pat mcgrath kopen bestellen

Waar en hoe je Pat McGrath vanuit Nederland kunt kopen

In de luxe categorie van make-up staat Pat McGrath hoog op het lijstje. Sinds kort kun je dit merk makkelijk zonder douanekosten in Nederland bestellen! Hoe dat werkt en meer Pat McGrath makeup tips vind je in dit artikel.

Pat McGrath in Nederland kopen

Iedereen die net als ik snel verliefd wordt op luxe verpakkingen zal als een blok vallen voor Pat McGrath. Het kost wat, maar dan heb je ook wat, want de kwaliteit van de make-up wil de prijzen gelukkig nog wel enigszins rechtvaardigen.

Pat McGrath is namelijk een Britse visagiste met een visie voor stijl én kwaliteit. Het gaat hier dus niet om een influencerbrand die ergens maar hun naam op plakt, maar om een vakvrouw die dit make-up merk met een sterke visie heeft opgericht.

That being said was de beschikbaarheid van Pat McGrath vanuit Nederland beperkt. Je kan wel vanaf de eigen website bestellen, maar dan betaal je tijdens het uitchecken extra belastingen en importkosten. Gelukkig geen verrassingen aan de deur, maar nog wel extra kosten.

Pat McGrath bestellen zonder douanekosten

Update januari 2021: Pat McGrath is bij Douglas te koop! De producten van Douglas worden gewoon vanuit Nederland verzonden. Je hebt geen verzendkosten én geen douanekosten!

De producten zijn aardig aan de prijs en iets duurder dan op de eigen site van Pat McGrath, maar onderaan de streep is bij Douglas bestellen goedkoper dan bestellen bij de eigen site en verzend- en douanekosten aftikken.

Pat McGrath aanraders

Als je van een natuurlijke finish houdt, is de Skin Fetish Foundation de eerste goede tip die ik je kan geven. De Trance lipsticks van dit merk zijn ook prachtig! Zodra je zo’n lipstick in je handen hebt, snap je ook meteen waar het prijskaartje deels vandaan komt. De huls is bijzonder, voelt zwaar en kwalitatief aan … zelfs de huls is bijzonder verpakt. Als het in je budget past, raad ik je aan om het gewoon eens uit te proberen.

Over de oogschaduw formule van Pat McGrath heb ik ook niets meer dan lof gehoord, maar die heb ik nog niet in eigen handen gehad. Daar kan ik dus nog niet zo veel over zeggen. To be continued!