favoriete parfums

Zoek je een lekker damesparfum? Dit zijn mijn aanraders voor damesgeuren!

Als ik klaar ben met m’n outfit, make-upjes en haartjes voel ik me pas compleet met een lekker luchtje op. Weet je niet zo goed welk luchtje je moet kiezen of ben je toe aan iets nieuws? Ik deel vandaag mijn aanraders: de lekkerste damesparfums!

Mugler Alien

Heb je het parfum Mugler Alien nog niet geprobeerd? Zo niet: snel doen! Inmiddels heb ik zelfs Mugler Alien, Mugler Alien Goddess en Mugler Aura in huis. Het zijn alle drie heerlijke geuren, maar Alien blijft dé iconische klassieker om eens uit te proberen.

Hoewel geur in een blog omschrijven flink moeilijk is, waag ik toch een poging: ik ervaar Mugler Alien zelf als een middelsterke, kruidige geur met een vleugje zoet.

damesgeuren aanraders mugler alien

Armani Sí

Ben je niet zo van de kruidige geuren en trekken lichtzoete, bloemige geuren jou meer aan? Dan is Armani Sí waarschijnlijk de perfecte geur voor je. Soms zit de kracht juist in eenvoud! Het is geen ingewikkelde geur, maar simpele elegantie. Armani Sí is eigenlijk de little black dress onder de damesgeuren. Da’s altijd een goede keuze, toch?

armani si vrouwenparfums aanraders

Givenchy L’Interdit

Givenchy L’Interdit is echt een geweldige geur met een perfecte balans tussen bloemige geurnoten, een vleugje zoet en wat houtachtige geurnoten. Het is een subtiele, fruitige zoete geur met veel diepte! Ik vind ‘m zelf heerlijk en m’n zusje kan inmiddels niet meer leven zonder een flacon Givenchy L’Interdit in huis.

Naast de geurnoten is de intensiteit van dit parfum ook perfect: het is niet zo’n geur die zich ‘opdringt’, maar blijft wel lekker lang zitten. Die eigenschap zie ik niet vaak terug in damesparfums; meestal zijn ze echt sterk als ze lang blijven hangen of vervliegt de geur juist snel.

No Title

No Description

Yves Saint Laurent Black Opium

Black Opium, wie kent ‘m niet? De meesten zullen dit luchtje nu wel eens geprobeerd hebben, maar als je dat nog niet gedaan hebt, adviseer ik je om het toch te doen. Het is echt een heerlijke, zachtzoete, kruidige geur met karakter. Als je het ruikt, snap je meteen wat ik daarmee bedoel.

Black Opium is al een tijdje een populair parfum, en ik kan je zeggen dat die hype niet voor niks is. Probeer het maar eens!

Calvin Klein Eternity

Alle geuren die ik heb genoemd vind ik nog steeds absolute toppers, maar ze hebben ook een overeenkomst die wat minder is: ze zijn aardig aan de prijs. Zoek je een luchtje dat wat goedkoper is? Dan is Calvin Klein Eternity mijn aanrader!

De geur is natuurlijk heel anders, maar qua omschrijving Calvin Klein Eternity wel vergelijkbaar met Armani Sí. Het is dus geen dupe. Het is wél een goed alternatief als je van dat type geur houdt en wat minder dan een vermogen aan parfum wilt besteden.

https://cdn.notinoimg.com/detail_zoom/calvin-klein/088300101405_02n/calvin-klein-eternity-eau-de-parfum-voor-vrouwen___41.jpg

Welk damesparfum vind jij een echte aanrader?