make-up over datum

Make-up tips voor de feestdagen!

De feestdagen zijn weer in aantocht! Hét perfecte moment om eens lekker uit te pakken met make-up en/of beauty rituelen. Wil je dit jaar iets tofs doen, maar heb je nog niet zo heel veel inspiratie? Hier vind je leuke tips voor de mooiste feestdagen looks op een rijtje.

Rode lippenstift

Rode lippenstift is een échte klassieker, al helemaal voor feestdagen make-up looks. De perfecte tint vinden die ook nog eens lang mooi blijft, kan nog best ingewikkeld zijn. Zoek je de perfecte rode lippenstift? Gebruik dan de volgende handige tips:

  • Matte (liquid) lipstick blijft het langst zitten
  • Lippenstift met een blauwe ondertoon laat je tanden witter lijken
  • Kies een lippenstift met dezelfde ondertoon als je huid (blauwe ondertoon bij koele huidtinten, gele ondertoon bij warme huidtinten)
  • Heb je een medium tot donkere huid? Bordeauxrood staat je waarschijnlijk prachtig!

Glitter & shimmer oogschaduw

Voor een sprankelend en opvallend effect is glitter oogschaduw natuurlijk de perfecte keuze. Vooral goud en rosé passen perfect bij de feestdagen!

Één probleempje: glitters blijven meestal uit zichzelf niet goed zitten. Een goede glitter primer is dus van levensbelang. Anders word je een soort levend glitter confetti kunstwerk. NYX heeft een ontzettend fijne glitter primer: NYX Glitter Goals. Hij is steengoed én budgetvriendelijk!

No Title

No Description

Een mooie glow

Time to shine, oftewel: de perfecte tijd voor een mooie glow! Een goede highlighter kan niet ontbreken. Zoek je nog de perfecte highlighter? Smashbox heeft tegenwoordig in samenwerking met Becca de Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighters in beheer. Zo bestaan de Becca highlighters nog voort, terwijl het merk Becca zelf ermee is gestopt. Tip: ‘Champagne Pop’ heet nu ‘Sparkling Wine Pop’!

Deze prachtige highlighter zal niet voor iedereen even betaalbaar zijn. Daarom ook een budget tip: de Born to Glow highlighters van NYX.

No Title

No Description

Nude & glittery lips

Draag je graag een nude kleur op je lippen, maar wil je ook wat feestelijks? De feestdagenbeautycommissie stemt voor nude lipgloss met een gouden lipgloss! Je kan voor hetzelfde effect ook een lip topper met gouden glitters over een nude lippenstift heen gebruiken.

De Lipglass van MAC in de tint ‘Beaux’ is het perfecte voorbeeld van wat ik bedoel. Iets vriendelijker voor je portemonnee: Make-up Revolution heeft fijne budget opties.

No Title

No Description