selfcare valentijnscadeaus

Valentijnsdag tips: leuke selfcare cadeaus!

Voor we het weten staat Valentijnsdag voor de deur. Uitgebreid vieren met een uitstapje wordt dit jaar een beetje lastig, dus gooi ik het eens over een andere boeg: een self care Valentijnsdag. Onze geliefden vergeten we natuurlijk niet, dus ik gooi ook een paar cadeautips voor anderen in de mix.

Leg je huid eens extra in de watten

Ik heb de afgelopen maanden minder make-up dan ooit gedragen, en velen met mij. De skincare producten gaan er daarentegen een stuk sneller doorheen. Ik ben zelfs een geurkaarsen collectie begonnen, maar dat even terzijde.

Om in de Valentijn sferen te blijven en ondertussen je huid een boost te geven heeft Revolution bijvoorbeeld een roze klei gezichtsmasker. Als -bijna letterlijke- kers op de taart hebben ze ook een hydraterend lippenmasker met cherry pie smaak!

De perfecte timing om een luchtje te scoren

Gaat jouw favoriete luchtje er snel doorheen? De periode rond Valentijn is het ideale moment om een refill te halen. Dat heeft een simpele reden: er is dan ontzettend veel in de aanbieding!

Een nieuw luchtje proberen kan natuurlijk ook. Zelf ben ik erg tevreden met de ontdekking dat bepaalde luchtjes in mini-variant te koop zijn. Da’s iets tussen het kleinste fullsize formaat en een tester in. Je hoeft niet meteen een grote uitgave te doen en hebt een handig parfummetje voor onderweg dat nog steeds in een mooi flesje zit! De 10 ml variant van Mugler Aura is momenteel m’n favoriet.

valentijnscadeaus 2021

Wil je jouw geliefde ook in de watten leggen met cute valentijn cadeaus? Als het om een luchtje gaat, maak je er net een tikketje persoonlijker cadeau van door een gravure te laten zetten.

Geurkaarsen

Een ander leuk valentijnscadeau voor haar waar in deze periode zeker gebruik van wordt gemaakt is een mooie geurkaars. Perfect voor jezelf én voor een ander.

Zoals ik eerder al kort benoemde ben ik een geurkaarsenverzameling begonnen. De Woodwick kaarsen doen het hier voornamelijk erg goed; ze ruiken heerlijk en passen (niet per ongeluk) erg goed bij het interieur. Ik ben niet zo goed met decoratie, dus functioneel, lekker én mooi is de perfecte combinatie.

Onder de geurkaarsen zijn Yankee Candles verder erg populair en heb ik nog een esthetische tip: de kaarsen van een merk dat Milkhouse Candle heet! Ze hebben een collectie met geurkaarsen die in een soort klassieke melkfles potjes zitten en ik vind het helemaal geweldig.

valentijnscadeaus

… En nog een haarmasker erbij!

Ik besteed op m’n blog veel aandacht en make-up en steeds meer aan skincare, maar m’n haar is minstens net zo belangrijk als m’n gezicht. Als je toch al met de zelfverwennerij bezig bent, waarom dan niet een fijne haar treatment erbij?

Mijn eigen haar is erg beschadigd nadat ik blauw-paars-groen-roze haar heb gehad, dus ik kan uit ervaring een paar fijne treatments aanraden. Olaplex nummer 3 is echt een TOP product en Kerastase haarmaskers & conditioners kun je ook zeker mee thuis komen.

En de heren dan?

Die mogen lekker iets voor zichzelf kopen. Nee, grapje. Liefde gaat door de maag, maar ook op beauty/lifestyle gebied zijn er best leuke valentijnscadeaus voor hem te vinden.

Met leuk bedoel ik leuk voor hem, want de beste tip die ik voor mannencadeaus heb is best wel saai, maar effectief. Mannen zijn vaak praktisch ingesteld en willen gewoon iets wat ze goed kunnen gebruiken. Het favoriete luchtje, een aftershave/baardverzorgingsproduct of een crème die ‘ie wil proberen, maar te eigenwijs is om te kopen. Het zal je verbazen hoe enthousiast iemand kan worden van een nieuw scheerapparaat.

Wat ga jij dit jaar met Valentijnsdag doen?