heerlijke zomerparfums 2020 dames

Parfum tips: 5 heerlijke, zomerse luchtjes!

Of we een lekker zonnetje in de zomer hebben verschilt nogal in Nederland, maar het blijft het perfecte seizoen om een lekker fris en fruitig luchtje te dragen. Voor alle liefhebbers van een heerlijk luchtje zijn hier 5 tips voor zomerparfums!

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze

Met stip op nummer een: Daisy Eau So Fresh Daze van Marc Jacobs. Het flacon ziet er al bloemig en vrolijk uit! De bloemetjes op de dop zijn een ontzettend schattig detail.

De geur is fris, bloemig en heeft fruitige tonen. Klinkt als de ideale cocktail voor een zomers parfum! Als ik niet wist dat het over parfum ging, zou het zelfs nog wel als een lekker zomers drankje klinken.

No Title

No Description

Hugo BOSS Alive

Weinig poespas aan dit flacon. Wel ziet het er schattig en elegant uit. Het is een schattig, zomers parfum die volgens de omschrijving de passie van het leven naar een luchtje zou vertalen. Dat weet ik allemaal niet, maar de geur klinkt wel erg goed.

De geurtonen zijn namelijk een mix van licht kruidig, maar ook fris en fruitig: van appel en cassis tot en met een vleugje kaneel.

No Title

No Description

Gucci Bloom Acqua di Fiori

Gucci Bloom is toevallig een van m’n persoonlijke favorieten, en deze Acqua di Fiori versie is daar een heerlijke twist op.

De bedoeling van dit parfum is dat je het gevoel krijgt dat je door een bloementuin loopt. Parfums hebben vaak grootse -en soms ietwat vergezochte- verhalen achter zich, maar het hoort er een beetje bij. De geur bestaat in ieder geval uit een frisse mix van allerlei soorten bloemen. Op een beetje natuurlijke manier, dus niet zo sterk dat je er een kopstoot van krijgt als je eraan ruikt.

No Title

No Description

Jil Sander Sun Summer Edition 2020

De laatste twee zomerparfums zijn helemaal speciaal voor de zomer van 2020 gemaakt. Dit luchtje van Jil Sander heeft een simpel flacon, maar ik houd echt van de kleurovergang in het glas!

De kleurtjes weerspiegelen de geurtonen ook wel een beetje: fris, bloemig en een klein vleugje citrus.

No Title

No Description

CK One Summer 2020

Het laatste luchtje is van Calvin Klein en is een Unisex geur; je kan ‘m dus ook aan je vriend, vader of broer(tje) uitlenen. Ik ben mega fan van de kleur turqoise, dus dit flacon mag bij mij ook wel in de kamer staan. Toch had ik stiekem een transparant gedeelte in het flesje een leuke toevoeging gevonden.

Houd je vast voor de bijzondere geurnoten: van gember tot zeezout en sandelhout moeten je het gevoel van een zomerse, avontuurlijke tocht geven. Geen 1-uit-een-dozijn luchtje, als je het mij vraagt.

No Title

No Description

Wat is jouw favoriete parfum voor in de zomer?