lekkerste geurkaarsen voor het najaar

Geurkaarsen tips: de lekkerste geurkaarsen voor het najaar!

Het najaar is weer aangebroken. Dat betekent kortere, donkere dagen, maar ook meer dekentjes, chocolademelk en heerlijke geurkaarsen. Lees hier met welke heerlijke geurkaarsen je het extra knus maakt in huis.

Yankee Candle Chrismas Cookie

Ik denk dat ik wel mag zeggen dat Yankee Candle zo ongeveer de eindbaas van alle geurkaarsmerken is. Als je een gevorderde geurkaarsliefhebber bent ken je deze waarschijnlijk al, maar als beginner is Christmas Cookie een uitstekende keuze om de wereld van geurkaarsen mee te betreden. Succes is dan ook gegarandeerd. Met een heerlijke balans van Kerstachtige kruiden en zoete tonen kan het niet misgaan, toch?

No Title

No Description

Bath & Body Works Cinnamon Caramel Swirl

Voor de zoetekauw raad ik deze Cinnamon Caramel Swirl geurkaars van Bath & Body Works aan. Als je het zo leest, zou je ‘m bijna willen opeten. Ik in ieder geval wel. Doe dat maar niet, maar steek deze kaars voorzichtig aan en geniet van alle heerlijke aroma’s die je tegemoet komen.

No Title

No Description

DW Home Vanilla + Sugarcane

Er zijn meer dan genoeg redenen om bewuster te leven. Ook op het gebied van geurkaarsen kun je volledig plantaardige en duurzame keuzes maken! Deze geurkaars is namelijk samen met al zijn soortgenootjes namelijk een kokos wax geurkaars. Daar komt dus geen bijenwas bij kijken!

Op de kwaliteit en het genot van de geur hoef je in ieder geval niet in te leveren. De geurtonen van vanille, hout, rietsuiker en noten beloven een heerlijke mix voor een knusse avond.

No Title

No Description

Yankee Candle Frosty Gingerbread

Frosty Gingerbread is nog zo’n geur waar het eigenlijk niet mis mee kan gaan. De geur van peperkoek, vanilleglazuur, gember, nootmuskaat, kaneel en suiker beloven een smakelijk feest voor je reukzintuig.

No Title

No Description

Woodwick Wood Smoke

Is het je al opgevallen dat ik van zoete geuren houd? Mijn favoriete geurkaarsen klinken al gauw als een intens bakrecept. Voor de afwisseling raad ik daarom houtachtige geurtonen aan. Woodwick Wood Smoke is daar een heerlijk voorbeeld van en ruikt een beetje als een combinatie van dennenbomen en knisperend haardvuur.

No Title

No Description

Bath & Body Works Amber

Houd je van houtachtige geuren, maar mag er wel een beetje spice bij? Dan is Amber van Bath & Body Works je beste vriend. De basisgeur is van hout en om de boel nóg gezelliger te maken is daar amber en sinaasappel aan toegevoegd.

Welke geurkaarsen zijn jouw favoriet voor het najaar?