kerst cadeautjes wishlist

Leuke kerstcadeaus: Mijn Kerst beauty verlanglijstje!

Dit jaar verlopen de feestdagen even anders dan we gewend zijn, maar ik laat me niet kisten. Met een kerstboompje, warm dekentje, lekkere kaarsjes en natuurlijk kerstcadeautjes maken we er alsnog iets moois van dit jaar! Wat er dan zoal aan beauty items op mijn verlanglijstje staat, lees je hier.

FOREO UFO

Toen ik de FOREO UFO voor het eerst (zonder extra informatie) voorbij zag komen vroeg ik me af wat dit apparaatje in hemelsnaam doet, maar inmiddels is mijn interesse wel gewekt.

Zoals Nikkietutorials leuk demonstreerde is dit namelijk een super smart technologisch beauty wondertje waarmee je versneld gezichtsmaskers mee aanbrengt en in laat trekken. Dat niet alleen; de UFO bevat zelf allemaal sonische pulsaties en technologieën die je huid helemaal flawless te maken. Kort samengevat ben ik positief flabbergasted en wil ik dit graag een proberen. Kerst zou een goed moment zijn.

No Title

No Description

GlamGlow Youth Potion

Nog een cadeau op het lijstje met een sprankje magie: de GlamGlow Youth Potion. Ik heb gelukkig nog geen rimpels in m’n gezicht ontdekt, maar voorkomen is beter, dan genezen, toch? Ik ben al erg goed te spreken over de moisturizers en maskers van GlamGlow; het Youth Potion serum is de volgende in de wachtrij.

No Title

No Description

Gucci Bloom

Dit is misschien een beetje ‘saai’ cadeau voor haar, maar toch wil ik het. Ik heb al een body oil van Gucci met deze geur en daar ben ik helemaal fan van. Het is niet per se een typische herfst/winter/holiday geur, maar ik vind de geur heerlijk en tijdloos. Deze mag wel onder de boom eindigen wat mij betreft!

No Title

No Description

Elektrische flosser

Oké, dit is niet een voor de hand liggend kerstcadeau, maar laat me het uitleggen. Als ik alleen al naar een stukje chocola kijk springen er spontaan gaatjes in m’n tanden. Ik hecht dus veel waarde aan m’n geliefde tandarts en gebitsreiniging. Vooral flossen is m’n ding, maar aan de andere kant is het ook weer niet mijn favoriete klusje. Flossen met water klinkt dus als een fijne manier om m’n tandjes wat beter schoon te houden!

Als je iemand anders kent met een lijdensweg van een gebit, dan is dit misschien wel een ideetje als cadeau voor hem of haar.

No Title

No Description

Shiseido 7 Lights Powder Illuminator

Hoewel ik gedurende dit bizarre jaar meer moeite in skincare dan make-up stop, staat er toch nog make-up op het verlanglijstje. Ik heb aardig wat highlighters in m’n leven voorbij zien komen, maar deze ziet er wel heel uniek uit! Deze highlighter is opgebouwd uit 7 verschillende highlighter kleuren, en ik ben gewoon super benieuwd hoe het uitpak als ik m’n gezicht ermee vol veeg.

No Title

No Description

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor kerstcadeaus dit jaar?