feestdagen cadeaus leuker maken

Tips: zo maak je jouw cadeautjes voor de feestdagen nóg leuker!

Black Friday, Sinterklaas, Kerst, oud & nieuw, verjaardagen in december… er zijn meer dan genoeg redenen om de komende tijd cadeautjes in te slaan. Het liefst geef je een cadeau dat de ander geweldig vindt en ook nog eens een beetje origineel is. Maar die combinatie is nog wel eens lastig. Daarom geef ik hier tips om je cadeaus nog leuker te maken!

December cadeautjes: ornaments!

Zodra Kerst enigszins in zicht is, brengen make-up merken cosmetica in de vorm van ornaments uit. Dat zijn producten die in een soort Kerstbal zitten of in ieder geval een hangertje hebben. Zie bijvoorbeeld deze Real Techniques sponge ornament. Je kan zo je cosmetica in de kerstboom hangen!

No Title

No Description

DIY adventskalender

Weet je wat pas leuk en persoonlijk is? Een zelfgemaakte adventskalender. Er zijn online heel veel ideetjes om zo’n adventskalender te maken: je kan verschillende zakjes nummeren en gebruiken, een bouwwerk maken van kleine doosjes met cijfers erop, enzovoorts.

Meestal zijn fullsize producten een beetje onhandig om in een adventskalender te proppen. Gelukkig zijn er ontzettend leuke mini’s! Zo zijn er mini’s van de welbekende MAC en Bobbi Brown, zoals lipsticks, mini highlighters, mini blushes, mini primers, mini setting spray en ga zo maar door.

No Title

No Description

Is de ontvanger niet zo van de make-up? Er zijn uiteraard ook skincare, haircare en parfum mini’s. Extra tip van het huis: moet je nog een paar dagen in je kalender opvullen en ben je inspiratieloos? Voeg dan luxe verpakte chocolaatjes of ander compact lekkers toe!

Gravures & geschenkdozen

Rond de feestdagen komen er altijd super leuke geschenksets uit. Vindt de ontvanger het cadeau waarschijnlijk wel leuk, maar wil je het cadeau net even dat beetje extra geven? Ga dan voor een extra toffe geschenkdoos! Het kost een paar euro extra, maar dan heb je wel iets prachtigs. Wist je dat je je parfums zelfs kan laten graveren? Veel persoonlijker wordt het niet!

Een cadeautje in een cadeautje

Make-uptasjes en cosmeticatasjes zijn handiger dan je denkt. Ze zijn ook nog eens in allerlei leuke, mooie en schattige designs te vinden! Als je cadeautje in het cosmeticatasje past, is het dubbel zo leuk om je cadeau daarin te doen. De verpakking is dan tegelijkertijd een cadeautje.

Een simpel ontwerp in een classy kleurtje zoals het tasje hieronder vind ik persoonlijk erg mooi, maar het ligt maar net aan je smaak. Er zijn ook super toffe tasjes met printjes of handige tasjes met een soort plastic ‘raampjes’!

No Title

No Description

Weet jij al wat voor feestdagencadeautjes je wilt geven dit jaar?