele lichte naturel look! Misschien is mijn eyeliner hier zelfs wel wat te zwaar bij. Ze voelen trouwens lichter dan verwacht op mijn oogleden. (Vind je deze look juist iets té licht? Eylure heeft meerdere setjes die nog steeds naturel zijn, maar wel iets meer volume en lengte dan deze.)

€9,99 zul je misschien wat veel vinden voor nep wimpers, maar je krijgt er dus ook het tangetje bij, genoeg lijm om een aardig aantal keer de wimpers op te kunnen plakken, en de oefenwimper is zeker voor beginners heel handig! Ik vind het zeker mijn geld waard, maar dat is voor iedereen anders. Al met al zou ik deze investering zeker aanraden voor iedereen die een goede start wilt maken met nep wimpers!

Wat vind jij van nep wimpers? Draag je ze wel eens?

Posts created 878

16 gedachten over “Nep wimpers voor beginners (Eylure starter kit review)

 1. Zelf draag ik ook nooit nepwimpers. Meestal denk ik al dat het gepriegel is en daar heb ik meestal geen geduld voor. Zo te zien is de oefen nep wimper bij jou goed gelukt en het ziet er ook natuurlijk uit.

 2. Ik vind ze er net iets te fake uitzien. Ik hou meer van een naturel effect. Vandaar dat ik ook liever met losse wimpers werkt, dan zitten ze tenminste niet allemaal zo opvallend op dezelfde lengte.

  1. Losse wimpers is wel wat lastiger en meer werk voor een beginner, maar geeft zeker een mooi en naturel effect 🙂

 3. Wat een handig setje zeg! Ik heb zelf al tijden een paar setjes nepwimpers liggen, maar ik moet er echt de tijd voor nemen om het te oefenen, aangezien ik er nog niet zo’n held in ben haha!

 4. Dat tangetje, wat super handig zeg! Ik heb echt wel een aantal maanden lopen prutsen voordat het er een beetje normaal op zat. Tegenwoordig lukt het mij aardig. Ik draag ze niet dagelijks, alleen met gala’s en stijldanswedstrijden. Dan zijn het ook direct hele hevige en dikke nepwimpers. Love it 😀

 5. Wat staan ze je goed! In het dagelijkse leven draag ik ook geen nepwimpers, maar voor speciale gelegenheden durf ik mij er soms wel eens aan te wagen. Ik kocht onlangs de Demi Wispies van Ardell, ook heel natuurlijk maar een tikje dramatischer dan deze falsies. Dat tangetje ziet er heel handig uit trouwens!

 6. Ik heb er geen ervaring mee, maar als ik heel eerlijk ben, denk ik dat als ik dat bij mezelf zou doen, dat de wimpers op mijn wang zouden blijven plakken in plaats van aan mijn wimper rand ;). Jou staan ze wel erg leuk!

 7. Ik draag ze soms, voor foto’s of een uitje. Maar 9 van de 10 keer kan ik ze zo weer weggooien. Dan plakt de ene kant niet en ben bang dat ik voor gek loop, hahaha. Nu helpt mijn (overhangende) ooglid ook niet mee, zo een gedoe.
  Morgen ga ik naar het I love beauty event en ga het nogmaals proberen… wens mij maar succes (wordt extra vroeg opstaan, vrees ik)
  Deze heb ik ook wel eens gekocht en nu zocht ik bij het Kruidvat die van Ardell (1+1 gratis) maar niks in het schap…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven