stickers voor volwassenen

Deze stickers voor volwassenen maken het leven net iets beter

‘Goed gedaan, wil je nu een sticker?’ Eigenlijk wel. Iets in mij houdt namelijk gewoon van een goede, ouwe sticker als beloning – zelfs als het eigenlijk heel normaal is dat ik die taak volbracht heb. Kijk je mee naar deze toffe stickers voor volwassenen?

De plantjes leven nog!

Dit is een serieuze prestatie. Terwijl je denkt dat je een plant alleen maar op tijd water hoeft te geven, spelen er veel meer factoren mee die bepalen of jouw plant het overleeft. Want hoeveel water moet je precies geven? Hoe vaak? Hoe weet je eigenlijk of je te veel of te weinig water geeft? Wat moet je doen als blaadjes dor worden? Planten zijn nog een hele klus.

Matchende sokken aan!

Niemand heeft ruimschoots de tijd of discipline om matchende sokken te zoeken. Om dit probleem te voorkomen bestaat mijn sokgarderobe grotendeels uit 137 paar zwarte enkelsokken in dezelfde maat, maar soms wil je gewoon niet zo saai doen en leuke sokken aan.

Heb je jezelf uiteindelijk zo ver gekregen om in het woud der verloren sokken de twee zielsverwanten te vinden? Dan verdien je écht deze sticker.

stickers voor volwassenen

Geen fastfood besteld!

Elke dag waarop het je lukt om geen fastfood te bestellen, is een overwinning. Fastfood voelt namelijk als de perfecte beloning na een zware dag met veel volwassenheid-dingen. Dit keer beloon je jezelf met een prachtige sticker in plaats van een pizza.

De vuilniszak opgeruimd!

Vooral als je huisgenoten hebt, is alles wat met de vuilniszak te maken heeft een struggle. Iedereen propt er elke keer nieuw vuil in, maar duwt het zo compact mogelijk aan – als jouw vuil de zak vol maakt, ben jij namelijk de sjaak om ‘m te verwisselen en op te ruimen.

Nu heb je iets moois om naar uit te kijken wanneer je tóch de held van de dag bent en de vuilniszak opruimt: een prachtige sticker.

No Title

No Description

Geld gespaard!

De verleiding om van je zuurverdiende centen verdorie gewoon wat leuks te kopen is groot, ik weet het. Maar sparen is belangrijk. Nu heb je deze sticker om naar uit te kijken! Plak ‘m waar je wilt, maar in dit geval misschien beter niet op je autoruit, portemonnee of een andere gevoelige plek.

stickers voor volwassenen

Meer leuke stickers voor volwassenen

Heb je ervan genoten? Er zijn nog meer van deze geweldige stickers! Je vindt deze stickers en nog meer grappige variaties op jijverdienteensticker.nl.

Nee, dit is niet een gesponsord artikel, ik vind dit gewoon oprecht leuk.

Welke sticker voor volwassenen vind jij het leukst?