kleur van het jaar peach fuzz makeup

Peach Fuzz in jouw Make-Up: dé Kleur van het Jaar 2024!

Een nieuw jaar betekent een nieuwe Pantone kleur in de schijnwerpers! In 2024 is de kleur van het jaar ‘Peach Fuzz’. Een prachtige kleur waar je veel kanten mee op kan, vooral het aankomende voor jaar. In dit artikel vind je beauty en make-up inspiratie in de kleur van het jaar.

Peach Fuzz: de perfecte blush

Blush is hét perfecte make-up product voor perzikachtige tinten in je looks. Een prachtig voorbeeld van een peachy blush met een naturel look is de Sheertone Shimmer Blush van MAC. De tinten Peachykeen, Peachtwist en Sunbasque zijn ontzettend mooi met een licht sprankelende finish!

Mogen de perziktinten er voor jou wel uitspringen en hoeft het niet zo mega naturel? Dan is een matte, sterk gepigmenteerde perzikgekleurde blush wat je zoekt, zoals de Sheertone Blush van MAC in de tint ‘peaches’. Een goedkoper alternatief is de Maybelline Fit Me! Blush in de tint Peach.

Peach Fuzz: lippenstift

Op zoek naar een mooie, peachy nude lippenstift? Dan heb ik hier een paar tips voor je! Om te beginnen is de SuperStay Ink Crayon Birthday Edition in tint ‘Blow The Candles’ ontzettend mooi. Wél bevat die wat glitters. Ga je liever helemaal voor matte of satin, dan kan ik van het merk 3INA de lippenstift 209-peach nude aanraden.

peach fuzz makeup

Perzikgekleurde oogschaduw

Hoewel perzik een mooie, neutrale kleur is, kan het lastig zijn om oogschaduw in die tinten te vinden. Om het makkelijker te maken, kun je het volgende trucje gebruiken: blush als oogschaduw gebruiken. Vooral als een blush goed gepigmenteerd is, kun je deze erg goed gebruiken in ooglooks.

Heb je geen peach blush of oogschaduw liggen? Ook dan zijn er natuurlijk tips en aanraders! Van NARS is het Voyageur Eyeshadow Palette Hibiscus – NECTAR palette een hele goede keuze. En voor de smallere portemonnees onder ons heeft het Chocolate palette van I Heart Revoulution mooie perziktinten! Dit palette blijft trouwens nog altijd een van mijn budgetvriendelijke favoriete oogschaduw palettes, dus het is sowieso een fijne toevoeging aan je collectie.

Peach Fuzz

Er zijn natuurlijk veel meer producten en manieren om Peach Fuzz in je beauty & fashion routines te verwerken. Denk aan leuke eyeliner, sieraden, nagellakjes, tasjes, schoenen en nog veel meer!