mooie nagels

Voor deze prachtige nagelstijlen hoef je niet naar de salon!

Als je nagels on fleek zijn, voelt je look écht helemaal compleet. Online is er meer dan genoeg inspiratie te vinden voor mooie nagels, maar dat zijn vaak ingewikkelde werkjes. Gedetailleerde nail art schud je niet zomaar uit je mouw, bijvoorbeeld. Gelukkig zijn er ook nagelstijlen die net zo mooi zijn, maar je wél makkelijk zelf doet. Hier staat de inspiratie voor je opgesomd!

Statement nail

Een klassieker die je makkelijk zelf uitvoert, is de look met statement nagel. Het is heel simpel: lak als je nagels dezelfde kleur, behalve de nagel van je ringvinger. Die geef je een speciaal effect. Meestal is dat een glitter nagellak, maar je kan ook experimenteren met andere kleuren en soorten, zoals een metallic finish of een gouden nagellak!

Nog een tip: gebruik als topcoat voor je nagels een matte nagellak. Dit geeft een classy look en je statement nagel komt zo nóg mooier naar voren!

statement nagel

Marble nails

Het ziet er ingewikkeld uit, marble nails … maar met dit trucje is het juist ontzettend makkelijk! Je hebt alleen maar een paar verschillende kleuren nagellak en een bakje water nodig. Je kan voor felle kleurtjes gaan, zoals je in het filmpje ziet, maar je kan ook een elegant marble effect creëren met nude kleurtjes. Probeer het maar eens; het resultaat is prachtig!

Water Marble Your Nails Perfectly!

Water marble your nails perfectly! In today’s nail art tutorial, Hannah will be showing you her tips and tricks on how to perfectly do the water marbling nail technique. Paired with some bright and fun neon nail polishes, this water marble design is awesome for the summertime!

Multichrome nagels

Multichrome en duochrome zijn toch echt mijn favoriete finishes in de wereld van nagellak en make-up. Het leuke is: je hoeft helemaal niks moeilijks te doen voor multichrome nagels! Koop een duochrome of multichrome nagellak en breng het aan zoals je altijd doet. Wil je dat je nagels extra lang mooi blijven? Maak je dan nagels af met een mooi, glanzende top coat.

De nagellak hieronder heeft een paars-rood-goude gloed, maar er zijn natuurlijk veel meer kleuren met een multichrome of duochrome effect. Multichrome en duochrome oogschaduw vind ik ook ontzettend mooi, maar da’s een ander verhaal.

No Title

No Description

Nail diamonds

No Title

No Description

Je hebt vast wel eens nagelstijlen met mooie steentjes gezien. Het ziet er geweldig uit, maar is dat niet ontzettend veel gedoe? Niet met deze zelfklevende nageldecoratie! Geen gepruts met losse mini-steentjes en nagellijm, want deze nageldecoratie werkt gewoon als een soort sticker. Lak je nagels, laat het even drogen, plak de nageldecoratie en je nagels zijn ready!