geurkaarsen

De lekkerste geurkaarsen voor knusse dagen!

Hoewel ik het hele jaar door geurkaarsen in huis heb, vind ik het extra leuk in het najaar. Leuke, lekkere geurkaarsen geven net dat extra beetje sfeer, vind je niet? Ik deel dan ook graag mijn inspiratie voor geurkaarsen die er lekker uitzien en mooi ruiken, zowel de bekende klassiekers (want: zijn die het écht waard?) en de verborgen pareltjes. Lees gezellig mee, zou ik zeggen!

Geurkaarsen: subtiele klassiekers

Ik begin met de klassiekers! Om te beginnen ben ik gek op de geurkaarsen van Woodwick. White Honey is zo’n kaars waar je echt niet verkeerd mee kan zitten. Het is een neutrale, maar karakteristieke geur die niet te doordringend is. Het is een van m’n favorieten!

De kaarsen van Woodwick hebben trouwens een leuk extraatje: ze hebben namelijk een houten lont, waardoor je geurkaars een subtiel knisperend geluid afgeeft.

No Title

No Description

De kaars Soft Blanket van Yankee Candle is nog een goed voorbeeld van een heerlijke neutrale geur die het waarschijnlijk bij iedereen goed doet. Als je echt een subtiele geur wilt, is dit een goede keuze.

Heerlijke herfstgeuren

Een van mijn meest favoriete herfstgeurkaarsen is Spiced Orange van Yankee Candle. Deze geur heeft echt de perfecte balans tussen zacht, fruitig en kruidig. Vergelijk het een beetje met The Ritual of Mehr van Rituals, als je die kent. Ik houd ontzettend van deze geurkaars!

No Title

No Description

Heb je liever een warme, zachte, licht kruidige geur zonder citrusnoten? Dan moet je de Cozy Cabin Trilogy van Woodwick hebben. Deze geurkaars heeft een heerlijke balans in de geur.

Woodwick Trilogy Cozy Cabin geurkaars met een houten lont | notino.nl

Woodwick Trilogy Cozy Cabin 609.5 g geurkaars met een houten lont ❤️ Een Fantastisch Huisparfum assortiment met geweldige kortingen op voorraad. Woodwick Huisparfums op notino.nl.

Stijlvolle geurkaarsen in je interieur

Hoe leuk is het als een geurkaars niet alleen je huis lekker laat ruiken, maar ook nog eens mooi staat? Deze sierkaars van Riviera Maison heeft bijvoorbeeld de vorm van een ster. Vooral met de feestdagen is deze kaars een geweldige toevoeging.

No Title

No Description

Als je een landelijk interieur hebt, zijn de geurkaarsen van Milkhouse Candle perfect voor je. Ze zijn er in heeerlijke geuren en verschillende formaten. Het mason jar-achtige uiterlijk van deze kaars is echt een cute toevoeging.

No Title

No Description

Wil je eens wat anders dan de standaard merken? Kijk dan eens naar de kaarsen van Velutier! Zelf ben ik verliefd geworden op het stijlvolle ontwerp van deze geurkaarsen. En ze blijken ook nog eens heerlijk te ruiken, kan ik je inmiddels uit eigen ervaring vertellen. Wat wil je nog meer?

No Title

No Description