sephora bestellen vanuit nederland

Vanuit Nederland bestellen bij Sephora.fr – Zonder douanekosten!

Van Huda en Fenty Beauty tot Too Faced, KVD Beauty en nog veel meer: Sephora is hét make-up paradijs, maar helaas hebben ze geen filialen in Nederland. Tóch is er een manier om vanuit Nederland bij Sephora te bestellen. En dat zonder douanekosten! We hebben het dan over de Franse Sephora: Sephora.fr. Heb je moeite met de Franse taal of snap je niet precies hoe het werkt? Hier lees je stap voor stap hoe je vanuit Nederland bij Sephora bestelt.

In Nederland bestellen bij Sephora.fr

Om te beginnen surf je naar Sephora.fr, de Franse versie van Sephora. Als je geluk hebt krijg je een vertaal-pop up die vraagt in welke taal je de site wilt bekijken. Als je op ‘Nederlands’, klikt, is het meteen een stuk duidelijker en wijst het zichzelf.

Kun je de website niet naar Nederlands vertalen? Dan moet je helaas je beste Frans uit de kast trekken. Geen zorgen als je die skills niet hebt: hier help ik je!

Op de website van Sephora heb je een aantal categorieën. Als je op zoek bent naar een specifiek product, type je de naam in de zoekbalk. Wil je gewoon rondkijken? Klik op ‘Maquillage‘ voor make-up en ‘Soin Visage‘ voor gezichtsverzorging. Voor een merkoverzicht klik je op ‘Marques‘, rechts in het menu.

Het shoppen

Wil je een product toevoegen aan je winkelmand? Klik dan op de rode knop ‘ajouter au panier‘, die onder de prijs staat. Als het product uitverkocht is, zie je dat de knop grijs is en kun je het product niet aan je winkelmand toevoegen.

Om te zien wat je inmiddels allemaal in je winkelmand hebt verzameld, scroll je naar boven en klik je op ‘panier’, waar je ook het winkelmand-icoontje ziet staan.

Afrekenen & een Nederlands adres invoeren

Is het allemaal gelukt en zit je hele wishlist in je winkelmandje? Op naar de kassa! Ga naar je winkelmand door op ‘panier‘ te klikken. Onder het totaalbedrag staat een rode knop met ‘valider mon panier‘: daar klik je op.

Als je nog niet ingelogd bent, moet je dat nog even doen of een nieuw account maken. Log daarmee in. Is het de eerste keer dat je bestelt en naar Nederland wilt verzenden, dan moet je het Nederlandse adres invoeren. Daar zijn 2 manieren voor.

Manier 1: Nadat je op ‘valider mon panier’ hebt geklikt, moet je een verzendmethode kiezen (choisir un mode de livraison). Je hebt dan het onderstaande beeld voor je neus. Klik op ‘modifier‘ om het land van verzending aan te passen. Belangrijk: Nederland is Pays-Bas in het Frans. Die optie klik je dus aan. Ga verder met jouw adres en vervolg het afrekenen.

bestellen bij sephora.fr vanuit nederland

Manier 2: Log in en ga niet naar je winkelmand, maar naar je eigen account. Ga naar het account-poppetje-icoon waar ‘Bonjour [NAAM]’ onder staat en klik op ‘mes informations personelles‘ met het tandwiel-icoontje. Vul in dit scherm niet meteen je adres in, maar klik verder adresbeheer onder ‘mon carnet d’adresses‘. Je voegt een nieuw adres toe door te klikken op de zwarte knop ‘ajouter une adresse‘.

sephora bestellen in nederland

Vul nu je adres in. Alleen de velden met een sterretje zijn verplicht. Kleine woordenlijst: Prènom = voornaam, Nom = achternaam, Adresse = straatnaam + huisnummer, Complément d’adresse = toevoeging, Code Postal = postcode, Ville = Stad en Pays de livraison = het land.

Vul je adres in en klik onder het land op Pays-Bas (Nederland). Type tussen de cijfers en letters van de postcode een spatie, anders pakt ‘ie ‘m niet. Vul je telefoonnummer in, klik het vinkje aan en klik op de rode knop ‘enregister cette adresse‘. Nu kun je in vrede naar je winkelmand om af te rekenen!

Bij Sephora bestellen zonder douanekosten

De verzendkosten van Sephora naar Nederland zijn €13. Omdat Sephora.Fr in Frankrijk zit, betaal je geen douanekosten! Niet vooraf en ook niet aan de deur. Je betaalt alleen voor je producten en de verzendkosten. Happy shopping!

Volgens mij weet je nu alles om te bestellen; het is mij in ieder geval op deze manier elke keer gelukt. Heb je nog een vraag of kom je er niet helemaal uit? Stuur me dan een berichtje op Instagram!

Heb jij wel eens bij Sephora vanuit Nederland besteld?