lekkerste geurkaarsen voor het najaar

De lekkerste geurkaarsen voor de herfst & winter

De herfst staat alweer op de stoep, en niet lang daarna volgen de winterse sferen … tijd om het lekker knus te maken in huis! Een heerlijke geurkaars is een van de allerbeste manieren om een fijne herfst- en wintersfeer te creëren. Kijk gezellig mee naar een aantal heerlijke aanraders.

Woodwick geurkaarsen met houten lont

We beginnen met de geurkaarsen van Woodwick, die al een tijdje onder mijn favorieten vallen. En dan bedoel ik met name de kaarsen met een houten lont. De houten lont geeft de kaars namelijk een knetterend effect; net alsof je een mini-kampvuurtje in je huis hebt. Maar dan wel veilig. Én er komt natuurlijk een heerlijke geur vanaf!

Verder heb ik natuurlijk ook een paar aanraders wat de geurkaarsen van Woodwick betreft. Als het om najaarsgeuren gaat, kan ik de Trilogy kaarsen Cozy Cabin en Forest Retreat aanraden. Wat ook heel leuk is aan de Trilogy kaarsen is dat ze bestaan uit 3 kleurtjes met een ombre effect! Weer een pluspuntje voor het interieur.

No Title

No Description

Sierkaarsen

Als je kaarsen in huis juist vanwege de looks koopt, zijn sierkaarsen precies wat je zoekt. Er zijn heel wat sierkaarsentrends: bubble kaarsen, twisted candles en ga zo maar door. Daar heb ik twee nieuwe vondsten aan toe te voegen! Ik begin met de cone candles van het merk Ester & Erik. Zie hieronder. Ze zijn er in verschillende kleuren, dus geen zorgen als zwart niet je ding is.

No Title

No Description

Ik heb het beste voor het laatst bewaard, want de volgende kaarsen zijn al helemaal bijzonder! Het zijn kaarsen in de vorm van dieren, die toepasselijk genoeg van het merk PyroPet zijn. Je kan kiezen uit een kat, rendier, unicorn en zelfs een draak. Alle PyroPets zijn er ook weer in verschillende kleuren! Voor het feestdagenseizoen is het rendier het leukst.

No Title

No Description

Bath & Body Works

De kaarsen van Bath & Body Works mogen absoluut niet ontbreken! Waarom niet? Nou, deze kaarsen zijn vaak heel erg mooi en ruiken ook nog eens heerlijk. Dat zijn de combinaties die we willen hebben.

De Pumpkin Vanilla Cream kaars is uiteraard perfect voor de herfst; het Halloweenseizoen. Houd je van neutrale najaarsgeuren, dan zijn geuren zoals Winter, Autumn, Fireside en Brown Sugar Latte een uitstekende keuze, die er ook nog eens in verschillende designs zijn.

Houd je meer van een uitgesproken en unieke geur? Probeer dan eens een kaars zoals Pumpkin Cupcake, Cookies with Santa, Twister Peppermint of Pumpkin Pecan Waffles.

Dit zijn maar enkele suggesties; Bath & Body Works heeft zó veel kaarsen dat ik ze niet allemaal op kan noemen. Probeer eens wat lekkers uit wat je aanspreekt, zou ik zeggen!

Wat voor kaarsen houd jij het meest van?