cut crease eyeliner

5x Eyeliner inspiratie

Eyeliner is het perfecte make-up product om een statement mee te maken. Ben je gek op eyeliner, zoek je inspiratie of doe je graag iets nieuws met je make-up? Hier vind je 5 toffe eyeliner looks!

Bat Wing eyeliner (voor hooded eyes)

Als je houdt van een opvallende, zwarte eyeliner met een extra liftend effect, dan is Bat Wing eyeliner perfect voor je. Deze eyelinertechniek is ook supergeschikt voor hooded eyes, oftewel gevouwen oogleden. Hij is nét even anders dan een standaard winged liner.

Vind je een perfecte winged eyeliner moeilijk? De Bat Wing eyeliner is iets makkelijker dan een gewone eyeliner. Probeer het eens uit!

No Title

I am doing a fun eyeliner today for hooded eyes! 🤩 It is a Bat Wing Eyeliner Makeup Look that will enhance your eyes and give a nice touch to it 😍 This is a step by step Eyeliner Makeup Tutorial 😘 Go Follow me on Instagram for more!

Cut crease eyeliner

Ook de cut crease eyeliner is een geschikte eyeliner voor kleine en/of gevouwen oogleden. Let wel op dat je de eyeliner boven de plooi van je ogen zet, in plaats van erin of eronder. Anders valt de liner alsnog weg in je plooi en gaat het smudgen. Dat zou zonde zijn.

Het enige nadeel is dat deze eyeliner niet heel makkelijk is voor beginners. Deze eyeliner is nog opvallender geplaatst dan gewone eyeliner, wat betekent dat foutjes sneller opvallen. Neem dus de tijd als je cut crease eyeliner zet.

cut crease eyeliner

Witte eyeliner

Vooral als je een getinte of donkere huid hebt, geeft witte eyeliner een prachtig contrast. Je kan witte eyeliner ook gebruiken om een mooi contrast in een gekleurde make-up look te creëren!

Hoewel het een prachtig resultaat geeft, is witte eyeliner soms moeilijk om te vinden. Tip: het merk 3INA heeft onder andere een witte eyeliner.

witte eyeliner

Smokey winged eyeliner

De smokey winged eyeliner is voor iedereen die van een zachtere eyeliner houdt. Deze eyeliner creëer je met oogschaduw en is daarom best geschikt voor beginners. Maak je een foutje, dan blend je die zo weg. Je kunt de liner extra strak afwerken met een beetje concealer langs de wing. Deze eyeliner stijl is trouwens ook een aanrader voor iedereen met hooded eyes!

Why this technique on HOODED eyes is better than winged Eyeliner!

If you have hooded eyes, then you’ll love this winged eyeliner technique! In this tutorial, I’m showing why this technique is better than winged eyeliner on hooded eyes. I hope you enjoy this tutorial.

Puppy eyeliner

Als laatste is er de puppy eyeliner. En yes, ook deze look is weer geschikt voor hooded eyes. Puppy eyeliner wordt ook wel droopy eyeliner genoemd en is een wing die wat lager wordt geplaatst. De wing wijst lichtjes naar beneden.

Deze eyeliner is ongeveer even moeilijk om te zetten als een klassieke winged eyeliner. Heb je moeite met eyeliner? Oefening baart kunst! In tussentijd kun je bijvoorbeeld een cat eye look maken met oogschaduw.