bh's en alternatieven in de zomer

De meest comfortabele BH’s en alternatieven voor warm zomerweer

Nu de zomer nadert wordt het -hopelijk- steeds warmer. Op een tropisch warme dag is een oncomfortabele BH en een dosis boob sweat precies de combinatie waar je niet op zit te wachten. Zoek je ook naar een alternatief voor BH’s? Lees hier waar ik mijn BH met plezier voor inruil!

Bralettes als BH alternatief

Bralettes en topjes zijn perfect, vooral als je een luchtig stofje hebt. Ze zitten heerlijk en combineren ook nog eens fijn met zomerse outfits! Alleen maar pluspunten, zou je denken, maar als je een grotere cupmaat hebt, zie je de bui al hangen: biedt dat wel genoeg support?

Het is een klusje om een bralette met een beetje support te vinden, maar ze zijn er wél. Geef de moed dus niet op! Mijn tip: zoek specifiek op je BH-maat met de term ‘bralette’ erachter. Je vindt zo veel sneller een match dan wanneer je door de bralette afdeling van webshops scrollt.

Vrijheid met Wirefree

Als ondersteuning voor jou een belangrijk dingetje is: heb je wel eens naar Wirefree BH’s gekeken? Eigenlijk zijn dit de BH’s van naadloze slips en ze bieden de BH support die je nodig hebt, maar dan zonder beugels en vervelende draadjes. Zie het als een combinatie van een BH en een topje, met the best of both worlds!

Zoek je naar Wirefree inspiratie? Kijk dan eens naar de Hunkemöller Wirefree collectie! De collectie bestaat uit comfortabele BH’s in allerlei leuke kleuren, stofjes, printjes en designs. Voor de liefhebber zijn basics ook aanwezig en uiteraard zijn alle modellen volledig Wirefree. Als kers op de taart zijn veel van de beugelloze BH’s gemaakt van duurzame materialen. Als je daar erg op let, heb je dus ook genoeg opties!

wirefree hunkemoller

Topjes en jurkjes met ingebouwde ondersteuning

Deze tip is vrij simpel: als de kleding die je draagt al support biedt, hoeft er natuurlijk geen BH meer onder! Topjes die strak bij de taille zitten bieden bijvoorbeeld automatisch al wat support, en het zelfde geldt voor kledingstukken met elastiek vlak onder de borsten. Er zijn ook tops en jurkjes met padding; dan is de ondersteuning wel heel letterlijk ingebouwd.

Nog een kleding-support-tip voor een free boob life tijdens warm weer: wikkeltops. Je bepaalt zelf hoe strak je de knoop zet, en dus hoe veel of weinig support je wilt. Geloof me, als het hartje zomer is en je een lekker luchtige wikkeltop draagt, ben je blij met je keuze.

Ga voor een body als BH alternatief!

Body’s zijn heerlijk in de zomer! Je combineert ze makkelijk met een broek, short of rokje en ze zijn in alle stijlen te vinden. Meestal zitten body’s redelijk strak om het lichaam, waardoor ze automatisch een beetje support bieden.

oranje body cheetos

Mijn persoonlijke favoriet is deze Cheetos Body. Normaal ben ik zonder BH snel onzeker over the boobies, maar in deze outfit voel ik me helemaal top!

Wat draag jij het liefste in de zomer wanneer het warm weer is?