my jewellery dameskleding

Leuke (en makkelijke) outfit inspiratie voor de zomer!

Lekker genieten van het mooie weer in een outfit die comfortabel zit en waar je je prachtig in voelt… heerlijk! Maar eerst moet je die outfits zien te vinden. Daarom deze inspiratieblog met outfits die je makkelijk selecteert en combineert. En waar je je écht een beauty in voelt, natuurlijk!

Co-ord sets

Het makkelijke aan co-ord sets? Ze zijn al kant-en-klaar gecombineerd. Over matchen hoef je niet na te denken! Een jumpsuit heeft hetzelfde effect, maar breng eens een toiletbezoek in die dingen… dat voelt opeens ongemakkelijk.

Wil je een makkelijke, leuke outfit? Zoek dan gewoon op co-ord sets. De co-ord set die ik hier aanheb is van My Jewellery, een van mijn favoriete kleding webshops. Op de website van My Jewellery is ‘co-ord sets’ een aparte categorie, dus met één klik heb je kant-en-klare outfits voor je neus!

my jewellery dameskleding co-ord set

Skorts

Rokjes zijn een erg leuke categorie voor de zomer … maar wat zit er fijner dan een rokje? Een skort! Deze rokjes hebben stiekem een ingebouwd broekje. Vandaar ook de naam: short+skirt=skort.

Je ziet meestal niet eens dat het ook een broekje is. Zie de skort hieronder.

No Title

No Description

Jurkjes

Niks is meer zomers dan jurkjes! Als je een goed jurkje hebt, zit ‘ie lekker, voel je je mooi en is één kledingstuk genoeg voor een hele outfit. Nou ja, schoenen of slippers dragen is op zich wel handig… maar je snapt me.

Mijn persoonlijke favoriet is de categorie maxi-jurk. Dat scheelt namelijk benen scheren. Dat doe ik de rest van de zomer namelijk al vaak genoeg, vind ik. Vind je een leuke jurk vinden lastig? Kijk eens bij de kleding dames van My Jewellery en klik op de categorie ‘jurkjes’. Vervolgens kun je nog sorteren op allerlei specifieke soorten jurkjes, of je bekijkt ze gewoon allemaal. 9 van de 10 keer slaag ik op die manier!

No Title

No Description

Wijde broeken

Een lange broek in de zomer? Hear me out. Kies een wijde broek van een dunne stof, zoals een satijnachtige stof. De voordelen? Het wijde model geeft rok-vibes, maar het is gewoon een broek. Die heel erg lekker zit. En waar geen panty onder hoeft. En je ook niet je benen voor hoeft te scheren, mocht je dat altijd doen voor je een rokje draagt.

En het zit super lekker. En het wijde model waait lekker door. En het is ontzettend makkelijk om te combineren. En het ziet er vrouwelijk uit, maar niet overdreven barbie-girl. Wat wel kan overigens, als je je outfit zo stylt. Heb ik al gezegd dat het lekker zit? Het past ook nog eens bij elk type figuur. Volgens mij zijn dit wel genoeg voordelen. Go team wijde zomerbroek.

No Title

No Description

Wat voor outfit draag je het liefst in de zomer?