sephora komt weer naar nederland

Eindelijk: Sephora wordt weer beschikbaar in Nederland!

Ooit was een goede, oude tijd waarin er gewoon Sephora winkels in Nederland waren. Toen Sephora vertrok, hebben we de winkels met tranen in onze uitgezwaaid en werden we overgeleverd aan online bestellen en andere omwegen.

Na al die jaren maakt Sephora weer een terugkeer naar Nederland! Dit keer niet in fysieke vorm, maar digitaal. Hoe dan ook: Sephora wordt weer in Nederland verkrijgbaar!

Sephora gaat samenwerken met Zalando Nederland

Sephora gaat namelijk een samenwerking aan met een bedrijf dat we maar al te goed kennen: Zalando. Zalando Beauty wordt op termijn dus uitgebreid met het assortiment van Sephora.

Dat betekent dat je Sephora producten niet meer uit het buitenland hoeft te halen. Nooit meer lange verzendtijden, nooit meer hoge verzendkosten en we zijn ook meteen verlost van die vervelende douanekosten!

Welke Sephora merken en producten Zalando Beauty precies gaat verkopen, is nog niet bekend. Ik hoop en denk dat Fenty Beauty er wel bij moet zitten, aangezien dat één van de meest geliefde make-up merken van het moment is! Het zou een gemiste kans zijn om die niet aan het assortiment toe te voegen.

Verder heeft Sephora een fijn, eigen merk en brengen ze regelmatig leuke make-up bundles en selecties uit. Dat zijn allemaal dingen die ik wel in Nederland beschikbaar wil hebben!

sephora in nederland bestellen

Wanneer komt Sephora naar Nederland?

We moeten nog even wachten, want het duurt nog eventjes voordat Sephora in digitale variant weer naar Nederland komt. Naar verwachting is het begin 2022 zo ver. Hopelijk verloopt de samenwerking tussen Zalando Beauty en Sephora soepel en kunnen alle make-up liefhebbers in 2022 naar hartelust shoppen! Het belooft in ieder geval een goed jaar te worden.

We hebben Sephora jarenlang moeten missen. Ik dacht al dat het niet meer terug zou komen, vooral omdat winkels als Douglas en Ici Paris XL met steeds meer merken uitbreiden. Maar onze wensen zijn verhoord: we mogen Sephora online weer welkom heten in Nederland. Nog eventjes geduld en dan is het zo ver!

Had jij verwacht dat Sephora nog naar Nederland zou komen?