black friday beauty tips

Mijn Black Friday 2022 Tips en Aanraders!

In het najaar wacht ik altijd even met bepaalde items kopen, want met Black Friday kun je ze vaak een stuk goedkoper scoren! Ik kijk er dan ook naar uit om weer op koopjesjacht te gaan. Maar welke items kun je het beste kopen met Black Friday? Vandaag deel ik mijn tips om bij Notino goede Black Friday deals te scoren.

Scoor je favoriete parfum

Black Friday bij Notino is hét moment om parfums met veel voordeel te scoren. Gemiddeld zijn parfums bij Notino al wat goedkoper dan bij veel andere winkels, en met Black Friday krijg je daar extra korting bovenop! Als je voor een extra groot flacon gaat, heb je zelfs driedubbel voordeel.

No Title

No Description

Skincare met korting

Fijne skincare is niet altijd goedkoop. Daarom wacht ik met bepaalde koopjes tot er korting is. Glam Glow is een van m’n favoriete skincare merken. En heel toevallig is er tijdens Black Friday 2022 bij Notino 20% korting op producten van Glam Glow!

Nog een merk waarvan ik de skincare ontzettend fijn vind is Clinique. En guess what: ook op dit merk is er 20% korting tijdens Black Friday. Vooral als je een droog huidtype hebt, heeft Clinique geweldige hydraterende producten. Daar worden jij én je huid blij van!

Adventskalenders met korting

Bijna niets is zo feestelijk als adventskalenders! (Ja, ik spreek in meervoud, want hoe meer, hoe beter.) Naast dat het leuk is, vind ik het ook een fijne manier om kennis te maken met nieuwe producten van een merk. Anyways; hier zijn mijn tips voor prachtige adventskalenders met korting:

  • Yankee Candle adventskalender (20% korting)
  • Make-up Revolution adventskalenders, met name de Game of Thrones kalender is heel tof! (30% korting)
  • Clinique adventskalender (20% korting)
  • Bobbi Brown adventskalender -deze is heel luxe, ook qua prijs, dus de korting telt lekker op- (20% korting)

No Title

No Description

Kerstcadeaus met korting

De decembermaand is al duur genoeg … sterker nog, het hele jaar was al duur genoeg! Voordelig kerstcadeaus inkopen is dus geen overbodige luxe. Daarom is mijn advies elk jaar om van tevoren kerstcadeaus te kopen – tijdens Black Friday, welteverstaan. Om het kort, maar krachtig én nuttig te houden som ik even wat leuke cadeaus met korting op:

  • Voor de heren: 30% korting op cosmetica en elektronica voor mannen
  • 20% korting op Yankee Candle (heerlijke geurkaarsen)
  • 20% korting op WoodWick (nog meer heerlijke geurkaarsen)
  • 20% korting op heel veel geuren – inclusief gravure!
  • 20% korting op Bobbi Brown (de Vitamin Enriched Face Base is een aanrader)
  • 20% korting op veel föhns, krultangen en stijltangen

Ben jij van plan om op koopjesjacht te gaan deze Black Friday?