body mist

De fijnste, lekkerste body sprays voor de lente en zomer!

Ik hou van parfums, maar soms vind ik een subtieler geurtje toch fijner. Een body spray is dan perfect! Vooral in de zomer word ik blij van een heerlijke body spray met glitters om extra te shinen. Ben je benieuwd naar mijn favorieten en aanraders? Lees dan gezellig mee!

Victoria’s Secret Body Sprays

Ik denk dat iedereen wel bekend is met de standaard Body Spray lijn van Victoria’s Secret. Als je van een lekkere zoete geur houdt, raad ik de Pure Seduction, Mango Temptation en Passion Struck geuren aan. Deze body sprays trekken trouwens ook vrij snel in, waardoor het niet zo vlekt in kleding – fijn als je haast hebt!

Hoeft het voor jou allemaal niet zo zoet? De Coconut Passion heeft wel een zoete toon, maar is niet zo overweldigend en de Vanilla Lace doet het ook bijna altijd wel goed.

Naast de standaard kleurtjes en geurtjes heeft Victoria’s Secret nog meer body sprays, die je wat minder vaak tegenkomt. Er is namelijk een kleine, aparte PINK lijn met speciale geuren waar glitters in zitten! De PINK All A Dream en PINK Urban Bouquet Shimmer zijn daar heerlijke voorbeelden van.

body mist

Bath & Body Works

Komt de naam Bath & Body Works je bekend voor, maar kun je de link met body mist niet zo snel leggen? Dat kan kloppen, want Bath & Body Works kennen de meesten vooral door de geweldige geurkaarsen! Dat is net even een ander product dan body sprays, maar ze hebben in ieder geval duidelijk verstand van lekkere geuren.

Zelf vind ik Magic In The Air en Warm Vanilla Sugar de lekkerste body sprays, maar ze zijn allemaal erg goed. Je merkt dat de geuren van de sprays -net als de geurkaarsen- een geurprofiel hebben waar over is nagedacht. Eigenlijk het tegenovergestelde van een simpele body spray die bijvoorbeeld naar een chemische aardbei ruikt.

body mist

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body is stiekem geen body spray, maar een body oil. Toch vind ik het zo’n aanrader dat ik ‘m er wel bij moest zetten. De Moroccanoil Body is een perfect 3-in-1 product: de olie hydrateert je huid, het product heeft een lekkere, milde geur en er zitten glitters in om de hele zomer door te shinen. Wat wil een mens nog meer? Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de hogere prijs. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

body oil

Gebruik je wel eens body spray? Wat voor geuren vind je het lekkerst?