black friday beauty tips

Black Friday 2021 tips | Beauty, hair & skincare

Elk jaar zijn er wel vaker kortingen, maar er is één dag in het jaar die echt perfect is om koopjes te jagen: Black Friday. De Black Friday van 2021 komt er weer aan en daarom geef ik je graag tips om de beste deals te scoren.

Populaire, luxe producten: wees er op tijd bij

Het beste plan voor Black Friday is om van tevoren ongeveer uit te zoeken welke producten je in ieder geval met korting wil scoren. Denk aan je favoriete parfum, die skincare die je zo fijn vindt maar ook duur is, enzovoorts.

Gaat het om populaire producten die erg gewild zijn? Verwacht dan geen 80% korting. 20-30% korting is dan al mooi meegenomen! Dit soort producten kun je tijdens Black Friday het beste als eerste kopen, vroeg in de ochtend. Of zelfs de avond van tevoren, vanaf 12 uur. Dan is het officieel namelijk ook al Black Friday. Zo kom je niet voor uitverkochte verrassingen te staan.

Bij Notino beginnen de kortingen nóg vroeger, want daar is namelijk Black Friday Week! Vanaf 22 november 2021 scoor je jouw favoriete items al voor een leuker prijsje.

Zo vind je de hoogste kortingen

Makkelijk zien welke producten de meeste korting hebben en/of het goedkoopst zijn? Daar heb ik 3 makkelijke tips voor.

  • Ga naar de Black Friday pagina voor een overzicht van deals
  • Wil je weten welke producten van een bepaald merk het goedkoopst zijn? Ga dan naar de pagina van dat merk en sorteer op ‘prijs oplopend’.
  • Wil je een specifiek product van verschillende merken met elkaar vergelijken? Typ dan de naam van het product in de zoekbalk en sorteer op ‘prijs oplopend’.

Mijn favoriete aanraders

Notino heeft flink wat van mijn favoriete producten. Ik zal mijn persoonlijke favorieten op een rijtje zetten, wie weet is het voor jou ook een nieuwe holy grail!

Wat haircare betreft kan ik kort, maar krachtig zijn: mijn favoriete merken zijn Olaplex en Kérastase. De hele Olaplex lijn werkt in principe goed, maar no.2 (conditioner) en no.3 (treatment) zijn het allerbest.

waar koop je echte olaplex

Dan naar skincare! Als je een goed masker zoekt, raad ik de pareltjes van GlamGlow aan. Verder vind ik het lastig om skincare aan te raden, want iedereen heeft natuurlijk een ander huidtype.

Hoewel elke huid natuurlijk baat heeft bij een dagcrème met SPF. Daarvoor vind ik de Clinique Superdefense ontzettend fijn! Deze crème hydrateert goed, smeert fijn uit en wordt niet zo plakkerig.

Last, but not least: make-up. Wat wenkbrauwproducten betreft zijn Anastasia Beverly Hills producten al zo ongeveer 6 jaar mijn favoriet. Daar kun je niet mis mee gaan. Er zijn überhaupt niet echt ABH producten die ik slecht vind. De lipsticks, foundation, highlighter, setting powder, wenkbrauwproducten en meer: ik vind het allemaal echt fijn spul.

anastasia beverly hills luminous foundation review

Zoek je een goede hydraterende primer? Dan is mijn advies om als de gesmeerde bliksem de Vitamin Enriched Face Base van Bobbi Brown te kapen.

Ten slotte is Black Friday het perfecte moment om items als beautyblenders en kwasten in te slaan, die niet zo vaak in de aanbieding zijn. De originele Beautyblender sponsjes vind ik het allerfijnst, maar de sponsjes van Real Techniques komen ook aardig in de buurt. Zoek je goede kwasten? Dan zal Sigma je nooit teleurstellen!

Deals gemist? Wees niet getreurd

Lees je dit net te laat of was je te druk? Als je zaterdagochtend opeens bedenkt dat het gisteren Black Friday was, zijn er nog steeds meer dan genoeg kortingen. De Black Friday Week van Notino gaat in ieder geval door tot en met zondag 28 november!

Wat staat er op jouw wishlist voor Black Friday 2021?