moederdag 2019 persoonlijk cadeau

Inspiratie voor Leuke Moederdag Cadeaus!

Moederdag komt er weer aan … en dat betekent dat we onze lieve moeders eens even extra in de watten leggen. Meestal hoort daar een cadeautje bij! Heb je daar niet zoveel inspiratie voor? Dan maak ik het je lekker makkelijk met een lijstje kant-en-klare cadeaus voor moederdag.

Ga eens voor wat nieuws

Geef je moeders elk jaar hetzelfde luchtje? Ga eens voor wat nieuws! Alle gewoontes zijn ergens begonnen en elk favoriet product heeft iemand ooit voor het eerst geprobeerd. Wie weet is jouw nieuwe cadeau wel het begin van een nieuwe favoriet, gewoonte of traditie!

Als je eens een nieuw luchtje wil geven, heb ik een paar concrete tips. Dit zijn luchtjes die over het algemeen goed in de smaak vallen:

Armani Si – Fruitig, bloemig en elegant
Chloé Chloé – Lichtzoet, bloemig en ‘poederig’
Lancôme La Vie Est Belle – Lichtzoet, fruitig, bloemig en verfijnd

Je hoeft natuurlijk niet per se een luchtje te geven. Je kan ook eens gaan voor een mooie, lekkere geurkaars, geurstokjes of juist een cosmetica product. Een nude lippenstift doet het bijvoorbeeld altijd goed (zoals Twig of Brave van MAC), net als een fijne mascara (Climax Mascara van NARS).

No Title

No Description

Hetzelfde, maar dan persoonlijker

Een luchtje, een bloemetje en een cadeaubon zijn waarschijnlijk de 3 meest gegevens cadeaus op moederdag. Daar is op zich niks mis mee, maar het kan leuk zijn om je gewoonlijke cadeau een extra persoonlijke touch te geven!

Geef je een luchtje? Dan kan je die bijvoorbeeld laten graveren met een persoonlijke boodschap. En bij een bloemetje kan je een leuke cadeaukaart doen! Of een leuke foto in een mooi lijstje …

Het grootste cadeau is in ieder geval dat je laat merken dat jij om je moeder geeft. Of dat nou je moeder, bonusmoeder, stiefmoeder, schoonmoeder of gekozen moeder is.

Maak er een pakketje van

Weet je niet wat je moet geven? Geef dan niet één ding, maar een heleboel opties. Want hoe leuk is het om een pakketje vol met nieuwe, lekkere spulletjes om uit te proberen te krijgen? Doe er gerust ook wat lekkers bij: ik denk niet dat ik een moeder daar ooit over heb horen klagen ;). Koop een selectie mini’s en testers en gebruik je creativiteit om het leuk in te pakken. En, hou daarna natuurlijk in de gaten welke producten wel en niet bevallen … dat geeft je weer inspiratie voor het volgende cadeaumoment!

Geef jij graag een cadeau voor moederdag?