mugler alien goddess review

Nieuwe Parfum Musthave: Mugler Alien Goddess

| GASTBLOG – van Wendy |

Mugler Alien is echt een heel lekker parfum in een prachtig flesje. Er zijn ook meer soorten van Mugler Alien parfum gemaakt. Alien Fusion is de roze soort en Alien Flora Futura is de lichtroze. Ze hebben allemaal hun eigen speciale geur. Nu is er een nieuwe: Mugler Alien Goddess. Die is echt de moeite waard! Lees gezellig mee.

De geur van Mugler Alien Godddess

De geur van een parfum is altijd zo lastig om uit te leggen. Eigenlijk moet je het gewoon ruiken. Maar ik ga het proberen!

Het heeft een beetje een combinatie tussen een lichte kruidige geur en licht zoet. Met een twist van vanille. De geur is in ieder geval heel vrouwelijk, maar niet te sterk of te zoet.

Als je de ingrediënten van Mugler Alien Goddess leest, is de geur ook wel logisch. Er zit Indische Jasmijn in, Bergamot, Cashmeran en Madagascar Vanille. Best wel luxe en het ruikt super lekker.

Het flacon

Het flesje van dit parfum lijkt heel erg op die van de originele Mugler Alien, alleen heeft het een lichte vanille kleur. Ik vind het heel mooi combineren met het glas en het pas perfect bij de geur.

mugler alien goddess review

Wist je dat de meeste flacons van Mugler Alien navulbaar zijn? Je hoeft dus niet elke keer het flesje opnieuw te kopen. Als het flacon leeg is neem je het mee naar een winkel of stuur je het op. Het flesje wordt dan weer gevuld. Je betaalt dan iets minder dan een heel nieuw flesje zou kosten.

Is het de prijs waard?

De luxe geuren van Mugler zijn niet goedkoop. Een klein flesje is bijvoorbeeld ongeveer €65. Is Mugler Alien Goddess de prijs waard? Ik vind het in ieder geval een super lekkere geur die ook lang blijft zitten. Als de geur snel vervliegt vind ik dat altijd zo zonde. Maar dat zit bij Mugler Alien Goddess in ieder geval wel goed.

Als je nog twijfelt kun je ook een mini variant proberen. Zo’n mini flesje is een stuk goedkoper en kost €25. De flesjes zijn heel schattig en zijn heel handig om mee te nemen! Als je het een lekker parfum vindt, kun je altijd nog een grotere kopen.

mugler alien goddess review

Ik vind Mugler Alien Goddess een hele fijne, luxe geur. Hij zou best nog wel eens heel populair kunnen worden!

Wat vind jij van de Mugler Alien parfums?

Groetjes van Wendy!