black friday beauty tips

Black Friday koopjes: beauty tips en aanraders!

27 november 2020 is het weer zover: een internationale feestdag voor koopjesjagers! Het is ook nog eens de perfecte gelegenheid om schaamteloos leuke dingen te kopen, want al die korting is het perfecte ik-bespaar-geld-excuus.

Ook dit jaar moet mijn arme portemonnee weer geloven aan Black Friday, maar stiekem vind ik dat niet zo erg. Hier deel ik mijn beauty Black Friday koopjestips!

GlamGlow

Één van mijn favoriete skincare merken is helaas GlamGlow. Ik zeg er helaas bij, omdat dit een van de meest budgetonvriendelijke merken ooit is. Maar het is allemaal zo mooi en fijn, dus wil ik het toch. Black Friday is dus het ideale moment om met minder portemonnee pijn dit fijne merk in huis te halen!

GlamGlow staat volgens mij het meest bekend om de maskers. Die zijn erg fijn, maar de GlamGlow Waterburst en GlowStarter staan bij mij persoonlijk hoog op het lijstje van favorieten.

GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer review

Beautyblenders

Er zijn ontzettend veel dupes van de originele Beautyblender. Sommigen zijn bijna even fijn, maar de real deal vind ik toch het fijnst. Aan de andere kant vind ik het dan weer zonde om €20 uit te geven aan een make-up spons: ik geef het liever uit aan iets wat je wél op je gezicht ziet zitten.

Black Friday is dan de redder in nood, want nu kan ik Beautyblenders inslaan zonder dat het me dat originele fortuin kost. Als je écht een goede aanbieding tegenkomt, sla dan meteen in zodat je er heel 2021 mee doorkomt.

Make-up

Er is gewoon te veel leuke make-up om op te noemen. En te veel dat ik wil kopen. Daarom zijn mijn make-up Black Friday tips vrij algemeen.

  1. Verwacht niet te veel korting op nieuwe releases
  2. De hoogste kortingen zitten op limited editions die al een tijdje terug zijn uitgebracht (en aparte kleuren)
  3. Op het vaste assortiment zit vaak wel korting, maar niet belachelijk veel
  4. Houd bij bestellen buiten de EU rekening met douanekosten … soms ben je onderaan de streep niet echt goedkoper uit (UK valt tot en met december wat importkosten betreft nog onder de EU)
  5. Check of er producten uit je vaste routine in de aanbieding zijn, ook als ze nog niet op zijn … kan op de lange termijn duiten schelen!

Haarproducten inslaan

Duur betekent lang niet altijd dat het beter is, maar sommige luxe haarproducten vind ik zó fijn dat ik het de investering waard blijf vinden. Sebastian Professional Dark Oil (beste haarserum ooit) en Olaplex producten zijn daar goede voorbeelden van, vooral de nummer 3 treatment van Olaplex. Wella heeft ook fijn spul en zo zijn er nog wel meer pareltjes om tijdens Black Friday goedkoper te scoren!

Wat ben jij van plan om in te slaan met Black Friday?