Fashion Tips: 3x Accessoires om je outfit mee te upgraden!

Voor een nieuwe look hoef je niet een compleet nieuwe kledingkast te kopen! Met de juiste accessoires geef je je outfit net zo goed een upgrade. Daarom vind je hier inspiratie om je outfits nieuw leven in te blazen met accessoires.

Een ketting

Halskettingen kunnen meer verschil maken in een look dan je zou denken. Een minimalistisch kettinkje maakt misschien niet meteen grandioos veel impact, maar een toffe statement ketting geeft je outfit wél een zichtbare boost! Met chokers werkt dit trouwens ook.

Zoals je ziet, zijn statement kettingen en chokers in elke stijl te vinden. Vintage, classy en elegant, alternatief, grungy, glamorous en nog veel meer… er is dus ook wat moois te vinden wat bij jouw kledingstijl past.

Verder kun je de juiste halsketting ook inzetten om meer of juist minder aandacht te trekken naar je decolleté. Draag een korte ketting als je wil afleiding van je decolleté en draag juist een langere ketting als je de nadruk op dit gebied wil leggen.

Riemen

Ik ben zelf ontzettend fan van riemen! Je kunt je outfit er net even een andere look mee geven, maar je kan met een riem ook je figuur accentueren of een beetje shapen.

Tailleriem

Tailleriemen zijn hét perfecte accessoire om een zandloperfiguur effect mee te creëren of te benadrukken. Dat kan natuurlijk zo opvallend of subtiel als je maar wilt! Vooral als je een jurkje hebt wat je net niet mooi vindt vallen, kan een tailleriem hét verschil maken.

Voor een subtiel effect en elegante look kies je een riem in dezelfde kleur als je kleding. Om met texturen te spelen, staat het wel heel mooi als de riem van een ander materiaal is of een andere afwerking heeft. Een lichtere tint riem, zoals een middenbruine riem op een donkerbruine outfit, geeft ook een mooi effect!

Wil je juist een opvallende look neerzetten? Ga dan voor contrast! Draag een zwarte riem bij een witte outfit (of andersom), een appeltjesgroene riem bij een roze outfit, oranje bij blauw, enzovoorts.

Kettingriem

Waarschijnlijk denk je bij het woord ‘riem’ aan een leren riem of iets wat daar op lijkt, maar vergeet de kettingriem niet. Kettingriemen zijn bij mij in ieder geval een personal favorite. Ze staan als een soort sieraad op je kleding en grijpen net wat meer de aandacht dan een gewone riem. Bij moderiemen.nl vind je een mooie selectie!

De perfecte tas

Vergeet ten slotte niet het effect dat een goede tas heeft! Vooral als je een tasje hebt die je echt constant met je outfit draagt, zoals een clutch, heuptasje of riemtasje. Een simpele, elegante tas kan natuurlijk altijd … maar je kan ook je outfit een twist geven met tas die net even anders is. Zie het als een item om een statement mee te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een holografische tas of een glitter tas bij een classy outfit?

Draag jij vaak accessoires bij je outfits?