juliette has a gun vanilla vibes review

De lekkerste zomergeuren van 2021: een top 3!

Langzaam maar zeker krijgen we iets hogere temperaturen en meer zonnestralen te zien. Voor mij betekent dat: tijd om mijn beauty routine zomers aan te passen! Ook de keuze van mijn luchtjes mag eraan geloven. Als jij ook nog wat inspiratie zoekt, vind je die hier in mijn top 3 van de lekkerste zomergeuren.

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes

No Title

No Description

Juliette Has A Gun is een luxe parfum merk, maar niet zo bekend als designernamen zoals Gucci en Chanel. Toch is Juliette Has A Gun Vanilla Vibes een heerlijk luchtje dat naar mijn mening elke cent waard is. Het begint al goed met het flacon, die een mooie ombre effect in het lichtblauw met zacht geel heeft – I love it.

Maar de geur is waar het natuurlijk om gaat! Het luchtje doet me denken aan lichtzoete zomervibes met een kruidig tintje. Om concreet te zijn bestaan de geurnoten uit o.a. muskus, sandelhout, zout, orchidee en natuurlijk vanille.

Geuren in alleen woorden omschrijven blijft een moeilijk ding en helaas is de digitale geursample nog niet uitgevonden. Daarom is mijn advies: haal een tester in huis. De kans is wel groot dat je daarna overtuigd bent.

Gucci Bloom Acqua di Fiori

No Title

No Description

Gucci Bloom is en blijft een heerlijke klassieke geur, die ook nog eens allerlei varianten heeft. Acqua di Fiori is een typische bloemengeur die ik toch iets warms en eigen vind hebben. Volgens de omschrijving doet dit parfum je denken aan een ochtendwandeling door een bloementuin met frisse dauwdruppels. Da’s wel heel creatief omschreven, maar ik kan ze ook geen ongelijk geven.

Als je een parfum net wat te sterk vindt, raad ik je trouwens aan om eens naar een geparfumeerde bodycrème of body oil te kijken. Ik heb zelfs de Gucci Bloom Body oil liggen en vind die perfect om m’n lijf eens hydraterend mee in te smeren met een mild lekker geurtje als bonus.

Calvin Klein CK Everyone

No Title

No Description

De eerste twee parfums zijn aan de prijzige kant, en dat valt niet bij iedereen binnen het budget. Daarom sluit ik af met een heerlijk luchtje die wat milder geprijsd is: CK Everyone!

Het is een unisex luchtje, dus als iemand anders een snufje wil lenen is dat geen probleem. Als je ‘m wilt delen, tenminste. De geur heeft iets lekker fris met wat citrus en een kruidig vleugje. In de geurnoten vind je dan ook cederhout, blauwe thee en sinaasappelolie. Het is dus niet per se een bloemig of romantisch luchtje, maar gewoon een van de lekkerste, frisse zomerparfums met een diepe geur die geschikt is voor iedereen.

Wat is jouw favoriete parfum voor in de zomer?