persoonlijk vaderdagcadeau

Vaderdag cadeau idee: Geef ze een herinnering die ze zullen koesteren

-GASTBLOG-

De meesten van ons denken dat de enige manier om onze ouders gelukkig en trots op ons te maken het bereiken van iets opmerkelijks is, en in onze pogingen om dat te doen, negeren we de kleine dingen.

Echter, onze kleine daden van liefde en vriendelijkheid hebben een zeer grote impact op onze relatie met onze ouders, dat is de reden waarom we moeten meer richten op kleine acties – zoals het geven van een cadeau aan hen op een speciale gelegenheid als we echt willen om ze gelukkig te maken. Een leuk idee voor zo’n cadeau kan een Vaderdag cadeau met foto bedrukken en maken zijn.

Nu kun je alles laten personaliseren, van een t-shirt tot een gitaar plectrum met de hulp van Wanapix, een fotoafdrukbedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde geschenken voor allerlei gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, verlovingen, ouderdag en nog veel meer. Het kan echter erg moeilijk zijn om de juiste foto of tekst voor de personalisatie te kiezen. In dit artikel helpen wij je te leren hoe je de juiste foto en tekst kunt herkennen en kiezen om af te drukken, zodat je nooit de fout in kunt gaan met je cadeau.

Zo kies je het perfecte persoonlijke vaderdagcadeau

Laten we het eerst hebben over het kiezen van de juiste foto. Denk aan een paar herinneringen die je vader blij zullen maken. Misschien is het een belangrijke gebeurtenis in jouw leven, of misschien is het er een in zijn leven. Het beste kun je denken aan een gebeurtenis waarbij jullie samen waren (zoals je 7e verjaardag, je eerste dag op de middelbare school, of de dag dat je afstudeerde aan de universiteit).

Als je een foto hebt van jezelf met je vader van die specifieke gelegenheid, dan is dat perfect! Je hebt al een foto die je meteen kunt laten afdrukken.

Zorg ervoor dat jullie er allebei gelukkig uitzien op de foto en dat er niets verdrietigs of vervelends op staat. Soms bevatten sommige foto’s mensen of elementen die onze ouders zich niet graag herinneren, en die foto op hun cadeau kan hun dag verpesten in plaats van hem beter te maken. Stel jezelf in de plaats van je vader en denk: “Als ik mijn vader was, zou ik dan blij zijn als ik deze foto zag?” Als je antwoord ja is, dan kun je een t-shirt bestellen met die foto op de voorkant (of achterkant, hoe je het ook wilt).

De volgende stap is het kiezen van de juiste tekst. Dit is eigenlijk moeilijker dan het kiezen van een foto, omdat jouw opties onbeperkt zullen zijn. We hebben echter een paar aanbevelingen die de keuze makkelijker voor je kunnen maken. Je kunt kiezen tussen hun favoriete citaat, een gebed, of iets dat je liefde voor hen uitdrukt (het kan zo simpel zijn als “Ik hou van je papa” of “dank je wel”). Kies iets korts, want als je te veel tekst hebt, dan zal het de foto bedekken en het er slecht uit laten zien.

Nu je weet hoe je de juiste tekst en foto kiest voor je volgende persoonlijke vaderdagcadeau, wat ga je kiezen? Laat het ons weten in de reacties. We hopen en wensen dat deze vaderdag een onvergetelijke dag wordt voor jou en je ouders!