kerstcadeaus voor heren tips

5 Leuke & Originele Kerstcadeau Tips voor Heren!

Wat je zelf voor kerst wil, weet je waarschijnlijk maar al te goed. Maar dat is het ding met cadeautjes … die koop je juist voor anderen. Persoonlijk vind ik een leuk cadeau voor heren scoren altijd een uitdaging. Herkenbaar? Hopelijk heb je wat aan deze kerstcadeau tips voor de heren in jouw leven!

Een origineel luchtje: Phantom van Paco Rabanne

Mannen parfum geven voelt na een tijdje niet zo origineel meer, ik weet het. Maar: daar heeft een Paco Rabanne een nieuw luchtje voor uitgevonden: Phantom!

Ik gok zo dat het flesje vooral onder de enigszins geeky heren in de smaak valt. Koop je een flacon van 100 milliliter of groter, dan is het zelfs een smart luchtje. In de flesjes van 100 ml en groter zit namelijk een NFC chip. Je kan dan de het parfum scannen door ‘m tegen je telefoon aan te houden.

Wat voor informatie en extra’s je dan allemaal te zien krijgt, is voor mij net zo’n grote verrassing als voor de ontvanger. De website heeft het in ieder geval over ‘leuke inhoud’. Het is weer eens wat anders!

No Title

No Description

Cosmetics for men

Bij cosmetica denk je al snel aan make-upjes en gezichtscrèmes voor dames, maar de heren hebben natuurlijk ook verzorging nodig!

Is cosmetica speciaal voor mannen onzin of alleen een marketingtruc? Ja en nee. De huid en het haar van mannen hebben net als dat van vrouwen gewoon verzorging nodig. Een hydraterende dagcrème werkt bijvoorbeeld voor vrouwen net zo goed als voor mannen, zolang het maar bij je huidtype past. Wel hebben mannen vaak een voorkeur voor andere type geuren, kleuren, designs, enzovoorts. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Beer Spa?

No Title

No Description

Comfy cadeautips

Wie houdt er nou niet van comfortabel zijn?! Ik denk dat de gemiddelde man dat net zo goed kan waarderen als de rest van de schepsels op deze wereld. Vooral in de winter is er helemaal niks mee met een comfy kerstcadeau! Denk aan een dekentje, een paar sloffen of een lekkere warme badjas. Speciaal voor de gentleman in kwestie kies je natuurlijk voor een exemplaar in een stijl die perfect bij hem past.

Praktische cadeautips voor heren

Ik blijf het zeggen. Ik weet dat het origineel is, maar mannen waarderen vaak praktische cadeaus. Gewoon iets wat ze altijd gebruiken en bijna op is, bijvoorbeeld. Of iets wat ze goed kunnen gebruiken maar te lui zijn om te kopen. Koop dus niet het derde reserve scheerapparaat, maar als zijn after shave net op is, komt een toffe geschenkset voor mannen opeens wél goed uit.

Weet je het nog niet? Gebruik de cadeauzoeker!

Denk je na al deze tips: ‘meh, ik weet het niet zo goed …’? Waag dan eens een poging met de cadeauzoeker van Notino. Je kan filteren op aardig wat eigenschappen als je dat wilt: op geslacht, budget, categorieën en nog meer. Je kan bepaalde cadeaus zelfs laten graveren. Leuk het op met een luxe cadeauverpakking en klaar is kees!

Vind jij het moeilijk om kerstcadeaus voor mannen te bedenken?